2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,165
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Fotoğraflar konusunda daha seçici davransak

Etiketler

Benim makinadan çıkanlar bunlar hangisini kim çekti bilmiyorum çekenlerin ellerine sağlık.

100_4815.jpg
100_4816.jpg
100_4817.jpg
100_4818.jpg
100_4819.jpg
100_4820.jpg
100_4821.jpg
100_4822.jpg
100_4823.jpg

yavuz bey resimler cok güzel
sizi tanımııyorum ama içinizde hem bi offroadcu hemde fotoğrafçı ruhu var heralde
teşekkürler

resimleri yüklerken 3 veya 4 erli yüklerseniz, sayfanın açılması ve resimleri daha rahat görebiliyoruz .10 arlı yüklenince sayfadaki resimlerin çogu hata veriyor ,göremiyoruz ..

hakki' Alıntı:
yavuz bey resimler cok güzel
sizi tanımııyorum ama içinizde hem bi offroadcu hemde fotoğrafçı ruhu var heralde
teşekkürler

Hakkı çok teşekkür ederim ama fotoların çoğunu ben çekmedim, çeken arkadaşların ellerine sağlık. Tanışmayı bende çok isterim, Fesfival büyük bir fırsattı, keşke gelseydiniz.

discovery-V8' Alıntı:
Hakkı çok teşekkür ederim ama fotoların çoğunu ben çekmedim, çeken arkadaşların ellerine sağlık. Tanışmayı bende çok isterim, Fesfival büyük bir fırsattı, keşke gelseydiniz.

malesef gelemedim yavuz bey ama işallah ileriki bütün aktivitelere gelmeye calışıcam işallah en kısa zamanda tanışırız
saygılar

Çok keyifli bir festival olmuş memleketim Düzce'de.
Tertipleyen, destekleyen, katılan herkesin ellerine yüreğine sağlık.
Bir başka programım olduğundan katılamadım. Seneye yapılacak olan festivalde görüşmek dileğiyle.

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (19-21 Haziran 2009)

merhaba;

Tüm gezenbilir ailesini selamlıyorum.Hafta sonu doğa ile iç içe geçirdiğimiz iki süper gün ve gecemiz oldu:smiley: bu süre zarfında inanılmaz keyif aldık organizasyonda emeği geçen tüm yönetici ve görevlilere teşekkürü borç bilirim.

Not: Şahsıma ait Sedat Açıl'a verdiğim telsiz sanırım bir karışıklık sonucu kayboldu gören veyahut bulan olursa benimle irtibata geçebilir.

Marka : aselsan cobra microtalk içinde yeşil rekte şarj edilebilir 1000 mA zannediyorum GP marka pilleri vardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler