2008 Hilux Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 349
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,190
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi

ömer bey aracınız gerçekten güzel boll çamurlar size hilux hakkında sorum olacak bende 2008 yeni hilux almaya karar vedim yeni kasa bu aracın motoru kac beygir bazılarında turbo var 2008 de varmıdır aldıgım zaman aracı bende sizinki gibi yapmak istiyorum boll camurlar

Etiketler

selam silnmesi için uyarıda bulundum ben
senden izin aldığımı anmısıyorum
neyse hata olabilir
sildiriyorum
saygılar

Normalde arazide şartlarında kullanılan Pick Up tarzı araçlar hiç hoşuma gitmiyor.
Ancak bu araç gerçekten çok güzel.
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle...

Ynt: 2008 hilux modifiyesi

Selamlar,
Hasan Bey sanırım sizin tam istediğiniz gibi tampon içi vinç uygulaması bu konunun 1. sayfasında yer alıyor.Örnek teşkil edebilir sizin için.Şahsen bende o aracın önündeki boru tampondan bi tampon yaptım aracıma. ;)

hss' Alıntı:
Selam Burak Bey....küçük bir yanlışlığı düzelteyim. Türkiye de 2 değil, 3 tane Modifiyeli Hilux var :smiley: ben forumda yazmadığım sadece takip ettiğim için resimleri eklemedim. benim Hilux dan haberiniz yoktu :smiley: saygılar...

1.jpg

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Ynt: 2008 hilux modifiyesi

hss' Alıntı:
Selam Burak Bey....küçük bir yanlışlığı düzelteyim. Türkiye de 2 değil, 3 tane Modifiyeli Hilux var :smiley: ben forumda yazmadığım sadece takip ettiğim için resimleri eklemedim. benim Hilux dan haberiniz yoktu :smiley: saygılar...

1.jpg

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Merhaba aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın.
şuandan bende hılux modifiye yapıyorum.
Size bir bilgi danışmak istiyorum .
tavandaki sepet ne marka veya nasıl yaptırdınız ve ayak olarak ne kullandınız bilgiverirseniz çok sevinirim??
aynı zamanda ön tarafa vinci kime nasıl taktırdınız ve daha fazla fotoğraf ve bilgi varsa elinizde paylaşırsanız çok sevinirim

ömer hocam aracı okulda görüyoruz.içimiz gidiyor.umarım müsait bi zamanda binmek te nasip olur :smiley:

Değerli dostlar,
Bende bir adventure aldım 0 km. Hazırlanan arabalardan feyz almak isterim. Yani araçlarınızda şurası şöyle olsaydı daha iyi olurdu diyeceğiniz konular varsa önerileriniz benim için çok önemlidir. Geçenlerde REKA otomotivde bir hilux gördüm ( araç sahibi başka bir servisde yükseltmiş aracını ), yükselme kitenin muhtelif parçaları uydurma yapılmış ve aracın ön ve arka aksları arasında 1.5 cm yükseklik farkı olduğu tespit edildi. Söktüler taktılar uğraştılar tam bir gün, oldumu oldu.. Yani deneyim önemli :smiley:
saygılar
Kanca

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

SON KONULAR

Geri