2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,747
Merhaba arkadaşlar adım serkan istanbul'dan yazıyorum bende sizler gibi gezi ve hobi amaçlı olarak bir GC almak istiyorum Allah nasip ederse aklımda 4.7 ve 2.7 var sizce bunlardan hangisini almak daha iyi olur?
Lpg kitinden bir sorun olurmu ? Gerçi yazınızı en başından itibaren okudum zevkle :smiley:)) insanın hemen yarın bir tane alası geliyor :smiley: sizlerin değerli yorumlarını alabilirmiyim 2.7 mi yoksa 4.7 almak daha iyi ?
Kusura bakmayın sizleri rahatsız ettim.
Bence beklediğiniz hata alın bi 4,7 wj rahat edin bence :smiley:

Etiketler

2,7 lerde iyi Mercedes motorlu ama eger güç ve V8 i hissetmek istiyorsanız 4,7...
Günaydın arkadaşlar bazı araçlara bakıyorum ama maalesef temiz ini bulmak çok zor :(( halen kararsızım 2.7 mi yoksa 4.7 mi olsun diye araç bulmakta almak ta karar vermekte çok zor maalesef :(( umarım en kısa Zaman da istediğim aracı bulurum )))

Temiz araba bulmak kolay yeter ki karar ver.4.7 daha Amerikan'dır,2.7 ise daha Avrupalıdır verdiği his olarak.Yürütme maliyetleri ikisinin de aynı gibi birşey eğer önemli parçalar arızalanırsa dizel biraz daha pahalıya gelir. Sahibinden temiz araçlar var örneğin aşağıdaki ilandaki araç temiz bildiğim kadarı ile.

2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 52.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 259971975

Temiz araba bulmak kolay yeter ki karar ver.4.7 daha Amerikan'dır,2.7 ise daha Avrupalıdır verdiği his olarak.Yürütme maliyetleri ikisinin de aynı gibi birşey eğer önemli parçalar arızalanırsa dizel biraz daha pahalıya gelir. Sahibinden temiz araçlar var örneğin aşağıdaki ilandaki araç temiz bildiğim kadarı ile.

2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 52.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 259971975
Şahsi fikrim olarak ,oldum olası dizel araba hiçbir zaman bana çekici gelEmedi :smiley:

Buda bugün yaptıgım Fethiye -Antalya arası yakışım. 62 km civarı şehiriçi kalanı ise şehirlerarası,ortalama hız 100-110km hız sabitlemeyle...

Araçta bu

Xperia Z

Depoyu fulledim. Buda Antalya Fethiye arasındaki dönüşteki değerim. 30km Antalya şehiriçi..

Xperia Z

Xperia Z

Bu aralıkta ebaydan nıtroobd2 diye bi ürün getirttim.Bunu aracın obd girişine bağlayıp 200 km kullandıktan sonra aracın ecusuna sizin kullanım tarzına göre sinyal göndererek daha verimli hale getirdiğini iddia ediyordu.Başta buna inanmamıştım ama kullandıkça yakış konusunda 100kmde 1,5lt ye varan bi tasarruf ve performansta da düşük devirde bi artış oldugunu gördümki herzaman ki sert kullanımıma rağmen.Ben bu işlere pek inanmazdım.Aynı istasyon ve aynı pompadan alıyorum lpg yi..Şu anda şehiriçi lpg de 17.86lt lpg yakıyorum.

benım kullandıgım sarı performans için diye satılıyordu.Şimdide yeşilinden sipariş verdim.Oda ekonomık sürüş içinmiş onuda deneyecegım..

ı.jpg

Bu aralıkta ebaydan nıtroobd2 diye bi ürün getirttim.Bunu aracın obd girişine bağlayıp 200 km kullandıktan sonra aracın ecusuna sizin kullanım tarzına göre sinyal göndererek daha verimli hale getirdiğini iddia ediyordu.Başta buna inanmamıştım ama kullandıkça yakış konusunda 100kmde 1,5lt ye varan bi tasarruf ve performansta da düşük devirde bi artış oldugunu gördümki herzaman ki sert kullanımıma rağmen.Ben bu işlere pek inanmazdım.Aynı istasyon ve aynı pompadan alıyorum lpg yi..Şu anda şehiriçi lpg de 17.86lt lpg yakıyorum.

benım kullandıgım sarı performans için diye satılıyordu.Şimdide yeşilinden sipariş verdim.Oda ekonomık sürüş içinmiş onuda deneyecegım..
Aliexpress daha ucuz sanırım.
Ek olarak arıza tespit işlemide yapılabiliyormu.

Önlere gündüz ledi,
Ön sepete led sisler,
Arka tarafada parklarda ve frende yanan lambalar taktık.. 0e5b8bd67a9a3d77da8fc0417d1853dc.jpg 32bdf89f3f2481599ddd8a88e6120d5e.jpg 06af9bf38413ca43cce2fc25e2d7cdf4.jpg b068b6b3f2c03da6dba54bb59843f514.jpg
Son halide böyle..
779fa5e4a73485fc5e3d8605cf6329c6.jpg

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR