2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,984
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Nacinin "gel gel kaçma" diye beni çağırdığı yer ;D meğer benden önce Nejatıda aynı tuzağa düşürmüşler ;D

th_disco1.jpg

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Mert'e ve ilk kez geziye katılıyor olmama rağmen hiç yabancılık çekmememi sağlayan büyün arkadaşlara çok teşekkürler.
Reha abi heryerdeydi muhteşem bir enerji ne yer ne içer sormak lazım
bir önceki gece oğlum uyutmadığından bütün fotolarda gözlerim kapalı çıkmışım, gezide gözümün açık olduğu zamanlar da oldu
gezide çok önemli şeyler öğrendim
* arkandan geleni kontrol et ki yanlış bir yola sapmasın
* telsiz çok önemli bir alet
* bereni, sapkanı vs. evde unutma

Güzel eğlenmişsiniz, fotoların ve videoların devamını bekliyoruz.
Selamlar,
Bursa- H. Avni Çinçin :smiley:

Her araç geçişinden sonra parkur dahada ağırlaştı, Bunda araya karışan Land ama "rover" olamayan bir arkadaşımız etkisi ise unutulmazdı ;D ;D Sonunda kabak Defenderin başına patladı, zaten sonrasında bu bölüm Naci haricinde herkese tam bir "kapalı yol" a dönüştü.

th_def1.jpg

th_def2.jpg

Hemen LR kardeşliğini devreye sokup, 8x8 LR i oluşturduk ve çıktık ;)

th_v8power.jpg

Tuzağa herkesi düşürüp Nacinin çıkmaması olmaz, Hem göze hem kulağa hitab eden Nacinin "Aygır" ı , Toprağı ısırdığında yeri titretiyor, 41 kere maşallah nazar değmesin.

th_defv8power.jpg

reha' Alıntı:
Arkadaslar,
cok miktarda fotoğraf olduğu için, fotograflari GEÇİCİ olarak

www.rehayurdakul.com/temp20091107Sarialan

adresine koydum, lutfen fotograflarınızı hemen indirin, linki carsamba günü silmek istiyorum. Zira bildiğiniz gibi, kurallarına göre başka siteye link vermememiz tercih nedeni. herkese güzel bi hafta dilerim, reha

Not: bu fotografları sitede kullanabilirsiniz, maalesef iş yoğunluğundan dolayı ben fırsat bulamıyorum

Reha abi hepinizin eline sağlık walla bayıldım. Sizin makinadan çıkacak resimleri merakla bekliyodum .Tahmin ettiğim gibi hepsi birbirinden güzeller. :eek:
Türkan ablaya selamlar :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Nacinin "gel gel kaçma" diye beni çağırdığı yer ;D meğer benden önce Nejatıda aynı tuzağa düşürmüşler ;D

Ben sevdim ama orayı :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Ben sevdim ama orayı :smiley:

Bende çok sevdim ;D , Kopan şaf takozum ve eksozum yüzünden Ankaraya kağnı hızıyla döndük ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bende çok sevdim ;D , Kopan şaf takozum ve eksozum yüzünden Ankaraya kağnı hızıyla döndük ;D

Bitir artık senin Ali Rıza'yı da onunla gel. Defender'lar kırılmıyo orada, hatta bazı türevleri (Tiny) geçebiliyor bile ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Bitir artık senin Ali Rıza'yı da onunla gel. Defender'lar kırılmıyo orada, hatta bazı türevleri (Tiny) geçebiliyor bile ;D

Keşke öyle demeseydin ;D ;D ;D ;D ;D

Burası Uzun aracın daha avantajlı olduğu bir yerdi, Disco ön patileri yukarı koyunca arka bacakları yere basamıyordu boydan kaybettik ;D

Vinçleyerek çıkmak zorunda kaldım, üstelikte sabit nokta yerine TYT kullandık. :(

th_disco2vinc.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Keşke öyle demeseydin ;D ;D ;D ;D ;D
Burası Uzun aracın daha avantajlı olduğu bir yerdi, Disco ön patileri yukarı koyunca arka bacakları yere basamıyordu boydan kaybettik ;D

Sadece boy değil, yükseklik de önemli. Ben de aynı senin gibi askıda kaldım. Naci'nin Def 110 V8 geçti çünkü:
1. 2" yükseltme
2. 35" lastik üstelik silverstone !!!
3. Arka Detroit'e kilide ilave ön TruTrack LSD
4. Veeee tabiki Naci farkı :smiley:

Hoşgeldiniz. Çok güzel vakit geçirmişsiniz. Resimlere ve videolara bayıldım. Paylaşım için teşekkürler. :smiley:

vay be buraya kadar geldiniz haberim olmadı ona üzülüyorum.sabahtan akşama kadar forumdayım konuyu nasıl görmedim diye kendime kızıp duruyorum.iyi vakit geçirmişsiniz.keşke haberim olsaydı

Reha'nın verdiği linkte var ama ben tek başına görülmesi gerekir diye düşündüm. Disco V8 mi daha güzel, çekilen fotoğraf mı yoksa nefis doğa mı ona da siz karar verin...

img_0243_std.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR