2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,748

Etiketler

Hava filtresi ıslanmadıysa hiçbir sıkıntı olmaz :smiley:

Tabi motor altı ve şanzımanda kaçak su girecek yer yoksa .

Evet nerde kalmıştım diye bakarken gördümkü arada yaptıklarımı atlamışım smile.png
yaklaşık 2 hafta önce Antalya da Proauto da Gökhan ustanın yanına gittim.Benim aracı aldıgım zamandaki olan seslerle ilgili sorunları yaptırmaya.Öncelikli olarak aracı sürüş esnasında gelen "ezilme sesi" için arka diff bilyası değiştirildi ve diff içindeki dişliler güzelce temizlendi..Dönüşlerde olan kasınrı sesi içinde Gökhan usta Castrolun böyle dişliler için üretmiş oldugu wj ye uygun onarım yağından koydu.
Son zamanlarda frene basınca gelen "fıs"lama sesinide sordum.Westınghouse un kaçırdıgını söyledi.Araç hazır orada yatmışken Westınghouse da değiştirdik.Şimdi gayet güzel oldu Wj smile.png

Bugün 259000km ye kadar Wj de çalışan fakat veriminin düştüğünü düşündüğümüz termiği heavyduty termikle değiştirdik..
DSC_0499.JPG

Sony Xperia Z5

Bugünde;
Ön diskler (Raybestos)
Ön balata (Raybestos)
Arka balata (Raybestos)
Termostat
Ön diff yağı 75/140 motul yağ
Ve organik antifiriz değişimi yapıldı..

Sony Xperia Z5

evet sevgili jeep'çiler. Uzun bir karar verme sürecinden sonra Bende geçtiğimiz hafta binek aracımı sattım. Bulabilirsem şöyke temizinden 2003 yada 2004 model 4.7 almak istiyorum. Helal süt emmiş aracını satmak isteyen birileri varsa tekliflerini bekliyorum. Neden helal süt emmiş dedim, geçtigimiz hafta bir kaç araca bakmak için istanbula gittim (tekirdağda yaşıyorum) sorunsuz 10 numara dedikleri araçların hepsi turşu gibi. kiminin kliması çalışmıyor, kiminin tamponu göstemelik 2 civatayla tutturulmuş, sanrufu koltuk motoru çalışmayamayanlar falan filan. Silikonla sağa sola tutturulmuş parçalarıda hiç yazmıyorum. Tavana 1 sepet, 4 tanede lastik oldumu sana full offroad donanımlı? yaz fiyatada 50.000 mis. Bu araçtan öyle yada böyle 1 tane alacağım, sesimi duyan beni anlayan birileri varsa lütfen irtibata geçsin 5059818159 en azından şurasında şu sıkintısı var yapılması var deme nezaketini gösterbilsin. Umarım katkılarınızla bende bir gc sahibi olurum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

SON KONULAR

Geri