2007 Mitsubishi L200 projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BlackLuv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,857
Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi

Selam, aracınız çok şik olmuş.İki şey soracaktım:
1- Vinç işletmek için proje gerekiyor mu ? Gerekiyorsa nerde çizdiridiniz?
2- Yükseltme kiti veya get uyguladınız mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler

@Oktay; Tesekkurler. Daha iyileri sizlerin olsun.

mirtos' Alıntı:
Selam, aracınız çok şik olmuş.İki şey soracaktım:
1- Vinç işletmek için proje gerekiyor mu ? Gerekiyorsa nerde çizdiridiniz?
2- Yükseltme kiti veya get uyguladınız mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Tesekkur ederim.
Vinci isletmek icin oncelikle vinc'in faturali ve CE belgeli olmasi gerekiyor. Bu belgelerle birlikte bir muhendislik/projelendirme firmasina gidip proje cizdiriyor, onunla birlikte araci TUV kontrolune goturuyorsunuz. TUV onayi sonrasinda ruhsat vinc islenmis olarak yenileniyor. Biraz masrafli bir islem diyebilirim. Ama bir kaza durumunda haksiz duruma dusmek istemiyorum.

Yukseltme ile ilgili "get" terimini tam bilmedigim icin, farkli tarif etmeye calisayim. Helezonun ustu kismina flans benzeri derlin'den imal edilen bir parca takildi. Arka tarafta ise, makas kupeleri, farkli bir aracin daha uzun kupeleri ile degistirildi. Su ana kadar arazi performansi ve yol tutusla ilgili hicbir problem yasamadim ve memnunum.

Cevap için teşekkür ederim. Sizin uygulamanız benim ''get'' olarak bildiğim uygulama. Siz bu şekilde aracı kaç cm yükseltiniz?

Rica ederim. Get'i de ogrettiginiz icin ben tesekkur ederim.
Araci bu sekilde 5cm yukselttim. 265/70-17 lastiklerle de bu yukseklige ilave olarak yaklasik 4,5cm yukseldi. Toplamda 10cm civari yukselmis oldu.

Bu da safari snorkel takildiktan sonraki foto.

IMG_1310.jpg

Merhaba aracınız güzel olmuş güle güle kullanın. Bu ön tampon ve vinç ruhsata eklenmesi gerekiyormu ben geçende trafik denetiminde sorun yaşadım. tepedeki sis lambalarını , yan basamakları , hatta kapıdaki yapıştırmaları ruhsata işletmemiz gerekiyormuş bu konuda bilginiz varmı?
hoçakalın...

Vinçleri ruhsata işletmek şart. Allah korusun onden bir kaza yaparsa arac basınız büyük derde girer.

BlackLuv' Alıntı:
@Oktay; Tesekkurler. Daha iyileri sizlerin olsun.
Tesekkur ederim.
Vinci isletmek icin oncelikle vinc'in faturali ve CE belgeli olmasi gerekiyor. Bu belgelerle birlikte bir muhendislik/projelendirme firmasina gidip proje cizdiriyor, onunla birlikte araci TUV kontrolune goturuyorsunuz. TUV onayi sonrasinda ruhsat vinc islenmis olarak yenileniyor. Biraz masrafli bir islem diyebilirim. Ama bir kaza durumunda haksiz duruma dusmek istemiyorum.

Yukseltme ile ilgili "get" terimini tam bilmedigim icin, farkli tarif etmeye calisayim. Helezonun ustu kismina flans benzeri derlin'den imal edilen bir parca takildi. Arka tarafta ise, makas kupeleri, farkli bir aracin daha uzun kupeleri ile degistirildi. Su ana kadar arazi performansi ve yol tutusla ilgili hicbir problem yasamadim ve memnunum.
İyi günlerde kullanın, L200ünüz çok güzel olmuş. Önde kullandığınız derlinden imal edilen parçanın boyutlarını ve de arkada kullandığınız makas küpelerinin hangi araca ait olduğunu öğrenebilir miyim?

Tesekkur ederim Sabri Bey. Arkada kullanilan kupeler, emin olmamakla beraber Dodge AS250'ye ait diye biliyorum. Fakat kupede biraz tadilat gerekiyor. On taraf icin derlin parcalarin olculeri aklimda degil ama sizin icin olcer ve burada paylasirim.

bu araçta" atsc" yokmuydu eğer varsa arka kilide gerek yok, atsc bana göre en iyi çekiş kontrol sistemi
adamlar bu sistemi dakarda geliştirdiler. ben bu aractan alacaktım bazı talihsizliklerden sonra başka bir araç (wj jeep) almak zorunda kaldım , dere yatağında test ettim mar oto kırarsan araba senin olur dedi , :smiley: inanamadım deliler gibi yarım gün çamurda kayada standart haliyle test ettim çok yetenekli bir araç.
l200 ve hiluks bu alemdeki en iyi iki araçtır.

Selam,aracınıza hayran kaldım.Acaba Şnorkelin takılma aşamaları ile ilgili foto var mı? Özellikle merek ettiğim konu yanda olan yedek radyator suyunun yerini değiştirmek gerekiyor mu yoksa milimetrik olarak yan yana mı kalıyorlar ?Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Aracınız çok güzel olmuş ve bu gidişle daha da güzelleşecek gibi....maşallah süphanallah diyelim nazar değmesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri