2008 Hilux Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 349
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,197
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi

ya bu demir tanpon meselesi benim de kafama çok takılıyor, bu konu hakkında bir başlık açıp ordatartışmaya ne dersiniz ?
çok ta bilgilendirici bir başlık olur.

Etiketler

snorkelimizide taktık

_MG_6160w.jpg

_MG_6174w.jpg

_MG_6192w.jpg

_MG_6192w.jpg

selamlar ömer bey,
hiç araç muayeneye gittiniz mi. bu ön tampon sorun olacak mı acaba.? mümkünse demir arka tampon işinde bir yol gösterseniz de beraber halletsek.mehmet ok.mersin

muayneye girdim mehmet bey, hic sorun olmadı.

ben arka tamponu degistirdim, antalyadan ahmet usta sagolsun bir gunde halletti.

selamlar arkadaşlar
sitede yeniyim ve 2008 hılux 4x4 yapmak istiyorum.
ön tampon, vinç vs.. bunları bulmam için tavsiye edebileceğiniz yerler varmıdır. msj atarsanız sevinirim.

troy_1907_17@hotmail adresimi eklerseniz sizinle yarın iletişime geçip bilgi almak istiyorum bir mahsuru yoksa
iyi geceler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR