2007 Mitsubishi L200 projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BlackLuv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,901

Etiketler
Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi

Guncel fotolar...

IMG_1261.jpg

IMG_1262.jpg

IMG_1265.jpg

IMG_1269.jpg

IMG_1270.jpg

IMG_1272.jpg

IMG_1277.jpg

0_10150533247554164_638444163_8912028_1368017434_n.jpg

Merhaba.aracınız çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin güle güle sağlıkla kullanın arabanızda couper stt lastikler var bu lastiklerden memnunmusunuz yol tutuşu ve ses durumu nasıl bilgi verirseniz sevinirim.

Tesekkur ederim arkadaslar.

Su an arabanin bagajinda, hafta ici takilmak uzere bekleyen bir de Safari Snorkel duruyor. Yolda olanlar; ARB CKMA12 kompresor, ARB hortum ve sisirme kiti, ARB arka kilit, ARB yan basamak ve camurluk koruma, ARB arka tampon, WARN vinc uzaktan kumanda kiti.

Bu kadar para harciyoruz da, satarken nasi olacak bu is onu merak ediyorum :smiley: :smiley: :smiley: Amme hizmeti olsa gerek bizimkiler...

@caglayan07; Cooper STT lastiklerden son derece memnunum. Gurultu veya hafif bir ugultu diyelim, var tabi ki ama rahatsizlik verecek seviyede degil. Arazi performansi kusursuz. Cmurda, karda traktor gibi ilerliyorsunuz. Kuru veya islak asflatta da henuz hicbir problemle karsilasmadim. Tavsiye ederim.

BlackLuv' Alıntı:
Tesekkur ederim arkadaslar.

Su an arabanin bagajinda, hafta ici takilmak uzere bekleyen bir de Safari Snorkel duruyor. Yolda olanlar; ARB CKMA12 kompresor, ARB hortum ve sisirme kiti, ARB arka kilit, ARB yan basamak ve camurluk koruma, ARB arka tampon, WARN vinc uzaktan kumanda kiti.

Bu kadar para harciyoruz da, satarken nasi olacak bu is onu merak ediyorum :smiley: :smiley: :smiley: Amme hizmeti olsa gerek bizimkiler...

@caglayan07; Cooper STT lastiklerden son derece memnunum. Gurultu veya hafif bir ugultu diyelim, var tabi ki ama rahatsizlik verecek seviyede degil. Arazi performansi kusursuz. Cmurda, karda traktor gibi ilerliyorsunuz. Kuru veya islak asflatta da henuz hicbir problemle karsilasmadim. Tavsiye ederim.

satarken haberimiz olsun o zaman ;D ;D
bu arada aracınız çok zevkli oluyor...

selamlar arb arka kilit takmanın maliyeti ne oluyor kompresör +kilit +işcilik?? bendede ufak bir kilit merakı başgösterdide :D :D :D :D :D

murat067' Alıntı:
selamlar arb arka kilit takmanın maliyeti ne oluyor kompresör +kilit +işcilik?? bendede ufak bir kilit merakı başgösterdide :D :D :D :D :D

3.200 kilit, 500 civari da hava kompresorunun fiyati. Iscilik ne kadar bilemiyorum. Henuz taktirmadim. Oncelikle "kilit olsa, buradan da cikardim" diyebilecegim bir pozisyon olmasini bekliyorum :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR