on numara beş yıldız..süper ses olmuşFlowmaster44 takılı ve kat iptal edilmişken dışarıdan duyulan ses
Sony Xperia Z5
sizin dediğiniz gibi yaptım son susturucuyu iptal edip araya boru sonra flowmaster taktık,tank gibi bişey oldu bilmiyom nası yapacam komşular bişey demesse böyle devam..Flowmaster44 takılı ve kat iptal edilmişken dışarıdan duyulan ses
Sony Xperia Z5
İlk kalkışlardaki ses nasıl ammmaaaasizin dediğiniz gibi yaptım son susturucuyu iptal edip araya boru sonra flowmaster taktık,tank gibi bişey oldu bilmiyom nası yapacam komşular bişey demesse böyle devam..
çılgın oldu amma polis abiler inşallah bişey demezler.millet dönüp dönüp nası bakıyo meraklaİlk kalkışlardaki ses nasıl ammmaaaa
Sony Xperia Z5
Bize gelene kadar ne doğanlar,şahinler var,rahatsız olunacakçılgın oldu amma polis abiler inşallah bişey demezler.millet dönüp dönüp nası bakıyo merakla
yav abicim bu işlemi ben yapmaya cesaret edemiyom.kesecem felan bunu ankarada yapacak usta varmıdır benim klepelerde bozuk.Bugün wj de klape kontrolu yaptım..
Sony Xperia Z5
Biraz cesaretle yaparsın. Bende youtube da videoları izleyerek,sanayide arkadaşımın yanına giderekşöyle kescez,böyle yapacagız diye tarif ederek kesmiştik..yav abicim bu işlemi ben yapmaya cesaret edemiyom.kesecem felan bunu ankarada yapacak usta varmıdır benim klepelerde bozuk.