2008 Hilux Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 349
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,190
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi

Hilux lar mükemmel muhabbet keyifli Allah araçlarınıza zeval vermesin muhabbetimizi bozmasın
inşallah birgün bende bu araçlardan birine sahip olmak istiyorum resmen hilux aşığıyım
hepinize saygılar
ankaradan cüneyt

Etiketler

Ömer Bey,
Ben bir Unimog U 1700 sürücüsü iken şimdi hilux e binince düz yolda üfff bana uçak gibi geldi 3.0 ını hayal bile edemiyorum tabi arazisi kıyas kabul etmez. Kamyonculuk beni yordu dedim biraz daha hafif bir araç olsun Allah nasip ederse bir daha satmayacağım bir makine olsun performansı 144 beygir fena sayılmaz diye düşündüm. Birde düz vites ve sınırlıda olsa bir kilit standart olarak mevcut defransiyelde bu özellik 3.0 da yok otomatik olduğu için. İnşallah arazide 27 beygir fark bizi bayıltmaz... Gerçi motorla oynarız yükseltiriz bi lokma gerekirse..

Aracınız çok yakışıklı modifikasyonları nerede yaptırdınız ?

CIMG0750.jpg

gerci sizin araçların motoru daha guclu bendeki versiyon 120 hp..

sizin unimogun hayranlarından biriside bendim, ama zor bir araç olduğu belli..

benim aracın on arka tamponu antalya ahmet usta..
vinc t-max huma oto..
arb kilit ve komp usa den geldi..
onceki araç ustu çadır ahmet ustanın dı, onu satıp kendimiz yenisini yaptık..
yukseltme kiti ve snorkel taroto..

İstanbul' da ikamet edişimiz Antalya ekibini tanımamızı ve çalışabilme ihtimalimizi düşürüyor ne yazık ki. ARB kilit ve tampondan yanayım ben de ama Tarkan abinin iskontoları belli.. geçmişte vinci Warn kullandım ama piyasada 10 çeşit vinç markası görüyorum şimdi. Kilit oldumu araba 955 CAT gibi olur şüphesiz. Lakin aracı bu kadar erkek yapmalı mı diyede düşünmüyor değilim . Sadece vinç, lastik, kilit de iş görür ilk etapta san ki...

ahmet bey öncelikle hayırlı olsun ,

benim fikrimi sorarsanız ön tampona gerek yok koruma demiri ile halledilir ama arka tamponu mutlaka değiştirin gereksiz bir uzantı var uzaklaşma mesafeniziz çok bozuyor , ben vinç olarak tabor kullanıyorum 2 sene oldu hiç bir problem yaşamadım yükseltme kiti olarakta 3 yada 4 lift kit bulursanız onu takmanızı tavsiye ederim 33 lastik takabilmeniz açısından sizin aracınıa 144 hp bizimkiler 120 bu yüzden sizin aracınız daha başarılı olur büyük lastik te hantallaşmaz.

yükseltme kitini lütfen sanayide yaptırtmayın bir markanın ürününü almanızı tavsiye ederim benimki old man emu .
demir işleri içinistanbulda levent sanayide orhan usta var o bu konulara çok hakim fakat çok dolu olduğu için bir iş yaptırmak istiyorsanız başında durmanız gerekiyor.

arkadaşlar türkiyede arazi modifiyeli 3tane hilux yok 1hafta önce adanaya araba almaya gittim dönüş yolunda adanadan çıkarken ateş kırmızı bi hilux vardı aracı inceleyemedim geçerken gördüm sadece çok güzeldi tampon şnorkıl görünürde herşeyi vardı heralde adana grubunun haberi yok ömer bey çadır güzel olmuş hayırlı olsun...

COK guzel olmus kac kisilik ve kapali hali ile nasil gozukuyor varsa bir iki resim daha ( arac ustu oldu ruhsat gerek varmi deprem yonetmeligine uygunmu ;D ;D ;D)

öncelikle herkeze merhabalar hıluxleri bu hale getiren arkadaşlarları tebrik etemk isterim ustalarında eline sağlık.selçuk arkadaşın aracı bana daha uygun geliyor çünkü ben hard offroadcu değilim.bende bir hilux alıp modifye etmek istiyordumki karşıma bu site çıktı paylaştığınız bilgiler için öncelikle teşekkür etmek isterim.selçuk arkadaşım ön tampon ve vinç modifyesi,yükseltme,araç üstü bagaj vs.modifyelerle ilgili daha kapsamlı bilgileri ve bunları nerelerden tedarik edbileceğimiz ile ilgili bizleri daha detaylı bilgilendirirseniz sevinirim(msj atarsanız dahada sevinirim:smiley:) teşekkürler

15x10 -53 offset mickey thompson jantlar geldi..

4.88 ayna marutiler yolda..

bu ay hareketli gececek :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

SON KONULAR

Geri