2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,130
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

mayıstosböce' Alıntı:
Oraganizasyonda fikri ve emeği geçen herkese kendim ve eşim adına çok teşekkür ederim.Hata şeklinde algılanmasın diye dönüşte, hatıra amacıyla gezenbilir yol tabelasını almadım,bana göre bu kadar hatasızdı.[attachment=1]

Almamanız isabet olmuş.
Diğer Gezenbilir etkinliklerinde kullanmak amacı ile dönüşte tek tek sökmüştük zaten.
:smiley:

2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivalinde emeği geçen tüm yönetici arkadaşlar ile festivalimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan Gezenbilir Ailesi üyeleri ile Festival Destekçilerimize teşekkür ediyorum.

Çekmiş olduğum fotoğrafları ilerleyen günlerde paylaşmaya çalışacağım.
Büro değişikliği sebebi ile PC sorunu yaşıyorum.
:(

Genel Klasman birincisi Selçuk'a da buradan tekrar tebriklerimi iletiyorum.

Etiketler

Cavit bey biz oradaydık. Karavan azdı. Daha kalabalık bir karavan grubu umuyorduk ama olmadı sebeye kısmetse.
gezmen' Alıntı:
Başarılı bir organizasyon... Ne zorluklarla yapıldı kimbilir, emeği geçenlere sormak gerekir... Kutluyorum...

Karavancılardan ses soluk yok... (mayıstosböce'nin connect camper'ını gördük nihayet...)

Cavid Sezen

Resim043-1.jpg Resim041-1.jpg Resim040-1.jpg

önüzdeki festivalde hava komprosörü lazım olursa arkın arkadaşımızın firması o konuda sponsor olabilir diye düşünüyorum
;D ;D ;D

dagciark28' Alıntı:
Cavit bey biz oradaydık. Karavan azdı. Daha kalabalık bir karavan grubu umuyorduk ama olmadı sebeye kısmetse.

çok güzel etkinlik olmuş emeği geçen tüm katılımcıları ve gezenbilir yönetimini kutlarım ...çok şey kaçırdığımın farkına şimdi vardım :mad:

Evet bende fark ettim kısmetse seneye getiricem kompresör En iyi havayı basıcaz.
Herkez bu konuda tırmalıyordu :smiley: Yatak tek kişi 3 tl Cift kişi 5 tl :smiley:))))
eksperoto' Alıntı:
önüzdeki festivalde hava komprosörü lazım olursa arkın arkadaşımızın firması o konuda sponsor olabilir diye düşünüyorum
;D ;D ;D

dagciark28' Alıntı:
Evet bende fark ettim kısmetse seneye getiricem kompresör En iyi havayı basıcaz.
Herkez bu konuda tırmalıyordu :smiley: Yatak tek kişi 3 tl Cift kişi 5 tl :smiley:))))

hayallah arkın ticari kafam basmadı. botun pompasını verdiklerimden 3-5 toplasıydım iyi bir hasılat elde ederdim desene.

orada olmayı gerçekten çok istiyordum ama haftasonu gitmem gereken başka bir organizasyon nedeniyle (mecburiyetten) İzmite gitmek zorunda kaldım
yolda belki yolda birileriyle karşılaşırım diye oyalanarak gittim ama nafile kimsecikleri göremedim
umarım seneye orda olucam

emeği geçen herkese teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar çok güzel bir organizasyon oldu sizi çok iyi anlıyorum canınız çıktı ama deydi !
Festivale gelen tüm misafirler mutlu bir şekilde alandan ayrıldı ve herkez ile elinizden geldiğince ilgilendiniz
Bende bu sefer kendimi dinlenmek için bir festivale hazırlamıştım ama bir baktım yine içindeyim :D
Birde Cuma gecesi Ufuk'tan sopa yemekten son anda yırttık oda ayrı bir maceraydı

Düzce 'den katılan 7 çadırlık bir misafir gurubum vardı ve hayatlarında ilk defa böyle bir organizasyon
içinde bulundular ve çoğu ilk defa çadırda kaldı pazar günü çadırlar toplanırken bir daha ne zaman kamp
olacak diye sormaya başladılar...

Tekrar emeği geçen tüm arkadaşlara ve Düzce ye kadar gelen tüm misafir arkadaşlara teşekkür ediyorum
tekrar görüşmek dileğiyle.....

serkan.jpg

Biz hem gezenbilir grubunun yiyenbilir altgruplarından biriyiz :D. Mezeci kardeşim Adnan sayesinde mükemmel yemekler yedik. Masamızda lakerda bile vardı dersem geri kalanı hayal etmek zor olmasa gerek. ::smiley:

Fotoğrafları yorum yazmadan arka arkaya yüklüyorum.

DSC_0212.jpg

DSC_0213.jpg

DSC_0218.jpg

DSC_0220.jpg

DSC_0222.jpg

DSC_0226.jpg

DSC_0241.jpg

DSC_0248.jpg

Yankı bey, bu arada offroad oyunlarında bizim aracı sponsorlumuz Adrenalinin ekibi olarak anons ettiler. Güzel reklam oldu değil mi Bestami ;) Bilemiyorum artık ;) Nasıl bir hediye olur ;D Eksik malzeme de kalmadı ki ne istesem acaba !!! :D Şaka bir yana sizlerin dostluğu yeter :smiley: :smiley: :smiley:

DSC_0251.jpg

DSC_0254.jpg

DSC_0260.jpg

DSC_0256.jpg

DSC_0315.jpg

Yiyenbilir grubuyuz demiştik ya. Bu masada yemek neredeyse 24 saat eksik olmadı.

DSC_0326.jpg

DSC_0327.jpg

DSC_0329.jpg

Merhaba Tüm Arkadaşlara,
Festival çok güzeldi. Herşey çok güzel olmuş, Organizasyon için ne kadar çaba sarfedildiğini, nasıl planlandığını ve baz arkadaşlarımızın nasıl çalışıtğını gördükten sonra ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok emek sarfettiler ve çokda güzel bir organizasyon oldu. Katılmaktan çok keyif aldım, etrafta insanları ve o kadar çok sayıda çadırı görmek, bu kadar çok doğa dostu insanlala birlikte olmak çok güzeldi.

Herkese tekar ve yürekten çok teşekkürler.

Selamlar
Ender

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri