2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan leprecon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,474
Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Değerli kardeşim bahsettiğin aracı aşağı yukarı 4 yıldır kullanıyorum ve bilinçli olarak aldım keyifli bir arabadır.selamlar.

Etiketler
Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Değerli kardeşim bahsettiğin aracı aşağı yukarı 2 yıldır kullanıyorum ve bilinçli olarak aldım keyifli bir arabadır.selamlar.

nerden baktın dostum:smiley:)Yıl 2010
Araç Tipi Seçiniz otomobil.arazi taşıtı alıkaçtı
Aracın Yaşı 7-11
Motor Silindir Hacmi 2500-3000
Motor Silindir Hacmi
Motor Silindir Hacmi
Oturma Yeri
Azami Toplam Ağırlık
(Net Ağırlık+İstiap Haddi)

Yıllık Tutar 2.039.00
ÖDENECEK
Yıllık Tutar
İlk Altı Aylık Tutar 1.019.50
İkinci Altı Aylık Tutar 1.019.50

2011 de 2196 tl oluyor

arkadaslar bende ford ranger 3.0 wildtrak vardı ancak bu arabanın vergısı 3800 ve 70 lıtrelık mazda motoru ıle ancak 450 km gıdıyor dıye sattım sımdı arabam var ancak jıpten sonra araba acıkcası kesmedıartı arabnın ederı 48000 vergısı 700 bıde kasko trafık sıgortası gırınce ısın ıcıne 4mılyar senelık vergısı sımdı ben bu aracımı satıp 2003 2004 2.7grand cherokee almayı dusnuyorum ben sızden bu konuda bıraz daha sanslı oldugumu dusnuyorum esım cıfte vatandas oldugu ıcın aletı yurtdısından 15000 gıbı bır rakama alıcam yıllık vergısı ıse orada 221 ulke bulgarıstan ancak ben daga bayırada cıkmak ıstıyorum yoksa x53.0dızel alırdım oda 22OOO bırde kesın emın oldugum uzere mercedes motoru kullandıgı ve parcalarını uygun sekılde yurtdısından bulabılrım hanı o pahalaı olabılıcekelrı arastırdıgıma gore 400 gıbı yuksek torku olan cıddı bır arac buda arazıde yeterlı oldugunu gosterıyor ıstersenız bır ıkı lınk verıyım ordan araclara bır bakın almayı dusunduklerıme detaylı resımlerıde mevcut

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21297353240122646&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21292403348168772&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21287386655169051&f1=details

onrpkr' Alıntı:
arkadaslar bende ford ranger 3.0 wildtrak vardı ancak bu arabanın vergısı 3800 ve 70 lıtrelık mazda motoru ıle ancak 450 km gıdıyor dıye sattım sımdı arabam var ancak jıpten sonra araba acıkcası kesmedıartı arabnın ederı 48000 vergısı 700 bıde kasko trafık sıgortası gırınce ısın ıcıne 4mılyar senelık vergısı sımdı ben bu aracımı satıp 2003 2004 2.7grand cherokee almayı dusnuyorum ben sızden bu konuda bıraz daha sanslı oldugumu dusnuyorum esım cıfte vatandas oldugu ıcın aletı yurtdısından 15000 gıbı bır rakama alıcam yıllık vergısı ıse orada 221 ulke bulgarıstan ancak ben daga bayırada cıkmak ıstıyorum yoksa x53.0dızel alırdım oda 22OOO bırde kesın emın oldugum uzere mercedes motoru kullandıgı ve parcalarını uygun sekılde yurtdısından bulabılrım hanı o pahalaı olabılıcekelrı arastırdıgıma gore 400 gıbı yuksek torku olan cıddı bır arac buda arazıde yeterlı oldugunu gosterıyor ıstersenız bır ıkı lınk verıyım ordan araclara bır bakın almayı dusunduklerıme detaylı resımlerıde mevcut

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21297353240122646&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21292403348168772&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21287386655169051&f1=details

sorunuzu anlayamadım? kısa net yazasanız cevaplayalım....

gordugunuz ve okudugunuz gıbı orda soru ıcerıklı bır yazı bulunmuyor zaten sadece arac fıyat ve vergı ıle ılgılı kucuk bır anektod tu soru olursa arabayı aldıgımda emın olun sorarım zaten bu canavarı alınca ben yeterınce cozecegıme ınanıyorum :D az cok 4 cekerle yoldan cımıslıgımız vardır

Buraya da bir takip notu koyayım:
2007 model (yeni kasa) SUZUKI Grand Vitara 1.9 DDiS (dizel, full donanım ve şu anda 55.000km'de MAŞALLAH) yerine 2004-2005 Grand Cherokee 2.7 crd overland alınması mantıklı bir yaklaşım mıdır? Her ne kadar Grand Cherokee 2.7 crd'leri çok beğeniyor olsam da, hem düşük km'de, özenle kullanılmış ve bakımları aksatılmamış bir tane bulmanın güçlüğü, hem de SUZUKI Grand Vitara'nın şu ana kadar bana bir sorun çıkarmamış olmaması, makul yakıt tüketimi, bakım maliyetlerinin düşüklüğü nedeniyleçok mantıklı gelmiyor BANA...

BRAVEHEART' Alıntı:
Buraya da bir takip notu koyayım:
2007 model (yeni kasa) SUZUKI Grand Vitara 1.9 DDiS (dizel, full donanım ve şu anda 55.000km'de MAŞALLAH) yerine 2004-2005 Grand Cherokee 2.7 crd overland alınması mantıklı bir yaklaşım mıdır? Her ne kadar Grand Cherokee 2.7 crd'leri çok beğeniyor olsam da, hem düşük km'de, özenle kullanılmış ve bakımları aksatılmamış bir tane bulmanın güçlüğü, hem de SUZUKI Grand Vitara'nın şu ana kadar bana bir sorun çıkarmamış olmaması, makul yakıt tüketimi, bakım maliyetlerinin düşüklüğü nedeniyleçok mantıklı gelmiyor BANA...

yazdığınız özelliklerde araç bulmak güç değil ki...bu arabanın piyasası belli...55 lira civarı iyisi...45 e de var...45 lira paranız varsa iyi araç istiyorsanız haliyle zorlanırsınız... 50-60 arası parayı koyun cebe 50 binde bile bulursunuz...
bakımlı araçlar zaten sorun çıkarmaz...sizin km nin yakınlarında alacağınız bir wj de keyif verir...

İNŞALLAH belki bir gün Grand Cherokee WJ 2.7 crd veya 4.7 benzinli almaya kesin karar verirsem, size danışmadan yola çıkmam...

Tüm arkadaşlara merhaba 1 haftalık 2000 model 4.7 sahibi olarak aranıza katıldım.Benim aracımı keşfetmem daha zaman alacak.Kitapçık sayesinde bir çok özelliğini çözüyoruz.Gerçekten verilen paraya göre muhteşem bir makine.Bir kere kendinizi aşırı güvende hissetme keyfi bile doyumsuz.Ayrıca motor sesi insanı hem ürkütüyor hemde gücüne hayran bıraktırıyor.Almayı düşünenlere tavsiyem 4.7 .Görüşmek üzere....

WJ 2.7 Crd ile geçen gün kayışdağına tırmandım. Ferhatpaşa tarafında ki dik çıkışlardan low'a almadan şanzıman 1. vites yani ''L'' ile çıktım gayet rahat çıktı. Araç yürürünün sağlığı açısında bu gibi durumlarda 4 low konumuna almak daha mı iyi ?

Merhaba,
Ben de bir şey sormak istiyorum.
Niyetim 2.7 CDR dizel almak.
2002 ile 2003 model arasında yaş farkından başka teknik farklılık var mıdır yürür aksamında ?
Bildiğim kadarıyla bunlarda Mercedes motor ve şanzuman var.
2002 ile 2003 arasında ciddi fiyat farkı var.

SEVAL' Alıntı:
Merhaba,
Ben de bir şey sormak istiyorum.
Niyetim 2.7 CDR dizel almak.
2002 ile 2003 model arasında yaş farkından başka teknik farklılık var mıdır yürür aksamında ?
Bildiğim kadarıyla bunlarda Mercedes motor ve şanzuman var.
2002 ile 2003 arasında ciddi fiyat farkı var.

hayır yok...
ama az km de bulma şansınız zor...
bildiğiniz doğru mercedes motor var....
fiyatı ucuz olanlardan uzak durmanızı tavsiye ederim...

997799' Alıntı:
hayır yok...
ama az km de bulma şansınız zor...
bildiğiniz doğru mercedes motor var....
fiyatı ucuz olanlardan uzak durmanızı tavsiye ederim...

Çok çok teşekkür ederim Levent Bey.

Herkese Slm,
Bende 2001 model 4.7 sahibiyim.
Aracım orjinal 103.000 km de ve hiç arazi görmemiş bir arac. Prins marka kit taktırdım.
Fakat aracın arazideki kondisyonunu ve yürüyen aksamı konusunu çok iyi bilmiyorum(difransiyel kilidi yükseltme kiti lastik ebadı vs) gibi
yardımcı olursanız sevinirim.

iphone resimler 228.JPG

iphone resimler 232.JPG

iphone resimler 229.JPG

iphone resimler 234.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR