Cherokee yi denedim. Benden tam not aldıSen ne yaptın yeaw
Sony Xperia Z5
Cherokee yi denedim. Benden tam not aldıSen ne yaptın yeaw
Kesinlikle katılıyorum benim zj 170 bin milde zerre yağ yakma yok performans ta %17 kayıp var ve bu oran çok iyiYnt: 2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..
tenekekutu+1 diyorum. o km hikaye bu motorlara. normalde kesinlikle yağ eksiltmez.
Ordaki sıkıntı hızlı girdin tusunami yaptırdınsen en iyisi şnorkel taktırCherokee yi denedim. Benden tam not aldı
Sony Xperia Z5
Valla bu yaşta müthiş bi durum kolay kolay çıkmıyor zamanında rgzozcular hepsini araklamışInanmazsin orjinal egzos susturucular katalizor hepsi saglam delik bile yok
jeepxj35
Bütçeyi ayarladıgımda aklımda şnorkelOrdaki sıkıntı hızlı girdin tusunami yaptırdınsen en iyisi şnorkel taktır
Header da sikinti var onuda yerinden cikarmak dert simdilik idare ediyozValla bu yaşta müthiş bi durum kolay kolay çıkmıyor zamanında rgzozcular hepsini araklamış
Kesinlikle suya gireceksen şart bide difransiyellerini yalıtmalısınBütçeyi ayarladıgımda aklımda şnorkel
Sony Xperia Z5
Görüntüde doğru gibi gözüküyor. Bende de Flowmaster44 serisi var Wj de.2000 model 4.7 aracıma şu eksoz siparişi geçtim ama doğru ürünmü bilgisi olan varsa yardım lütfen. http://www.amazon.com/Flowmaster-94...&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
aynen daha önce son susuturucuyu küçülttüm ama istedigim sesi alamadım.zaten haftada 1 gün bazen 2 haftada 1 gün kontak basıyorum uzun yol yapmıyorum ufak çaplı gezi diyelim onun için flowmaster takmaya karar verdim.aracı alalı yaklaşık 1.5 yıl olacak yaptıgım kilometre 4-5 bin civarı..O V8 in homurtusunu hissetmek lazım bence...
Sony Xperia Z5