2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,213
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Bu resmi de vitrine koyalım...

img_9061_std.jpg

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Erkan abi yazma öyle şeyler. sedat abide hemen saf degiştirmiş. sedat abi bak koyarim 3 hafta önce yazdigin yaziyi araniza sade vx 100 alirmisiniz diye soruyodun. Sonra landcilar ajan gozuyle bakar sana

bize Cihan abinin v8 sesi yeter. hem daima calişma guvencesi var.

videolar süper beyler. Naci beyi tanimiyorum ama bu kadar emekden sonra aracin hakkini veriyor. bizede alkişlamak kalir sadece

Bakan herkesi kıskandıracak(orada olmayanları) fotoğraflar bu güzel anları yaşatan arkdaşlara teşekkür ederiz.

reha' Alıntı:
Arkadaslar,
cok miktarda fotoğraf olduğu için, fotograflari GEÇİCİ olarak

www.rehayurdakul.com/temp20091107Sarialan

adresine koydum, lutfen fotograflarınızı hemen indirin, linki carsamba günü silmek istiyorum. Zira bildiğiniz gibi, kurallarına göre başka siteye link vermememiz tercih nedeni. herkese güzel bi hafta dilerim, reha

Not: bu fotografları sitede kullanabilirsiniz, maalesef iş yoğunluğundan dolayı ben fırsat bulamıyorum

Reha bey merhaba,

Link verdiğiniz sayfadaki fotoğraflar gerçekten güze çekilmiş. Kullandığınız makine ve objektif nedir? Teşekkür ederim...

RedlinE' Alıntı:
Erkan abi yazma öyle şeyler. sedat abide hemen saf degiştirmiş. sedat abi bak koyarim 3 hafta önce yazdigin yaziyi araniza sade vx 100 alirmisiniz diye soruyodun. Sonra landcilar ajan gozuyle bakar sana

videolar süper beyler. Naci beyi tanimiyorum ama bu kadar emekden sonra aracin hakkini veriyor. bizede alkişlamak kalir sadece

Mücahit,ama baksana abicim,gerçekten fena yani ;D
Başkalarının yalancısıyım ;D,titretiyomuş beee ;D,gelde yazma şimdi ;D ki V8 titretirde yani ;D

Titre ve kendine gel ;D ;D ;D ;D

bütün lr arkadaşlara ve dostlara bizide pazar günü ( ufuk abi,ve onur kardeşimi ) aralarına kabul ettikleri için çok teşekkürler ,kahvaltı süperdi , misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ederim ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:

Mücahit video biryere kadar gösteriyor, yakından görseydin o titreşimleri hissetseydin gece rüyalarına girerdi ki benim bile girdi ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Mücahit video biryere kadar gösteriyor, yakından görseydin o titreşimleri hissetseydin gece rüyalarına girerdi ki benim bile girdi ;D ;D

valla o neydi ya ,öyle ı lastikler hele timsah sırt deseni gibydi

cihanülker' Alıntı:
bütün lr arkadaşlara ve dostlara bizide pazar günü ( ufuk abi,ve onur kardeşimi ) aralarına kabul ettikleri için çok teşekkürler ,kahvaltı süperdi , misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ederim ;D ;D ;D

Biz de size gelicez ;D ;D

Şaka şaka, katıldığınız için biz de çok memnun olduk :smiley:

TDV6' Alıntı:
Reha bey merhaba,

Link verdiğiniz sayfadaki fotoğraflar gerçekten güze çekilmiş. Kullandığınız makine ve objektif nedir? Teşekkür ederim...

Makinasını bilmem ama fotoğraflar gerçekten harika Her geziye bir "Reha" lazım.

cihanülker' Alıntı:

Bizde sizi aramızda görmekten çok mutlu olduk Cihancım, geri dönüş yolunda beni kollaman tam arkadaşlık örneğiydi teşekkür ederim. Yanık kokusunu çözdük, kırılan arka susturucunun ağzı bagaja dayanmış alttan bagajın içinde ne varsa pişmiş, az daha tutuşuyormuşuz, naylon torbalar erimiş bagaja yapışmış, sağ arka çamurluğun dışındaki plastik çıta bile erimiş nasıl farketmedik anlamadım.

Selamlar

TDV6' Alıntı:
Reha bey merhaba,

Bildiğim kadarıyla, Reha, Canon 50D ve 20D iki body ve EF 70-200mm f/2.8L IS USM tele zoom lens ile EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM geniş açı zoom lens kullanıyor.

http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=139&modelid=17499
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=150&modelid=7341
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=148&modelid=10510

Yavuz abi geçmiş olsun, neyse ki kazasız belasız varmışsın eve. Ben buradan Mesut ve Birden abiye ve eşlerine de çok teşekkür etmek isterim arazideki puf böreği ziyafeti için :smiley:

Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş katılan tüm arkadaşlara selam

Gripten mahvoldum kaçırdım bu geziyi en çok gelmek istediğim gezilerden biriydi; Bir daha ki geziye kadar beklemem gerekecek :(

Deep' Alıntı:
Yavuz abi geçmiş olsun, neyse ki kazasız belasız varmışsın eve. Ben buradan Mesut ve Birden abiye ve eşlerine de çok teşekkür etmek isterim arazideki puf böreği ziyafeti için :smiley:

Yaaaa onu nasıl unuttuk foto gelmedi o konuda ama muhteşemdi, arazide hamur aç, puf böreği yap, tamda acıktığım zamana gelmişti yemedim yuttum resmen börekleri . ;D

Mesut ve Birden beye ayrıca eşlerine çok teşekkürler, hayal bile edemeyeceğimiz bir ziyafetti.

Şaft takozu kopuktu, eksoz kopuktu, titreşe titreşe yanık kokuları içinde geldik okadar yolu ;D Ufuğun bel ağrısı vardı o geçti , Disco v8 masaj salonunda iyileştirdik kendisini . ;D ;D

SDC' Alıntı:
Elizabeth'imin şimdiye kadar çekilmiş en güzel fotosu Reha Bey'den, tekrar teşekkür ederim :smiley:

Selamlar,
begendiginize cok sevindim, aracınızı iyi günlerde mutlulukla kullanmanızı dilerim, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR