2008 Hilux Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 349
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,197

Etiketler
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi

uzerindeki araç ustu cadır yerine kendimiz yeni bir çadır yaptık alüminyum çetadan..
eberspacher d2 ısıtıcı takıldı, uzaktan kumandası ile..
arkaya arb air locker geldi bir haftaya takarız insallah..

omergin' Alıntı:
tavanada 4 adet hella 1000 geldi..

merhaba bende hılux araç modifiye yapıyorum ;
lastiklerde discoverer stt lerden memnunmusun be BF Goodrich All Terrain T/A KO mı takmalıyım sence.
memnunmusun cadde kullanımında discoverer çok çabuk siliniyor deniyor ama ne diyorsun.

bir ara fotograflarını çekerim omer abi..

stt lerden memnunum bende çok arada kalmıstım bfg at ile.. benim tek aracım hilux bu yuzden sehir içinde de kullanıyorum, 30.000 km yol yaptım stt ler ile yarısı gitti lastiklerin.. normal bence..

omergin' Alıntı:
bir ara fotograflarını çekerim omer abi..

stt lerden memnunum bende çok arada kalmıstım bfg at ile.. benim tek aracım hilux bu yuzden sehir içinde de kullanıyorum, 30.000 km yol yaptım stt ler ile yarısı gitti lastiklerin.. normal bence..

Tavsiyeniz için teşekkür ederim .
Fakat bende hem cadde hemde en iyi şekilde arazide kullanayım istiyorum Cooperde yol tutuşu nasıldır. Ve çamurdada bf goodrich ALL-TERRAIN nasıldır karar veremedim bir türlü aslında bana bf goodrich yeter diyorum ama çamurada saplanıp veya kara saplanıp kalmak istemiyorum tavsiyeni bekliyorum kullanan sensin .

ve ayrıca ön tarafa winc takmak istiyorum fakat tamponu bozmadan orjinal tamponunu bozmadan şasi koluna mı bağlanıyor acaba.
ve difransiyel kitini taktın mı ? arka air lockeri takarken ve taktırırken teknik açıdan problem yaşadın mı çok detaylı ve teffaratı :smiley: umarım ustamız takarken sorun yaşamaz.
taktırırken yaşadığın bir aksilik varsa paylaşırsan sevinirim.

hha' Alıntı:
Tavsiyeniz için teşekkür ederim .
Fakat bende hem cadde hemde en iyi şekilde arazide kullanayım istiyorum Cooperde yol tutuşu nasıldır. Ve çamurdada bf goodrich ALL-TERRAIN nasıldır karar veremedim bir türlü aslında bana bf goodrich yeter diyorum ama çamurada saplanıp veya kara saplanıp kalmak istemiyorum tavsiyeni bekliyorum kullanan sensin .

ve ayrıca ön tarafa winc takmak istiyorum fakat tamponu bozmadan orjinal tamponunu bozmadan şasi koluna mı bağlanıyor acaba.
ve difransiyel kitini taktın mı ? arka air lockeri takarken ve taktırırken teknik açıdan problem yaşadın mı çok detaylı ve teffaratı :smiley: umarım ustamız takarken sorun yaşamaz.
taktırırken yaşadığın bir aksilik varsa paylaşırsan sevinirim.

cooperdan asfalt lastigi gibi yol performansı beklemeyin; lastik sesi var, fren mesafesi uzuyor.. fakat diger tum mt lerden daha konforlu.. bfg at daha rahat bir lastik fakat camurda ikisinin kıyaslanacak yanı yok..

orjinal tamponun içine vinç tablası yapılıp sasiye baglanıyor.. tamponun alt kısmındaki havalandırma boslukları kesilip takılıyor diye biliyorum ben..

air lockeri halen fırsat bulup takamadım, pek kolay degil takması..

omergin' Alıntı:

harika olmuş araç bende tamamladıktan sonra paylaşıcam resimleri.

tavandaki sisler hella mı? tam kodlarını verirsen sevinirim.

ben old man.. i taktım ön sisleri taktım kilidi çok yakında takıyorum vinç konusunda kararsızım ne kadar ihtiyaç olur ?? orjinal tamponu bozmadan zor gibi gözüküyor takan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

sepet thule almayı düşünüyorum sizin tavsiyeniz olursa söylerseniz sevinirim ve kasayada orjinal full box düşünüyorum aynı zamanda arkaya 100 kg ağırlık yarın takıyorum.
güzel bir aaç yapmak için uğraşıyorum :smiley:

tavan ve tampon hella.. tampon hella 1000 black magic, tavanda 1000 ama hangi modeli hatırlamıyorum..
vinç olmazsa olmaz bana sorarsanız, ben asagı yukarı her gezimde kullanıyorum..

thulenin portbagajları guzel ama kuçuk, istediginiz turde bir portbagajı yaptırabilirsiniz.. benim tavanda komple çadır oldugu için portbagaja yer yok zaten..

buarada isminiz neydi?

omergin' Alıntı:
tavan ve tampon hella.. tampon hella 1000 black magic, tavanda 1000 ama hangi modeli hatırlamıyorum..
vinç olmazsa olmaz bana sorarsanız, ben asagı yukarı her gezimde kullanıyorum..

thulenin portbagajları guzel ama kuçuk, istediginiz turde bir portbagajı yaptırabilirsiniz.. benim tavanda komple çadır oldugu için portbagaja yer yok zaten..

buarada isminiz neydi?

Verdiğin bilgiler için çok sağol .
Bu arada ismim hasan memnun oldum ömer bey ;

Vinç tampon olmadan nasıl takarım onu düşünüyorum aracın ön tamponunu beyeniyorum çünkü off road arb'nin safari tamponunu takmayı düşündüm fakat
görsel olarak beyenmiyorum.vinç konusunda halen kararsızım arkaya ağırlığı bugün taktım çok değişti yol tutuşu ..
vinci her gezimde kullanıyorum demişsin araç saplandığı zaman mı kullanıyorsun????
Vinç konusunda tamponun bozmadan nasıl bir sistem yapılabilir bilen arkadaşlar varsa sistemi anlatırsa çok sevinirim.

birde ben old man süpansiyon aldım tar otodan fakat yükseltme kiti oldman 'in ölçüleri varmı yoksa hepsi sabitli kaç inc yükseltiyor bana hılux'a göre gönderdiler bende sormamıştım 20mm veya 50mm diye değişiyor mu?yoksa hepsi sabit mi yükseklik olarak.

ömer bey msn: hasan_ayd@hotmail.com eklerseniz konuşaabiliriz.

selam
tamponları 3mm saçtan üretiyorum
taşıyıcılar 6mm
ARB markasından kat kat daha kaliteli yapıyorum
kıyas kabul etmez
%100 türk malı
vinçi gömerim.örnekleri sitemde var
ön tampon 1000 tl gibi
arka tampon :500 tl gibi

KMT TAMPON:::::::::> YAŞAR KABİL 0532 766 79 76

arb-4x4-accessories-deluxe-bull-bar-winch-mount-bumper_7046204_175.jpg

http://www.kackarmakina.com/fotograflar.html bu linkte benim aracımın fotografları var.. bu aracın tamponlarını siz yapmadınız, ne hakla kendi ürünlerinizmiş gibi sitenize yüklüyorsunuz?

ayıp.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR