Masallah gule gule kullanin ses superİşte dışarıdan duyulan ses..
Sony Xperia Z5
Bende katalatigi ve son susturucyu iptal edip arka susturucu yerine sahte katalatik koymayi dusunuyorum bir arkadasim terranoya yapmis rampalarda hararetten kurtulmus.Yarin vakit bulursam egzoscuya ugricamBu arada ilk kalkışlardaki hırçın ses bayağı dehşet verici
Sony Xperia Z5
Aramıza hoşgeldin onlar hiç bitmicekYnt: 2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..
Araç 232000km de..Biraz masrafı var..
ön ve arka tekerlek bilyaları değişecek
Direksıyon pompası yağ kaçırıyor,borulara bakılacak..
Direksıyon üzerindeki hız sabıtleme on,off düğmesi çalışıyor ama set düğmesi devreye girmiyor..
Direksıyonun arkasından radyo sesinin açan tuş basılı kalıyor ve radyonun sesi sonuna kadar açılıyor..
Klima soğutmuyor..
Hala katalizör olması bile bi mucizeBende katalatigi ve son susturucyu iptal edip arka susturucu yerine sahte katalatik koymayi dusunuyorum bir arkadasim terranoya yapmis rampalarda hararetten kurtulmus.Yarin vakit bulursam egzoscuya ugricam
jeepxj35
O direksiyon daki boşluktandırYnt: 2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..
Araç bilyalardan dolayı herhalde çok geziniyor gibi geldi bana Forester dan sonra..
Ama gidişine ve hızlanmasına hasta oldum
Inanmazsin orjinal egzos susturucular katalizor hepsi saglam delik bile yokHala katalizör olması bile bi mucize
Sen ne yaptın yeawYnt: 2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..
evet bu durumdan sonra nasıl sıkıntılar olabilir,yada sorun olurmu?
[youtube][/youtube]