2008 Hilux Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 349
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,205
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi

mümkünse 2 adet yaptıralım. siz adanada mısınız.? hatta arka tampona sökülebilir vinç bağlantısıda yaptırabiliriz.

Etiketler

ÖMER SLM ben arka tanpon siparişi verdim ama provaya gitmem gerekiyor , istersen sanada benim kalıbın aynısından yaptırırım.

abi ben arka tampon gittigi yere kadar gitsin diye bekliyorum.. orhan ustaya mı yaptırıyorsun?
birde sen arka tarafa çeki baglantısı yaptım demistin, onun bir fotografını gonderirmisin abi bana? ben baktım uygun yer bulamadım altta..

evt orhan ustaya yaptırıyorum , yazını yeni gördüm çeki demiri için ben sağ arla şaseye vidalattım yarın çeker yollarım resim.

eko' Alıntı:
evt orhan ustaya yaptırıyorum , yazını yeni gördüm çeki demiri için ben sağ arla şaseye vidalattım yarın çeker yollarım resim.

bekliyorum abi..

_MG_5355.jpg

burak abi eyvallah, bende yaptırayım oyle birsey..

Off_Road' Alıntı:
siz onun asıl sanatsal fotoğraflarını görmelisiniz... buraya çok mütevazi bir örneğini eklemiş sadece ... :smiley:

eyvallah abi :smiley:

VİNÇ ÇOK DIŞARDA DEĞİLSE SORUN OLMAYACAKMIŞ. AMA KOCA DEMİR TAMPONLARA NE DİYECEKLER ACABA. ? ACABA RUHSATA İŞLERLER Mİ. ?

orsamer' Alıntı:
VİNÇ ÇOK DIŞARDA DEĞİLSE SORUN OLMAYACAKMIŞ. AMA KOCA DEMİR TAMPONLARA NE DİYECEKLER ACABA. ? ACABA RUHSATA İŞLERLER Mİ. ?
nitroces' Alıntı:
benim aracın vinci de ruhsata işli değil ancak sorun çıkarttılar.sökmek zorunda kaldım.hafif kusur olarak mı gösterdiler?

Ömer bey yazıncaya kadar kendi bildiklerimi yazmak istedim..

Tanpon konusunda bana gore TUV'de arac orıjınallerini tam olarak bilemediğinden ciddi bir commenti olmuyordur.. geçen yıl benim vinç tanponunada bir soru gelmemişti.. dolayısıyla iş makinalarında öyle özel durum varsa bilemem tabii ama tanponun ruhsata işlendiğini bizim camiada hiç duymadım...
Vinç konusu biraz daha özel... bende ( Defender için ) çekindiğimden vinci sökerek muayeneye gitmiştim ama TUV deki görevli teknikere sorduğumda o sizin kendi aracınızı kurtarmak için ekipman bizi ilgilendirmezdi sökmeseydiniz bile demişti... ( ruhsatda benim araç Arazi Aracı görünüyor ) yinede istasyondan istasyona bu yorumların farklı olduğunu sitedeki farklı forumlarda okuyoruz.... (vinç için ön ve arka Tanpondan max.8 cm'lik ek bir çıkıntı toleransı olduğunu bir ara duymustum )

vinç hakkında bu ne diye bile sormadılar keza tampon içinde öyle..

tek sıkıntı allah vermesin bir kaza anında ne olur acaba. ruhsata işleniyormu diye. ? merak etmem tamamen olası bir çarpışmada karşıya verilebilecek hasar. internetten bir avrupa tüv e bakayım . acaba bişeyler varmı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR