2007 Mitsubishi L200 projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BlackLuv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,781

Etiketler

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi

IMG_1229.jpg

IMG_1231.jpg

IMG_1230.jpg

çok güzel bir araç seçimi bir dönem mitsubishi de çalışdım satış danışmanı olarak 2008 yılında 2008 modellerde 2h 4h llc ve 4l konumu vardı llc de orta kilit devreye giriyordu sizin aracınızda bu konum yokmu merak ettim

hayırlı olsun, çok şık duruyor .ruhsata işlettiniz mi ? birde yaklaşık olarak tampon+vincin toplam ağırlığını paylaşırsanız mennun olurum. teşekkürler.

eren141' Alıntı:
çok güzel bir araç seçimi bir dönem mitsubishi de çalışdım satış danışmanı olarak 2008 yılında 2008 modellerde 2h 4h llc ve 4l konumu vardı llc de orta kilit devreye giriyordu sizin aracınızda bu konum yokmu merak ettim
Tesekkur ederim. Benim aracimda da bu konumlar mevcut. 2H, 4H, 4HLC, 4LLC. Orta kilit, ozellikle aracin bir lastigi bosa dustugu zaman ciddi anlamda is goruyor.

MAXİMA' Alıntı:
hayırlı olsun, çok şık duruyor .ruhsata işlettiniz mi ? birde yaklaşık olarak tampon+vincin toplam ağırlığını paylaşırsanız mennun olurum. teşekkürler.
Tesekkurler. Arka fiber kabin de isli degildi. Bununla birlikte vinci de ruhsata islettim.
Alt muhafaza, bull bar ve vinc'in toplami kabaca 100kg'yi cok rahat gecmistir. Sadece tamponu 2 kisi zor kaldiriyorduk.

turbocolic' Alıntı:
Hayırlı olsun bmwteam'in yeni bebeğini burda da görmek güzel :smiley:
Tesekkur ederim. BMW'nin tadi baska fakat, e46 M3 cabrio'dan sonra daha iyisi ancak e9x M3 olabilirdi. O da su an icin butcemi asiyordu. Ben de bu arada biraz dag tas gezmek istedim. Bozuk yollardaki stresten de bir sureligine kurtulmus oldum :smiley:

Bu arada ARB'nin orjinal sis farlarini taktim. Simdi de bir cift WARN projektor almayi planliyorum.
IMG_1237.jpg

warn_wireless_lights.jpg

Selam,alt muhafazayı sadece karter muhafaza olarak mı değiştirdiniz yada benzin deposuna kadar mı yaptırdınız? Birde nerden aldığınızı yazabilir misiniz?

mirtos' Alıntı:
Selam,alt muhafazayı sadece karter muhafaza olarak mı değiştirdiniz yada benzin deposuna kadar mı yaptırdınız? Birde nerden aldığınızı yazabilir misiniz?

Alt muhafaza, arazi sanzimaninin bittigi yere kadar devam ediyor. Oldukca dayanikli ve akillica bir dizayna sahip. Vidalar, iceriye gomulu, yani surtme durumunda montaj vidalarina temaz olmuyor mesela... Sanzimanin yere yakin kismi icin de ayrica bir muhafaza geliyor yaninda. Alttan resmini cekerim uygun bir zamanda. Fakat fikir vermesi acisindan nette buldugum birkac fotoyu ekliyorum. TarOto'dan satin aldim.
9e442b9ba96ac4899516338d6ced5efe_KamArb611_1.jpg

20110622163440_5035f9c596d59a3788a4f67d58d60df6.jpg

ARB_pohjapanssari_yleis.jpg

mirtos' Alıntı:
İyi akşamlar verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
Rica ederim.

Yeni siparislerim yolda;

* Yaesu FT-857D Amateur Radio Transceiver - HF, VHF, UHF All-Mode 100W "Telsiz"
51CuNg8qGhL._SL500_AA300_.jpg

* WARN 82420 W650 Driving Light "Projektor"
41T9qy2J9-L._SL500_AA300_.jpg

* Daystar KU70039RE Winch Isolator, Roller, Red "Vinc Kanca tutucu? :smiley: "
41vGT-BKbmL._SL500_AA300_.jpg

Heyecanla bekliyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR