2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,206
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

nkurtkaya' Alıntı:
Reha'nın verdiği linkte var ama ben tek başına görülmesi gerekir diye düşündüm. Disco V8 mi daha güzel, çekilen fotoğraf mı yoksa nefis doğa mı ona da siz karar verin...
[attachment=1]

Mert Disco yeni mi? Hayırlı olsun.....

img_0243_std.jpg

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

cihanülker' Alıntı:
yuh diyorum artık ;D, 3,200 kg araç at lastiklerle , mağara gibi deliklerden sevtabın arkasından ,geldim ,arabanın ununluğu sevtabın arabasının 2 katı , bir tepeyi çıkamadım diye ,sonradan kimse çıkamadı ya neyse yorum yapmayayım ,benim araç habire kalanları topladı ,sen onları koysana önce ulennnn ;D

Ben SDC' nin bindiği elizabeth' i Jeep toplantısına geldiği ödünç XJ zannediyordum.... :p :p
Geziye Jeep geliyor, hemde adı listede diye bayağı yaygara koparmıştım kendi kendime :smiley: :D :smiley: :D
Def aldığını bilmiyordum....

Hayırlı olsun.....

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hah şimdi ben diyecektim,araya bi japon karışmış diye ;D

Cihan,senin lastikler A/T değil baba ;)

Belli ama,baya keyifli geçmiş,inşallah haftayada biz yaşarız aynı keyfi :smiley:

Vallahi doğru..... At rolü yapan Mt' msi... ;D ;D ST.... Çok iyiler....

discovery-V8' Alıntı:
Yaaaa onu nasıl unuttuk foto gelmedi o konuda ama muhteşemdi, arazide hamur aç, puf böreği yap, tamda acıktığım zamana gelmişti yemedim yuttum resmen börekleri . ;D

Mesut ve Birden beye ayrıca eşlerine çok teşekkürler, hayal bile edemeyeceğimiz bir ziyafetti.
...

Kim demiş foto yok diye? Hem de imalat fotosu var :smiley:

img_6571_std.jpg

cihanülker' Alıntı:
erkan , sen onların lastiklerini görsen öyle demezdin,kazı araçlarının lastiği hafiif kalır hele bir tanesi vardı ,valla ,asfalta kanal açar kesin

Silverstone, di mi abi....?

Saygılar...

RedlinE' Alıntı:
Erkan abi yazma öyle şeyler. sedat abide hemen saf degiştirmiş. sedat abi bak koyarim 3 hafta önce yazdigin yaziyi araniza sade vx 100 alirmisiniz diye soruyodun. Sonra landcilar ajan gozuyle bakar sana

bize Cihan abinin v8 sesi yeter. hem daima calişma guvencesi var.

videolar süper beyler. Naci beyi tanimiyorum ama bu kadar emekden sonra aracin hakkini veriyor. bizede alkişlamak kalir sadece

Ben sizin aracı Tekirdağ' da Gezenbilir kampında görmüştüm.... Naci abide bizim kamptaydı.....
Keşke tanışma imkanımız olsaydı....

İnanın Naci abi çok çok tatlı insan, tanışmanız lazım.... Bence daha ötesi yok :smiley: :smiley: :smiley:

reha' Alıntı:
Selamlar,
once hastalarınıza acil sifalar dilerim, ayrıca rica ederim "ne musaadesi"? bu fotograflari ben hepimiz icin cektim.. reha

Teşekkürler... Çok naziksin abi....

ufukozkan' Alıntı:

Önceden biyerde Mt takıcam yazmış, çamurdanda anlaşılmıyor... :D

Niye 38 MT' leri takmadıki geziye, vardır bi bildiği ;)

nkurtkaya' Alıntı:
Aynen.. Silverstone MT-117 Extreme

Deli bişey onlar Nuri abi...... kanırta kanırta dönüyorlar resmen ;D ;D

Mert ne zaman girdi oraya Himmmmm siz onceki gun parkuru tecrube etmissiniz :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR