2008 Hilux Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 349
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,204
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi

Merhaba Ömer kardeş,
Araban güzel olmuş güle güle kullan Allah nazardan saklasın.Size bir sorum olacak,sepet için fiber kabine takviye yaptınızmı,su sızdırma işini nasıl çözdünüz.
Bende sepet yapmayı düşünüyorum sizden gelecek bilgiye ihtiyacım var.
Kalın sağlıcakla.

Etiketler

rauf_468' Alıntı:
Araçlarda yükseltme kiti uygulandıktan sonra yol tutuşunda ve viraj alma kabiliyetinde ne gibi değişiklikler oluyor acaba.birde sizin aracınızda motor modifiyesi varmı?

yukseltme kiti ile mt lastikleride taktım, o yuzden yol tutusa hangisinin daha olumsuz etkisi oldugundan tam emin degilim.. motor modifiyesi yok araçta..

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Ömer kardeş,
Araban güzel olmuş güle güle kullan Allah nazardan saklasın.Size bir sorum olacak,sepet için fiber kabine takviye yaptınızmı,su sızdırma işini nasıl çözdünüz.
Bende sepet yapmayı düşünüyorum sizden gelecek bilgiye ihtiyacım var.
Kalın sağlıcakla.

niyazi bey merhaba, benim araçta sepet yok fakat kabinin üzerinde 50kg a yakın çadır var.. benim sepet toyoptanın kendi urunu; fiber degil, sac..

omergin' Alıntı:
niyazi bey merhaba, benim araçta sepet yok fakat kabinin üzerinde 50kg a yakın çadır var.. benim sepet toyoptanın kendi urunu; fiber degil, sac..

mesajda sepet yazmısım yanlıslıkla, kabin diyecektim..

bayramhacı kampımızdan; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55027.0

_MG_5051w.jpg

_MG_5064w.jpg

_MG_5057w.jpg

ÇOK BEĞENDİM HİLUXLERİ
ACABA MİTSUBİHİMİ YOKSA TOYATAMI ARAZİDE İYİD,R
BUNU KİME DANIŞMALIYIZ

tesekkur ederim..

yukseltme kiti icin taroto tarkan bey ile gorusebilirsiniz.. fiyatı net hatırlamıyorum, 2000 liradan fazlaydı..

bfgoodrich' Alıntı:
ÇOK BEĞENDİM HİLUXLERİ
ACABA MİTSUBİHİMİ YOKSA TOYATAMI ARAZİDE İYİD,R
BUNU KİME DANIŞMALIYIZ

bu konuda yeni bir başlık açarsanız orda fikirlerimizi beyan eder , en sonunda da bir gezi yaparız :smiley:

selamlar Ömer bey
arka tamponda herhangi bir değişiklik varmı. ben 3.cü krom tamponu değiştirdim.
mehmet

mehmet bey merhaba, yukseltmeninde faydası ile arka tampon simdilik sorun çıkartmadı.. fakat aklımdaki modifikasyonlarıdan birisi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR