beatrix' Alıntı:Tek kelime ile mükemmeldi....!!!
dagciark28' Alıntı:Ergün bey karavan bölgesinden size çok seslendik kano ile gezerken pas vermediniz. Ayazağada vitara ile cektiğimiz günleri ne çabuk unuttunuz
gezmen' Alıntı:Başarılı bir organizasyon... Ne zorluklarla yapıldı kimbilir, emeği geçenlere sormak gerekir... Kutluyorum...
Karavancılardan ses soluk yok... (mayıstosböce'nin connect camper'ını gördük nihayet...)
Cavid Sezen
beatrix' Alıntı:Aaaaaa....Lütfeeeenn..., kano yarışmasında şampiyon olduktan sonra menejerim arkadaşlarınla bile benden habersiz görüşemessin dedi...!! bu şöhret yükü şimdiden ağır geliyor bana......
inada da değdi...kudesci' Alıntı:akşam 21.00 gibi düzceye doğru avrupa yakasından yola çıkmıştık ama aracımız anadolu TEM-İstanbul gişelerinde arıza yaptı. zor bela bir usta bulduk, yarın öğlene kadar tamir etmeye çalışacaklar. akşamaüstüne de uzayabilirmiş. inşallah erkenden çözerler sorunu.
1 saatliğine bile olsa istanbuldan o festivale gideceğim. fena inat ettim
Bilgen' Alıntı:inada da değdi...
çok ama çok güzel vakit geçirdik... Organizasyonda emeği ve katkısı bulunana herkese ve tüm katılımcılara teşekkürler.
E tabii bir de inat edip organizasyona katılmamızı sağlayan Serkan'a, bizlere eşlik eden Ayferve Tolga'ya da çoook ama çook teşekkürler...