reha' Alıntı:Arkadaslar,
cok miktarda fotoğraf olduğu için, fotograflari GEÇİCİ olarak
www.rehayurdakul.com/temp20091107Sarialan
adresine koydum, lutfen fotograflarınızı hemen indirin, linki carsamba günü silmek istiyorum. Zira bildiğiniz gibi, kurallarına göre başka siteye link vermememiz tercih nedeni. herkese güzel bi hafta dilerim, reha
Not: bu fotografları sitede kullanabilirsiniz, maalesef iş yoğunluğundan dolayı ben fırsat bulamıyorum
RedlinE' Alıntı:Erkan abi yazma öyle şeyler. sedat abide hemen saf degiştirmiş. sedat abi bak koyarim 3 hafta önce yazdigin yaziyi araniza sade vx 100 alirmisiniz diye soruyodun. Sonra landcilar ajan gozuyle bakar sana
bize Cihan abinin v8 sesi yeter. hem daima calişma guvencesi var.
videolar süper beyler. Naci beyi tanimiyorum ama bu kadar emekden sonra aracin hakkini veriyor. bizede alkişlamak kalir sadece
RedlinE' Alıntı:Erkan abi yazma öyle şeyler. sedat abide hemen saf degiştirmiş. sedat abi bak koyarim 3 hafta önce yazdigin yaziyi araniza sade vx 100 alirmisiniz diye soruyodun. Sonra landcilar ajan gozuyle bakar sana
bize Cihan abinin v8 sesi yeter. hem daima calişma guvencesi var.
videolar süper beyler. Naci beyi tanimiyorum ama bu kadar emekden sonra aracin hakkini veriyor. bizede alkişlamak kalir sadece
discovery-V8' Alıntı:Mücahit video biryere kadar gösteriyor, yakından görseydin o titreşimleri hissetseydin gece rüyalarına girerdi ki benim bile girdi ;D ;D
cihanülker' Alıntı:bütün lr arkadaşlara ve dostlara bizide pazar günü ( ufuk abi,ve onur kardeşimi ) aralarına kabul ettikleri için çok teşekkürler ,kahvaltı süperdi , misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ederim ;D ;D ;D
TDV6' Alıntı:Reha bey merhaba,
Link verdiğiniz sayfadaki fotoğraflar gerçekten güze çekilmiş. Kullandığınız makine ve objektif nedir? Teşekkür ederim...
cihanülker' Alıntı:bütün lr arkadaşlara ve dostlara bizide pazar günü ( ufuk abi,ve onur kardeşimi ) aralarına kabul ettikleri için çok teşekkürler ,kahvaltı süperdi , misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ederim ;D ;D ;D
TDV6' Alıntı:Reha bey merhaba,
Link verdiğiniz sayfadaki fotoğraflar gerçekten güze çekilmiş. Kullandığınız makine ve objektif nedir? Teşekkür ederim...
Deep' Alıntı:Yavuz abi geçmiş olsun, neyse ki kazasız belasız varmışsın eve. Ben buradan Mesut ve Birden abiye ve eşlerine de çok teşekkür etmek isterim arazideki puf böreği ziyafeti için![]()
SDC' Alıntı:Elizabeth'imin şimdiye kadar çekilmiş en güzel fotosu Reha Bey'den, tekrar teşekkür ederim![]()