2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan leprecon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,473
Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

çok keyifli bir araç ve arazisi dünyadaki en iyilerden biridir sürekli 4 çekerdir .
quadradrive denilen bir çeki,ş sistemi varki 4 tekeri birden kitleyip istediğin yerden seni çıkarır.
iyi ve uygun bir lastikle heryerde gidersiniz.

Etiketler
Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

zilzurna' Alıntı:
Herkese Slm,
Bende 2001 model 4.7 sahibiyim.
Aracım orjinal 103.000 km de ve hiç arazi görmemiş bir arac. Prins marka kit taktırdım.
Fakat aracın arazideki kondisyonunu ve yürüyen aksamı konusunu çok iyi bilmiyorum(difransiyel kilidi yükseltme kiti lastik ebadı vs) gibi
yardımcı olursanız sevinirim.

aynı araçtan bende de var, Kars'ta yaşıyorum, malum kış ve kar şartlarında standart hali ve standart kar lastikleri ile "bu kadar da olmaz" dedirtecek derinlikte kardan kendini çıkartabilecek nadir araçlardandır, gezenbilir ekibinden Sedat Açıl'ında içinde bulunduğu bir ekibin TRT Belgesel kanalı için hazırladığı "YolAçık" programlarının Kars ayağında ben ve buradaki gezenbilirciler araçlarımızla eşlik ettik, sanırım Mart ayında yayınlanacak, mizansen gereği benim araçla önden 1mt. derinliğindeki kara saplanmam ve kurtarılmam : ))) hariç orada da görebilirsiniz neler yapabildiğini bu araçların. Ben her açıdan performansından memnunum şahsen, benim lpg de prins ancak buradaki çok aşırı soğuklardan ben kışın çoğu zaman lpg kullanmadım.

Yürüyen aksamı hakkında bir üst mesajda bigi verilmiş, ön, orta ve arkada elektronik difransiyel kilidi var, dediğim gibi süper derecede kararlı ve güçlü, iyi bir aktarma sağlıyor,

bu şartlarda test edilip onaylanmıştır

jeep'e diyecek yok,heleki quadrdrive ise...

bayayhan' Alıntı:
..... quadradrive denilen bir çekiş sistemi var ki; 4-tekeri birden kitleyip .....
euzlu' Alıntı:
..... ön, orta ve arkada elektronik difransiyel kilidi var .....
GERÇEKTEN 4 tekeri birden kilitleyebiliyor mu, bu sistem ? :eek:
Önde ve arkada, "quadridrive" ile %100 kilitlenebilen diferansiyeller var mı ? ???
Bu sistem 2.7 crd ve 4.7 benzinli modellerin hepsinde (vision, overland vb gibi tüm donanım seviyelerinde) mevcut mu ? ::smiley:

teşekkürler gerçekten çok yararlı bir konu olmuş açandan yazana kadar herkeze teşekkürler

BRAVEHEART' Alıntı:
GERÇEKTEN 4 tekeri birden kilitleyebiliyor mu, bu sistem ? :eek:
Önde ve arkada, "quadridrive" ile %100 kilitlenebilen diferansiyeller var mı ? ???
Bu sistem 2.7 crd ve 4.7 benzinli modellerin hepsinde (vision, overland vb gibi tüm donanım seviyelerinde) mevcut mu ? ::smiley:

benim dizelde var ( 2.7) bildiğim kadarıyla türkiyeye gelen bütün wj lerde ön arka tam kilit var ama bu kilit elle kumandalı değil low da iken zorlanınca devreye giriyor ve kendi kendine devreden çıkıyor .
bir kaç kez beni dik çamurlu yerlerden birde bu kış boyunca sarıyerin dik buzlu rampalarından
tık demeden çıkardı.

bu kasa cherokee mı fazla yakar yoksa 2006 model 3.0 crd ler mı daha fazla yakar?
ben opel astra h kullanan gunde ortalama 100 km yapan bırısıyım.son yıllarda 4x4 yada yuksek konumlandırılmıs otomatık arabalar hosuma gıdıyor.tabı otomatık şart.ıstanbul un köstebek yolları ve trafıgı benı araba kullanaktan soguttu.
grand cherokee veya duz cherokee nın dızelını mı alsam yoksa 2.bır arac hafta sonu ıcın ucuz yollu 2002 kasa modellerınden benzınlılerınden mı alsam.bu araçları alsam cok uzer mı benı.ıkıncı el alacagımdan nasıl nereye nesıne baktırmam gerekır.

butce 50-60 bın
2.arac olarak alırsam 30-40 bın butcelerınde.

saygılarımla...

Merak ettim ne yaptınız araç alım işini ???
Bu kadar bilgiden sonra servis açmayı mı düşünüyorsunuz yoksa? :D :D :D
C.C.

herkes fikrini söylüyor
5.2 ve 3.1 td olanını kulandım her ikiside 2000 model 2.7 alsaydın diye her ikisindede
tavsiyede bulundu servis biri çok yakıyor digerininde parçada sıkıntı olmuyor alacaksan bunlarıda düşün 3.1 de parça lazım oldumu çok uraşırsın .5.2 de çok yakıyor en uygunu 2.7 doru karar vermişin bence hayırlı olsun eger aldınsa

iyi akşamlar,

Tekrar yeni bir başlık oluşturmak istemedim ve bu başlıktan konuyu tekrar hortlatmış oldum ama önerilerinizi ve bilgilerinizi merak ediyorum . gc 2.7 crd model uzun zamandır takip ettiğim ve almak istediğim bir araç ve 34.000 tl 2002 model km 200 binden fazla uygun diyebileceğim fiyata buldum.Forumda Gc hakkında ne kadar başlık ,yorum varsa okudum diyebilirim ama güncelliğini kaybetmiş konular ve yorumlar onun için güncel olarak vergisi,yakıt tüketimi,karşıma çıkarabilecek sorunları vs neler olabilir yorumlarınızı bekliyorum.

iyi akşamlar,

Tekrar yeni bir başlık oluşturmak istemedim ve bu başlıktan konuyu tekrar hortlatmış oldum ama önerilerinizi ve bilgilerinizi merak ediyorum . gc 2.7 crd model uzun zamandır takip ettiğim ve almak istediğim bir araç ve 34.000 tl 2002 model km 200 binden fazla uygun diyebileceğim fiyata buldum.Forumda Gc hakkında ne kadar başlık ,yorum varsa okudum diyebilirim ama güncelliğini kaybetmiş konular ve yorumlar onun için güncel olarak vergisi,yakıt tüketimi,karşıma çıkarabilecek sorunları vs neler olabilir yorumlarınızı bekliyorum.
Binilebilecek bir 2.7 nin 50.000 altında bulunması mevcut piyasada çok zor. Geçmişi karanlık bir araç olma ihtimali olabilir....

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öncelikle herkese selamlar birkaç gündür forumun altını üstüne getirdim aslında tüm internet aleminin altını üstüne getirdim 2.7 crd grand cherokee için bilgi edinip neye dikkat edilmesi nasıl alınmalı gibi bir araştırma içerisindeydim. sanal ortamdaki en net en keskin bilgiler gezenbilir ailesine ait sizleri tebrik etmeden konuya girmim dedim :smiley:
2003 300binde 2.7crd araç buldum baktırdım 9 sahibi çıktı
7.500 tl hasar kaydı var devrilme yazıyor (direklerde boya yok, tavanda sanruuf yanında 15cm boya var ) haliyle kıllandık alamadım arabayı vazgeçtim benim öyle takıntılarım söz konusu değil ama satarken sıkıntı olur haliyle hem devrilmiş yazıyor hem tavanda azda olsa boya var babanın oğluna inandıramazsın sıkıntılı olmadığını
yine 2.7 crd 2005 300binde bir araç buldum 2018 yılı 2 ayında 58 milyar para istenmekte pazarlıkla bu rakam 55-54e çekilebilir umudu içerisindeyim fakat bu araçta hata boya yok ilk sahibinden

size sorum şudur : 2.7 2005 300 binde ilk sahibinden hatasız bir arabaya günümüz şartlarında 55 milyar vermek mantıklımıdır öneriler nelerdir ?

bu kasa cherokee mı fazla yakar yoksa 2006 model 3.0 crd ler mı daha fazla yakar?
ben opel astra h kullanan gunde ortalama 100 km yapan bırısıyım.son yıllarda 4x4 yada yuksek konumlandırılmıs otomatık arabalar hosuma gıdıyor.tabı otomatık şart.ıstanbul un köstebek yolları ve trafıgı benı araba kullanaktan soguttu.
grand cherokee veya duz cherokee nın dızelını mı alsam yoksa 2.bır arac hafta sonu ıcın ucuz yollu 2002 kasa modellerınden benzınlılerınden mı alsam.bu araçları alsam cok uzer mı benı.ıkıncı el alacagımdan nasıl nereye nesıne baktırmam gerekır.

butce 50-60 bın
2.arac olarak alırsam 30-40 bın butcelerınde.

saygılarımla...

ikisi de şehir içinde aşağı yukarı aynı yakar. 10 12 litre arası. uzun yolda 3.0 daha az yakar ve daha performanslıdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri