2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,748

Etiketler

katalitik konvertörden sonra oksijen sensörü varsa mutlaka arıza ışığı yanar. yanmaması mümkün değil eğer sensörlerin oturduğu yuva adaptör ile dışarı alınmadıysa.

katalitik konvertörden sonra oksijen sensörü varsa mutlaka arıza ışığı yanar. yanmaması mümkün değil eğer sensörlerin oturduğu yuva adaptör ile dışarı alınmadıysa.
Yanmadı wj de..Çünkü 3 adet katalıtık var. Ben ortadaki kat ı iptal ettirdim.

Sony Xperia Z5

kaç model aracınız? ilginç miş durum. amerikan versiyon mu araç?

Wj sahibi arkadaşlar birşey duydum doğrumudur yağmurlu havada yüksek gerilim altından geçince tüm göstergeler gidiyormuş elektronik aksam iptal oluyormuş duydunuzmu hiç?

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..

Dün akşam bi tuningdeydim bi kaçtane wj ci arkadaş vardı sonra ustalarıda geldi böyle birşey olmuş çok garip geldi ben suya girdiyseniz su kaçmıştır dedim onlar illa böle dedi bende belki ben bilmiyorum dur dedim

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..

Bugün wj m için;
Şanzımana 7lt Atf4 Valvoline synpower
Motor yağı içinde 5w 40 valvoline maxlife siparişi verdim...

Sony Xperia Z5

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

SON KONULAR

Geri