2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,132
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Image00178.jpg

Image00251.jpg

Image00297.jpg

Image00318.jpg

Image00323.jpg

Etiketler

Emeği geçen arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim. Bizim için 3 günlük, onlar için 5-6 günlük tatlı bir yorgunluk oldu. İş durumu olmasa 1 hafta bile kalınacak bir mekandı. Ben de hayatımda ilk kez tırmanma duvarına çıkıp kanoya binmiş oldum. Hatta ufak çapta bir kano yarışı bile yapmış olduk :smiley: Ayrıca nargile için köz veren arkadaşlara da teşekkür ederiz :smiley:

Cumartesi sabahı saat 07:00, festivale gidiyoruz.
Keyifli ve enerji doluyuz.

DSC00270.JPG

Pazar akşam saat 19:00 festivalden dönüyoruz.
Yorgun, yanmış, tüm enerjimizi tüketmiş haldeyiz.
Yinede mutlu ve keyifliyiz.

DSC00552.JPG

Sanırım festivalin özeti bu.
Başar ailesi olarak, festival için emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Çok iyi bir organizasyon olmuş . resimler harika, inşallah seneye bizde katılırız.

Hayatımın en keyifli, en hatırlanası iki günüydü diyebileceğim kadar harika geçti herşey... Herkesin ortak fikri yarın iş olmasaydı da biraz daha kalsaydık şeklindeydi.. :smiley:

Düzenleyenlere bu keyfi yaşattıkları için teşekkürler.. Tatsız hiç bir olay olmaması ise bu kadar kalabalık bir ortamda hayranlık verici..

Fatih Sultan Mehmet köprüsündeki tadilat sebebiyle her iki köprününde gece 01:30'da geçmeme rağmen kilometrelerce sıkışık olması ise o yorgunlukla çekilir gibi değildi.. :mad:

Bu arada yapılan yarışmalardan biri olan KANO yarışında Ergun abi (Beatrix) ile birlikte birinci olduk. Güzel bir geziden boynumda birincilik madalyası hatırası ile dönmek ayrıca çok keyifli oldu. Takım arkadaşım Ergun abiye teşekkür ederim.

Bir teşekkürde landcılara ;D onlar sayesinde kazandık! :eek:

Gördüğüm kadarı ile ıotomobill parkı çadırlardan ayrı bir yerde değil.

Yaklaşık katılımcı sayısı 400 kişi varmıydı acaba ?

sedat bey diger fotolarınızıda bekliyoruz istanbuldan bayram

Zakof' Alıntı:
Gördüğüm kadarı ile ıotomobill parkı çadırlardan ayrı bir yerde değil.

Ana kamp alanı otoparktan ayrıydı. Hiç bir araç girmedi ve neredeyse motor sesi bile duymadık. Fotoğraflarda görülenler festival alanı yakınındaki motorlu karavanlara ayrılan kısımdır diye düşünüyorum.

Zakof' Alıntı:
Yaklaşık katılımcı sayısı 400 kişi varmıydı acaba ?

zerrin hanımla bukonu hakkında gorustugumde sayının 700 oldugunu soylemişti
oranın yerli halkıyla birlikte 1000 i gecmistir diye zannediyorum

Bayram bey,

festival o kadar keyifliydi ki çoğu zaman fotoğraf makinasını elimize almak aklımıza bile gelmedi.
Yinede çekilenlerden eklemeye çalışacağım.

bayram' Alıntı:
sedat bey diger fotolarınızıda bekliyoruz istanbuldan bayram

vedalaşamadıgım arkadaşlardan özür dilerim.sizleri çok çok sevdim artık gönüllerimiz bir ve inşallah yine hep beraber olacagız.çıkışımız konvoy halinde olunca ortada kimseyi bulamadım..organizasyon için karşılıksız emek harcayan tüm yöneticilerimize teşekkür ederim.selçuk seni kutlarım vincin hayırlı olsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR