2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan leprecon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,478
Siyah dumana fazla takılmamak gerekiyor. O kadar çok sebep var ki hangi biri çözüme kavuşturabilir? Buna hem zaman yetmez, zaman yetse maddi emek vermek gerek; sonuç yine değişmeyecektir, az da olsa o duman muhakkak gelecektir.
Turbo, enjektör, yakıt kalitesi, motorun kurum bağlama durumu.... bu liste uzar gider. Araç ani sıkıştırmalarda zaten duman atacaktır yakıtın birden sağlıklı yakılamamasından dolayı; bu her yaşlı, km'si yüksek dizel arabaların kaderidir.
Enjektörler bakıma girer revize olur; duman gelir, enjektörlerin sıfırlanması gerekir derler. Enjektörlerin beş tanesi de orijinal bosch markayla değişir; duman gelir, turbodan derler. Turbo da değişir; duman gelir, motorda kurum var derler.
Bence çok duman sorunu yoksa hiç kurcalamaya gerek yok. Arabanızın keyfini çıkarın.

Etiketler

İnanın otomobil gibi kullanıyorum hafif yüklenmelerde bile arkamdaki araç dumana boğuluyor usta enjektör memelerini yenilicek bi bakacağız duruma umarım sıkıntı kalmaz

Herkese merhaba;
Aranıza yeni katılmış biri olarak konuyu biraz hortlatmış gibi olucam. Uzun zamandır içimde yatan gc sevdası olması sebebi ile bir araştırmaya girdim.Bütçe , şartlar , ekonomik koşullar , ve kullanım alanım kolay arazi koşulları ve şehir içi olacağını değerlendirdiğimde 2003 2.7 crd uygun gelmişti taki baştan aşağıya bu konuyu okuyana kadar ve 4.7 lerde vergi indirimi konusunu duyana kadar. şuanda 300.000 altı 2003 2.7 crd neredeyse yok.Bu araçlar konusunda detaylı bilgimde bulunmamakta. Bu yüzden tecrübeli abiler ve arkadaşlardan yardım ve tavsiyeler bekliyorum.
1-) 2.7 crd kullanıcılar araçtan memnun mu ? bakım maliyetleri yıllık ne kadar (iş yoğunluğum gereği senelik 20.000 km den fazla yapabileceğimi sanmıyorum)
2-) araştırdığım kadarıyla belirli bir kronolojik problemi yok bu model araçlarda ancak kullanıcıların daha iyi bileceğini düşünmekteyim.
3-)Yine yakıt konusunda lpg+benzin 4.7 ile 2.7 dizel crd arasında fark olmadığı söyleniyor. Arazi koşullarında zorlamayacak biri olacağım için bu konuda tavsiye nedir?
4-) Vergide lpg+benzin 4.7 ile 2.7 dizel crd arasında fark ne kadardır?
5-) İstanbul ve Balıkesir için bu işin erbabı usta konusunda da destek ve yardımlarınızı bekliyorum çünkü araç almadan illaki danışmak ve göstermek isteyeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR