2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,984
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Ben de herkese teşekkür ederim, harika bir haftasonu geçirdik, özellikle Hüseyin abiye ve Reha abiye teşekkürler yardımları için. Sorunsuz bir gezi oldu, offroad parkuru sayesinde gezimizde hem offroad hem piknik herşey mevcuttu, gelemeyenler çok şey kaçırdılar...
Videolar için Yavuz abiye, fotoğraf yükleyenlere ve özellikle muhteşem fotolar için Reha abiye çok teşekkürler :smiley:

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

E haydi başka foto video yokmu kimsede? ::smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Geliyor ama kararsızım moraliniz bozulabilir ;D Cihandan izin almadan koyamam bazılarını ;D Elinden kibriti zor aldık bugün ateşe veriyordu nerdeyse ;D ;D

yuh diyorum artık ;D, 3,200 kg araç at lastiklerle , mağara gibi deliklerden sevtabın arkasından ,geldim ,arabanın ununluğu sevtabın arabasının 2 katı , bir tepeyi çıkamadım diye ,sonradan kimse çıkamadı ya neyse yorum yapmayayım ,benim araç habire kalanları topladı ,sen onları koysana önce ulennnn ;D

cihanülker' Alıntı:
yuh diyorum artık ;D, 3,200 kg araç at lastiklerle , mağara gibi deliklerden sevtabın arkasından ,geldim ,arabanın ununluğu sevtabın arabasının 2 katı , bir tepeyi çıkamadım diye ,sonradan kimse çıkamadı ya neyse yorum yapmayayım ,benim araç habire kalanları topladı ,sen onları koysana önce ulennnn ;D

Toplama videosu 1 tane var oda beni toplama ki onuda koydum zaten ;D

Senin videoyu koymadım kızma Cihanım ;D

emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Güzel bir organizasyon oldu. Bir yandan kızaran börekler ;D her yerde yanan mangallar ;D gecenin sonunda ki sıcak şarap ;D tam bir şenlik havasında geçti buluşma. akşam capon çetesini fazla andık galiba sabah baskın veren dostlarımıza da teşekkürler. bir arada olmak çok güzeldi

cihanülker' Alıntı:

Hah şimdi ben diyecektim,araya bi japon karışmış diye ;D

Cihan,senin lastikler A/T değil baba ;)

Belli ama,baya keyifli geçmiş,inşallah haftayada biz yaşarız aynı keyfi :smiley:

reha' Alıntı:
Yavuz kardes,
yok, yok.. benim kacirdiklarim da senden geldi.. Bu arada, fotografları tek ben cekmedim. Ayrıca, maalesef sadece benim çektiklerim değil, Türkan ve Hamit arkadaşımız ile birlikte çektiklerimiz.. reha

Reha Bey her kim çektiyse eline sağlık, çok güzel fotoğraflar :smiley:

Onaran kardeşler sizde de epey fotoğraf olmalı ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hah şimdi ben diyecektim,araya bi japon karışmış diye ;D

Cihan,senin lastikler A/T değil baba ;)

Belli ama,baya keyifli geçmiş,inşallah haftayada biz yaşarız aynı keyfi :smiley:

erkan , sen onların lastiklerini görsen öyle demezdin,kazı araçlarının lastiği hafiif kalır hele bir tanesi vardı ,valla ,asfalta kanal açar kesin

cihanülker' Alıntı:
erkan , sen onların lastiklerini görsen öyle demezdin,kazı araçlarının lastiği hafiif kalır hele bir tanesi vardı ,valla ,asfalta kanal açar kesin

;D Tabi haklısın,ama dediğim gibi,A/t değil seninkiler.
Ama bu gezi ve haftaya ki geziden sonra ,prelencez gibi görünüyor. ;D
Damardan zehri aldın sende ;D

Gezi organizasyonunda emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Keyifli bir haftasonu geçirdik.

İlk gün araçları batırdığımız parkura büyük bir heyecanla beklediğimiz Naci abi girdiğinde ise hevesimiz kursağımızda kalmıştı. Diğer araçların zorlandığı parkurda Tiny düz yolda gidermiş gibi hareket ediyordu ;D ;D

SDC' Alıntı:
Reha Bey her kim çektiyse eline sağlık, çok güzel fotoğraflar :smiley:

Onaran kardeşler sizde de epey fotoğraf olmalı ;D

Resimleri daha yeni bilgisayara alıyorum. İşlem bitince başlarım yüklemeye ;)

Videolara Devam , herkesin gönlünü fetheden "tiny" nin düz duvara tırmanma denemeleri, Naci Şöyle diyor "motor çekmiyor" ;D ;D ;D ;D Çekmez tabi düz duvara hi-range ile çıkılmaz ;D ;D ;D

th_naci2.jpg
th_naci3.jpg
th_naci4.jpg

Yahu ben bunu seyretmeye doyamadım , bidaha göndereyim yok böyle bişey ;D ;D

th_defv8power.jpg

Yavuz baba,merak ettim şimdi.
LR o düz duvarı çıktımı :smiley:
Çıkmadıysa bile çabası bile takdire şayan yaw ;D

Hayır niye sordum,videolar taksit taksit geliyo,ben direk sonucu merak ettim :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yavuz baba,merak ettim şimdi.
LR o düz duvarı çıktımı :smiley:
Çıkmadıysa bile çabası bile takdire şayan yaw ;D

Hayır niye sordum,videolar taksit taksit geliyo,ben direk sonucu merak ettim :smiley:

En başta hi ile gelince oraları çok fazla oydu, sonradan farketti hi-range da olduğunu, tekrar denedi ama okadar oyulmuştuki ,arkadaki jerry can yere çarpıyordu, bildiğin düz duvar, videolarda anlaşılmıyor dikliği ama orayı oyulmadan önce bir suzuki denemiş ilk denemede lastikler yıldızları görmüş o derece yani ;D ;D Oyulduktan sonra oraya ancak paletli araç çıkar.

discovery-V8' Alıntı:
... ilk denemede lastikler yıldızları görmüş o derece yani ;D ;D ...

;D ;D Ah bu iyiyide be ;D ;D

Ok baba,anladım durumu şimdi.
Fakat makinanın sesi ciddi yani ;D

Elizabeth'imin şimdiye kadar çekilmiş en güzel fotosu Reha Bey'den, tekrar teşekkür ederim :smiley:

img_9058_std_std.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR