2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan leprecon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,478
Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

997799' Alıntı:
2000 modeller yaş itibariyle vergiden düşmüştür...yani 1020 tl vergisi var 2011 yılında 1020+1020 vergi ödeyeceksiniz anlamına geliyor...
2001 model de ise 2270+2270--------1 yıl sonra 1020+1020 şeklinde devam edecek....yani fark 2200tl civarında...
şimdi ne yapmalıyız....
2000-2001 modellere bakın 2001 modeldir araç temizdir vergiden dolayı fark 2000 lira ya...hah işte bu temizlik 2000 lira ve daha fazlası eder dediğiniz araç denk geldiğinde 2001 model alacaksınız... ama şimdilik hedef 2000 model...

2000 model lpg si de takılmış 30-33 civarı bir araç bulucaz yada lpg takılmamış 30 civarı 3000 lira lpg için düşünücez...
lpg mizde de hedef mümkünse prins yada teleflex marka olacak...bu araçlara en iyi adapte edilen ve en sorunsuz sistemlerdir çünkü...

şimdi kardeşimde link gönderdi o da 99 bulmuş artık 99-2000 temiz bişe bulursanız linkini bana atarsınız sizide daha fazla yormak istemiyorum ... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-jeep-superr-muhtesem-degil-ama-temiz-32661649/detay/?source=directSearch

Etiketler
Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

99 olmaz...
99 ları pek önermiyoruz...
99 modeller genelde %99 amerikan versiyonu km değil mil yazar sayaçta, teknik birkaç neden var onlarla kafanızı karıştırmayım şimdi, (şanzuman faklılıkları gibi) o nedenle 99 pek tavsiye etmiyorum....

997799' Alıntı:
99 olmaz...
99 ları pek önermiyoruz...
99 modeller genelde %99 amerikan versiyonu km değil mil yazar sayaçta, teknik birkaç neden var onlarla kafanızı karıştırmayım şimdi, (şanzuman faklılıkları gibi) o nedenle 99 pek tavsiye etmiyorum....

ok... karar 2000 model ilk tercih siyah, içi siyah olmayacak mümkün olduğu kadar az km de bi araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-temiz-masrafsiz-full-bir-arac-31048464/detay

şu araca gidip canlı bi bakın...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-master-servisden-2001-model-grand-cherokee-4-7-lpg-li-33423042/detay

bu araca da master servis te adem bey yada mehmet beyi bulun (sahipleridir) Çorum dan levent gönderdi deyin gerekirse telden de iletişim kurabilirsiniz benle...yardımcı olurum...

997799' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-temiz-masrafsiz-full-bir-arac-31048464/detay

şu araca gidip canlı bi bakın...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-master-servisden-2001-model-grand-cherokee-4-7-lpg-li-33423042/detay

bu araca da master servis te adem bey yada mehmet beyi bulun (sahipleridir) Çorum dan levent gönderdi deyin gerekirse telden de iletişim kurabilirsiniz benle...yardımcı olurum...

ikiside güzel görünüyo büyük ihtimal yarın gider bakarım.. tel ?? tşk

pardon ya unutmuşum 533 591 29 33
ilk aracı rizeden biliyorum 34 lira istiyordu sahibi sıkıştı vs vs...rengi ender buşunan az sayıdaki renklerden biridir...lpg neidr nasıl uyum sağlamıştır bilmiyorum...bu aracı master servise götürün orada baktırın o sırada oradaki araca da bakmış 2 aracı kıyaslamış, 1 taşla 2 kuş vurmuş olursunuz...saat öğlene kadar yatıyorum genelde duymazsam size dönüş yaparım böyle bir sorun yaşatırsam şimdiden kusura bakmayın...

2001 olsun ama sorunsuz olsun...

997799' Alıntı:
pardon ya unutmuşum 533 591 29 33
ilk aracı rizeden biliyorum 34 lira istiyordu sahibi sıkıştı vs vs...rengi ender buşunan az sayıdaki renklerden biridir...lpg neidr nasıl uyum sağlamıştır bilmiyorum...bu aracı master servise götürün orada baktırın o sırada oradaki araca da bakmış 2 aracı kıyaslamış, 1 taşla 2 kuş vurmuş olursunuz...saat öğlene kadar yatıyorum genelde duymazsam size dönüş yaparım böyle bir sorun yaşatırsam şimdiden kusura bakmayın...

2001 olsun ama sorunsuz olsun...

2001 in vergisi seneye düşüyo derken 2012 ocak mı

Diyaloğunuza hayran kaldım, :smiley:, yeni katılan arkadaşımız tanışma köşesinde şikayetle başlamıştı, sizlede problem olur gibi oldu ama görüyorum paylaşımlarınız oldukça artmış.

Tebrikler, keyifli sohbetler diliyorum.

leprecon' Alıntı:
2001 in vergisi seneye düşüyo derken 2012 ocak mı

yesss aynen öyle...
dediğim gibi 2000 lira fark doğacak 2001 model aldığınızda yani 4-5 tane 2000 lere baktınız bi fikir sahibi oldunuz diyelim 2001 model bir araç geldi bu baktığınız araçlardan modeli bir kenara bırakın temizlik farkından dolayı 2000-3000 lira farka değer dediğinizde alacaksınız...bu şekilde epey araç aldım...son 1 yılda 17-18 tane grand cherokee aldım bizzat çevreme, o nedele piyasadaki nerdeyse bi çok aracı biliyorum desem yeridir...
yani kendinize insiyatif kullanacaksınız...

sertem41' Alıntı:
Diyaloğunuza hayran kaldım, :smiley:, yeni katılan arkadaşımız tanışma köşesinde şikayetle başlamıştı, sizlede problem olur gibi oldu ama görüyorum paylaşımlarınız oldukça artmış.

Tebrikler, keyifli sohbetler diliyorum.

eyvallah, faydamız dokunabiliyorsa ne ala...

997799' Alıntı:

OLuyorsunuz oluyorsunuz, karşıdaki arkadaşımız gayet memnun...

İyi geceler sizlere.

997799' Alıntı:
yesss aynen öyle...
dediğim gibi 2000 lira fark doğacak 2001 model aldığınızda yani 4-5 tane 2000 lere baktınız bi fikir sahibi oldunuz diyelim 2001 model bir araç geldi bu baktığınız araçlardan modeli bir kenara bırakın temizlik farkından dolayı 2000-3000 lira farka değer dediğinizde alacaksınız...bu şekilde epey araç aldım...son 1 yılda 17-18 tane grand cherokee aldım bizzat çevreme, o nedele piyasadaki nerdeyse bi çok aracı biliyorum desem yeridir...
yani kendinize insiyatif kullanacaksınız...

bu kadar kimsenin faydası olamazdı herhalde :smiley: serhatın dediği gibi gayet memnunum.. edirnede var 28.500 e sahibinden arızaya geçti link gönderemiyorum .. maslaktakiyle arasında 4.500 fark var 2000 de vergiden 6500 ... 6500 fark bana iyi bi fark gibi geliyo mesela :smiley: sence ?? uykun geldiyse devam etmeyebiliriz :smiley: benim vaktim çok :smiley:

levent bey yardıım :smiley:)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65741.msg780894#msg780894

taşıt vergilerini şuradan görebilrisiniz. http://www.motorlutasitlarvergisi.com/

4.7 nin 1997 - 2000 arası vergisi 3161 TL miş bu sene. alt dilimi 4000 cm ye kadar olan dilim 2196 TL miş.

2001 olsaydı vergi 7027 TL alt dilimi 4928 miş. bilginize.

Sevgili Reprecon , Land cilerin gezi davet sayfalarını karıştırırken sizin bir Freelander alıp katılacağınızı okumuştum,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65836.80

Bana göre Grand cherokee ile Freelander farklı kulvarların araçları gibi

son kararınızı ve aldıysanız aracınızı merak etmiştim, aldıysanız güle güle ve kazasız kullanın inşallah

KLL' Alıntı:
taşıt vergilerini şuradan görebilrisiniz. http://www.motorlutasitlarvergisi.com/

4.7 nin 1997 - 2000 arası vergisi 3161 TL miş bu sene. alt dilimi 4000 cm ye kadar olan dilim 2196 TL miş.

2001 olsaydı vergi 7027 TL alt dilimi 4928 miş. bilginize.

tamam doğru...
buna %5 vergi indirimi muhabbeti uygulanıyor 1098 e düşüyor...2000 modelin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR