2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,130
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Cumartesi sabahından trekking görüntüleri

DSCN0206.jpg

DSCN0207.jpg

DSCN0209.jpg

DSCN0210.jpg

DSCN0212.jpg

DSCN0223.jpg

DSCN0224.jpg

DSCN0225.jpg

DSCN0226.jpg

DSCN0229.jpg

DSCN0230.jpg

DSCN0232.jpg

DSCN0233.jpg

En genç gezenbilir

DSCN0236.jpg

DSCN0240.jpg

DSCN0243.jpg

DSCN0250.jpg

Etiketler

efe abi en genç gezenbilirci bizim ufaklıktı bikerem :D bu abi olmuş gezenbilir :D

Emeği geçen herkese sonsuz tesekkürler. eğlence bu olsa gerek :smiley: :smiley: :smiley:

muhteşem bir etkinlik oldu, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, biz ailece ilk defa katıldık, nazlanarak gelen eşim bi sonraki nezaman diye şimdiden sormaya başladı. trekking kano ve offroad seyir keyfi devamında mangal sefasıyla muhteşem bir doğanın içinde harika insanlarla doyumsuz bir gün geçirdik. Bir de günün sürprizi benim aracı da konvoyuna alıp civarda ilk defa gerçek offroad yaptıran Hakan Irıklı hocama da sonsuz teşekkürler. :D :D :D (biz 3 kişiyizde!)

Harika olmuş gerçekten çok şey kaçırdık ama diğerine kesin geleceğim

dagciark28' Alıntı:
Ergün bey karavan bölgesinden size çok seslendik kano ile gezerken pas vermediniz. Ayazağada vitara ile cektiğimiz günleri ne çabuk unuttunuz :smiley:

Aaaaaa....Lütfeeeenn..., kano yarışmasında şampiyon olduktan sonra menejerim arkadaşlarınla bile benden habersiz görüşemessin dedi...!! bu şöhret yükü şimdiden ağır geliyor bana......:smiley:

maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley:
maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley: maşallah :smiley:
maşallah :smiley:

gezmen' Alıntı:
Başarılı bir organizasyon... Ne zorluklarla yapıldı kimbilir, emeği geçenlere sormak gerekir... Kutluyorum...

Karavancılardan ses soluk yok... (mayıstosböce'nin connect camper'ını gördük nihayet...)

Cavid Sezen

Sayın gezmen KARAVANcılara terfi edildiysem çok güzel,bende girişte nasıl karavan bölümüne geçeceğim diye düşünüyordum , karavancı bölümünde arkadaş var ona bakıp çıkacam diye girecektim :smiley: yada karşı kıyıdan dürbünle bakacaktım :smiley: cem in demesi gibi karavanacı olacaktık ama allahtan zabahın köründe geldim durduramadılar zaten göle en yakın yere kurdum çıkarıp atmasınlar diye zeminde biraz yumuşaktı.Hatta orada fazla diyalog kuramadığımız sayın dagciark ın arkasına saklandım.

Kanoyu tercih etmenize çok sevindir grup olarak :smiley:
beatrix' Alıntı:
Aaaaaa....Lütfeeeenn..., kano yarışmasında şampiyon olduktan sonra menejerim arkadaşlarınla bile benden habersiz görüşemessin dedi...!! bu şöhret yükü şimdiden ağır geliyor bana......:smiley:

kudesci' Alıntı:
akşam 21.00 gibi düzceye doğru avrupa yakasından yola çıkmıştık ama aracımız anadolu TEM-İstanbul gişelerinde arıza yaptı. zor bela bir usta bulduk, yarın öğlene kadar tamir etmeye çalışacaklar. akşamaüstüne de uzayabilirmiş. inşallah erkenden çözerler sorunu.
1 saatliğine bile olsa istanbuldan o festivale gideceğim. fena inat ettim :D
inada da değdi... :smiley: :smiley:
çok ama çok güzel vakit geçirdik... Organizasyonda emeği ve katkısı bulunana herkese ve tüm katılımcılara teşekkürler.
E tabii bir de inat edip organizasyona katılmamızı sağlayan Serkan'a, bizlere eşlik eden Ayferve Tolga'ya da çoook ama çook teşekkürler...

Aslında etkinliklere giderken araçlara flama tarzı bir işaret yada arka cama bir gezenbilir logosu koymak lazım. Biz köy yolunda iki araca yardımcı olduk ve kamp alanına ulaştırdık. Belkide otobanda sizi gectik. Aracımızda Kafadar oto nun sahibi Yurdaer vardı. Elinden geleni yolda kalanlara yaptı.
Bilgen' Alıntı:
inada da değdi... :smiley: :smiley:
çok ama çok güzel vakit geçirdik... Organizasyonda emeği ve katkısı bulunana herkese ve tüm katılımcılara teşekkürler.
E tabii bir de inat edip organizasyona katılmamızı sağlayan Serkan'a, bizlere eşlik eden Ayferve Tolga'ya da çoook ama çook teşekkürler...

Selam arkadaşlar hafta başı işler çok yoğun geç olmadan emeği geçen herkeze teşekkür ediyor GÜZEL OLAN HERŞEYİ bizimle paylaşan bütün arkadaşlara SEVGİ VE SAYGILARIMI sunuyorum.

Erdin bey daha önce hiç Yavuz abiyle bir araya geldiniz mi? Zannedersem gelmediniz.. Bakınız deli bu kaç kaç kaç!! diyerek bulduğum ilk kanoya atladım asıldım küreklere tehlike geçince kıyıya yanaştım. Dediler ki rekor kırdınız alın buda madalyanız. ;D

GetAttachment[1].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR