2008 Hilux Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 349
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,206
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi

cok keskin hatlara sahip enfes bi arac olmus kutlamak lazım sizi elinize saglık nede olsa t.o.y.o.t.a efsane....

Etiketler

aslanaybars' Alıntı:
cok keskin hatlara sahip enfes bi arac olmus kutlamak lazım sizi elinize saglık nede olsa t.o.y.o.t.a efsane....
Yeni Nesil yoksa sizlerinmi olacak bilemiyorumda ... Boyle guzel aletlere arazide ben olsam kiyamazdim ... Sonucta bizim Defender'lar kismen is makinasi sayildigindan pek farketmiyor .. :smiley:
selamlar/keyifli paylasimlar ..

sisler çok yakışmış güle güle kullan , aydınlatması nasıl başarılımı ?

burak bey sizin toyotanın fotoğrafları varmı acaba...araçlarımız aynı renk...görmek isterim....teşekkürler.

herkese çok tesekkurler..

ertugrul abi isin aslı çok agır arazide bende kıyamıyorum ama beni sehirden uzaklastırmak için yeterli imkanı saglıyor :smiley:

çağlar abi sisler hella 1000 black magic, ilanlar bolumunden kasırga1 nickli arkadastan aldım sisleri.. kapalı halide çok sık duruyor..

burak abi aydınlatması bana gayet iyi geldi fakat diger markalar ile karsılastırma imkanım olmadı açıkçası.. 900 metre olarak verilmis aydınlatma menzili, benimkinde 55watt h2 ampul var..

gerçekten süper olmuş dizanıda enfes olmuş kazasız belasız kullanın inaşallah ;)

,

_MG_4839w.jpg

_MG_4825w.jpg

_MG_4947w.jpg

Bence aracının bugünkü yetenek gösterilerinden birkaç tane daha ekle.. sonuçta Yapılan Modifiye gibi Modifiyenin sonuçlarınıda paylaşmak lazım.. :D

Araçlarda yükseltme kiti uygulandıktan sonra yol tutuşunda ve viraj alma kabiliyetinde ne gibi değişiklikler oluyor acaba.birde sizin aracınızda motor modifiyesi varmı?

Benım bır kaç sorum olacaktı ama,sizler tecrübelisinizdir.
hilux'un ön ve arka diferansiyel sistemleri nasıl işler ve hangi durumlarda h4 veya l4 kullanılması daha iyidir.bunları bilmiyorum.
arka diferansiyelde lsd etiketi var.birde lsd hakkında çok bilgiye sahip değilim,sınırlı diferansiyel dediler pek bişey anlıyamadım doğrusu:smiley: .bizim hilux'larda diferansiyel kilidi de yok değilmi?
Teşekkürler...

HİLUX uzun bir araç ıslak zeminlerde 2 çeker kullanmak arabanın arkasının kopmasına neden oluyor , düz yollarda zemin ıslak yada karlı ise her zaman H4 te kullanılması daha faydalı , aracın zorlanacağını hissettiğiniz anda debriyajı yememk için ve aracın rahat hareket etmesi için L4 kullanmak daha doğru oluyor.

LSD sınırlı kaydırmalı sistemdir , difransiyel kilidi dediğiniz aracın 2 lastiğinin aynı anda dönmesine neden olur , LSD ise yine belirli bir güce kadar 2 lastiğin aynı dönmesini sağlar .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR