Tesekkur ederim. Benim aracimda da bu konumlar mevcut. 2H, 4H, 4HLC, 4LLC. Orta kilit, ozellikle aracin bir lastigi bosa dustugu zaman ciddi anlamda is goruyor.eren141' Alıntı:çok güzel bir araç seçimi bir dönem mitsubishi de çalışdım satış danışmanı olarak 2008 yılında 2008 modellerde 2h 4h llc ve 4l konumu vardı llc de orta kilit devreye giriyordu sizin aracınızda bu konum yokmu merak ettim
Tesekkurler. Arka fiber kabin de isli degildi. Bununla birlikte vinci de ruhsata islettim.MAXİMA' Alıntı:hayırlı olsun, çok şık duruyor .ruhsata işlettiniz mi ? birde yaklaşık olarak tampon+vincin toplam ağırlığını paylaşırsanız mennun olurum. teşekkürler.
Tesekkur ederim. BMW'nin tadi baska fakat, e46 M3 cabrio'dan sonra daha iyisi ancak e9x M3 olabilirdi. O da su an icin butcemi asiyordu. Ben de bu arada biraz dag tas gezmek istedim. Bozuk yollardaki stresten de bir sureligine kurtulmus oldumturbocolic' Alıntı:Hayırlı olsun bmwteam'in yeni bebeğini burda da görmek güzel
mirtos' Alıntı:Selam,alt muhafazayı sadece karter muhafaza olarak mı değiştirdiniz yada benzin deposuna kadar mı yaptırdınız? Birde nerden aldığınızı yazabilir misiniz?
Rica ederim.mirtos' Alıntı:İyi akşamlar verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.