2012 Çöl Kartalı'nın Uzun Soluklu Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çöl Kartalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,292
Ynt: 2012 Çöl Kartalı'nın Uzun Soluklu Gezisi

Hoş geldin bebek. (Aren) aramıza paylaşımlarınız için teşekkürler takipdeyiz saygılarımızla Tunay ve Tugay

Etiketler

Bülent bey, isteğinizi Ziya'ya ileteceğiz

Tugay bey, iyi dileklerinize teşekkür ediyoruz Çöl Kartalı

Bursa'da bu kez farklı yerleri gezdik. Hayvanat Bahçesi de bu yerlerden biriydi.

Bursa hayvanat bahçesi gerçekten görülmeye değer Antalya bu konuda sınıfta kalmış ne yazık ki.

Avrupa standartlarında bir hayvanat bahçesini gördüğümüz için çok mutlu olduk

Aslanlar tembel tembel uzakta yatarken aslan bakıcısı bizim için onları yerinden kaldırdı ve bizim yakınımıza yaklaşmalarını sağladı

Zürafalar da kendilerine ayrılan büyük alanı zebralar ve deve kuşları ile paylaşıyordu

Ekli dosyalar

• SDC17832.JPG
    130.5 KB · Görüntüleme: 658

Dileğimiz bu sevdanın Aren,dede sizlerin sayesinde gelişmesi ve daha sonraki nesillere aktarması paylaşımlar için teşekkürler sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay...

Uzun soluklu ve çok hoş bir gezi olmuş. Diğer fotografları da bekliyoruz. Bu arada Aren bebeğe hoşgeldin diyoruz. Selamlar.

Teşekkürler Mehmet bey, altı aylık gezimizi kış boyunca yayınlamayı sürdüreceğiz

Bursa'da yapılması düşünülen karavan kamping arazisini inceledik

Ekli dosyalar

• SDC17837.JPG
    95.8 KB · Görüntüleme: 640

Sayın çölkartalı,Erken döndünüz Antalya'da hala deniz var (hoşgörünüze sığınarak paylaşıyorum ,emin,im burda olsanız aynını yapardınız)

Biz Antalya'dan sonra Güney Afrika'nın sıcak denizlerine inmeyi tercih ettik Enver bey) Siz kışı Antalya'da geçireceksiniz sanırım)

Yolda 20 yıldır Almanya'dan Türkiye'ye karavanıyla gelen bir gurbetçi arkadaşımızla tanıştık. Konya'ya gidiyormuş. Biz Bursa'dan sonra Eskişehir'e doğru yola çıktık. Üç gün kaldığımız Eskişehir'in hemen her yerini gezdik ve çiböreklerinin tadına vardık

Kutlarız. Herkezin imrenebileceği bir gezi olmuş. Güneş enerjisi yapımıyla ilgili maliyet konusunda aydınlatırsanız memnun olurum.Bende düşünüyorum.Teşekkürler,selamlar.

Sn. Ydeniz, ilginiz ve beğeniniz için teşekkür ederiz. Biz karavanımıza 3 adet solar 50x1.10 ebadında 90x3 270 amperlik sistem koydurduk. iki adet 100 amper jell akü, kontrol paneli 3.500 tl. maliyete çıktı. Biz çok memnunuz. Elektrik sorunu kalmadı diyebiliriz. 6 ay gezdiğimiz süreçte 220 voltluk buzdolabımız randımanlı çalıştı. Onu besleyen invertör de sorun çıkarmadı.

Ünlü çi,börekler

Ekli dosyalar

• SDC17883.JPG
    68.2 KB · Görüntüleme: 658

Sayın çölkartalı,resimlerinizi görünce hatırladım,O arkadaşa bende Akşehir'de rastladım,çay içip sohbet ettik, Akşehir'e 10 km bir kasabaya gelmişti daveti üzerine ziyarete gitmiştim.Güzel rastlaşmalar,görünce heyecanlandım,adı aklıma gelmedi.