2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,212
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

nkurtkaya' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla, Reha, Canon 50D ve 20D iki body ve EF 70-200mm f/2.8L IS USM tele zoom lens ile EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM geniş açı zoom lens kullanıyor.

http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=139&modelid=17499
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=150&modelid=7341
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=148&modelid=10510

Selamlar,
Nejat beyin de belirttigi gibi, 2 tane DSLR, 2lens ve bir de kompact makina ( Leica D-Lux4) kullanıyoruz (ekip olarak..) .. Sevtap hanımın aracını aşağıdaki konfigürasyon ile çektim:

Canon 20D, EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, ISO 400, @22mm,10 sec, f/4.5 ve tabii ki tripod ;-)
iyi gunler dilerim, reha

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

acemi80' Alıntı:
Makinasını bilmem ama fotoğraflar gerçekten harika Her geziye bir "Reha" lazım.

Mete bey,
cok tesekkur ederim.. Bence, organizasyonlarda herkes bir katkıda olmalı.. ben de bu şekilde katkıda bulunmaya çalıştım.. Malum, bu güzel günlerden geriye sadece hatıraları kalıyor.. Hatıraları hatırlamanın da en iyi yolu video veya fotograf.. selamlar, reha

[attachment=1]

Bu fotoya bayıldım Reha abi, ellerine, gözlerine sağlık :smiley:

img_0192_std_std.jpg

Tiny den sonra Sevtap celallendi , yapma etme zor vazgeçirdik, cesarete bakarmısınız ;D ;D

th_sdc1.jpg

th_sdc2.jpg

Harika gezi, olmuş,herkezi tek tek tebrik ederim, ;D Darısı bizim başımıza. 8)

reha' Alıntı:
Mete bey,
cok tesekkur ederim.. Bence, organizasyonlarda herkes bir katkıda olmalı.. ben de bu şekilde katkıda bulunmaya çalıştım.. Malum, bu güzel günlerden geriye sadece hatıraları kalıyor.. Hatıraları hatırlamanın da en iyi yolu video veya fotograf.. selamlar, reha

Haklısınız. Bu işten anlayan sizler sayesinde hatıralar çok çok daha etkin bir hal alıyor. bizde çekiyoruz ama işte öyle.....

tugsan75' Alıntı:
Harika gezi, olmuş,herkezi tek tek tebrik ederim, ;D Darısı bizim başımıza. 8)

İnşallah Tuğsan , Biz çok eğlendik umarım sizde eğlenirsiniz.

reha' Alıntı:
Arkadaslar,
cok miktarda fotoğraf olduğu için, fotograflari GEÇİCİ olarak

www.rehayurdakul.com/temp20091107Sarialan

adresine koydum, lutfen fotograflarınızı hemen indirin, linki carsamba günü silmek istiyorum. Zira bildiğiniz gibi, kurallarına göre başka siteye link vermememiz tercih nedeni. herkese güzel bi hafta dilerim, reha

Not: bu fotografları sitede kullanabilirsiniz, maalesef iş yoğunluğundan dolayı ben fırsat bulamıyorum

Bende katılmayı düşünüyordum...

Yavuz abi biliyor.... Çok teşekkürler kendisine nazik daveti için....

Ama, maalesef Ankara' da ve Konya' da hastalarımız olması açısından herhangi bi muhabbete bu haftasonu katılmam yakışıklı olmazdı...
Çok eğlenmişsiniz, sizin açınızdan mutlu, kendi açımdan üzgünüm. Belki gelecek haftasonu Toyoto toplanımında olacağım...

Görseller süper, teşekkürler...

Reha bey, harikasınız...... Linkinizden fotoların çoğunu indirdim bilgisayarıma müsadenizle....

Sağlıcakla..

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka

Alfonse' Alıntı:
Bende katılmayı düşünüyordum...

Yavuz abi biliyor.... Çok teşekkürler kendisine nazik daveti için....

Ama, maalesef Ankara' da ve Konya' da hastalarımız olması açısından herhangi bi muhabbete bu haftasonu katılmam yakışıklı olmazdı...
Çok eğlenmişsiniz, sizin açınızdan mutlu, kendi açımdan üzgünüm. Belki gelecek haftasonu Toyoto toplanımında olacağım...

Görseller süper, teşekkürler...

Reha bey, harikasınız...... Linkinizden fotoların çoğunu indirdim bilgisayarıma müsadenizle....

Sağlıcakla..

Selamlar,
once hastalarınıza acil sifalar dilerim, ayrıca rica ederim "ne musaadesi"? bu fotograflari ben hepimiz icin cektim.. reha

discovery-V8' Alıntı:
Hemen LR kardeşliğini devreye sokup, 8x8 LR i oluşturduk ve çıktık ;)

th_v8power.jpg

Yavuz abi, gene bişi sorcam :D

38 max' lar boşaltmıyor mu? Ben mi yanlış gördüm.....?

discovery-V8' Alıntı:
Tuzağa herkesi düşürüp Nacinin çıkmaması olmaz, Hem göze hem kulağa hitab eden Nacinin "Aygır" ı , Toprağı ısırdığında yeri titretiyor, 41 kere maşallah nazar değmesin.

th_defv8power.jpg

Naci abi var ya..... :eek: :eek: :eek: :eek:

Bu nası bi makine yav..... Tekirdağda kullandığımda bile bu kadar heyacanlanmamıştım.....

Süpersiniz..... Ben koşullarımı ayarlarsam Grand' ı verip, V8 Disco1 hazırlamayı düşünüyordum. Senin yüzünden vazgeçip V8 DEf.' e dönücem neredeyse....

Orada Ufuk abi bana "kaygan zeminde makina devrilmez" demişti... Bu video kanıtıdır....
Her geçen gün bişey öğreniyoruz... :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Bende çok sevdim ;D , Kopan şaf takozum ve eksozum yüzünden Ankaraya kağnı hızıyla döndük ;D

Geçmişler olsun Yavuz abi....

Şaft takozuda HD olmalıymış demekki..... ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Vinçleyerek çıkmak zorunda kaldım, üstelikte sabit nokta yerine TYT kullandık. :(
discovery-V8' Alıntı:
................
Keşke öyle demeseydin ;D ;D ;D ;D ;D
....................

Keşke öyle demeseydin ;D ;D ;D ;D ;D Yavuz abi.... ;D ;D ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Sadece boy değil, yükseklik de önemli. Ben de aynı senin gibi askıda kaldım. Naci'nin Def 110 V8 geçti çünkü:
1. 2" yükseltme
2. 35" lastik üstelik silverstone !!!
3. Arka Detroit'e kilide ilave ön TruTrack LSD
4. Veeee tabiki Naci farkı :smiley:

Sadece bu kadar mı? Değişen oranlar???????
Lütfen....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR