yusuf ziya
Ana Kamp
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi
ömer bey aracınız çok güzel olmuş allah kaza bele vermesin
ömer bey aracınız çok güzel olmuş allah kaza bele vermesin
omergin' Alıntı:tavanada 4 adet hella 1000 geldi..
omergin' Alıntı:bir ara fotograflarını çekerim omer abi..
stt lerden memnunum bende çok arada kalmıstım bfg at ile.. benim tek aracım hilux bu yuzden sehir içinde de kullanıyorum, 30.000 km yol yaptım stt ler ile yarısı gitti lastiklerin.. normal bence..
hha' Alıntı:Tavsiyeniz için teşekkür ederim .
Fakat bende hem cadde hemde en iyi şekilde arazide kullanayım istiyorum Cooperde yol tutuşu nasıldır. Ve çamurdada bf goodrich ALL-TERRAIN nasıldır karar veremedim bir türlü aslında bana bf goodrich yeter diyorum ama çamurada saplanıp veya kara saplanıp kalmak istemiyorum tavsiyeni bekliyorum kullanan sensin .
ve ayrıca ön tarafa winc takmak istiyorum fakat tamponu bozmadan orjinal tamponunu bozmadan şasi koluna mı bağlanıyor acaba.
ve difransiyel kitini taktın mı ? arka air lockeri takarken ve taktırırken teknik açıdan problem yaşadın mı çok detaylı ve teffaratı umarım ustamız takarken sorun yaşamaz.
taktırırken yaşadığın bir aksilik varsa paylaşırsan sevinirim.
omergin' Alıntı:
omergin' Alıntı:
omergin' Alıntı:tavan ve tampon hella.. tampon hella 1000 black magic, tavanda 1000 ama hangi modeli hatırlamıyorum..
vinç olmazsa olmaz bana sorarsanız, ben asagı yukarı her gezimde kullanıyorum..
thulenin portbagajları guzel ama kuçuk, istediginiz turde bir portbagajı yaptırabilirsiniz.. benim tavanda komple çadır oldugu için portbagaja yer yok zaten..
buarada isminiz neydi?