Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
Gerçekten çok keyifli ve eğlenceli bir etkinlik oldu; yarışlar mükemmeldi bu güzel organizasyonda emeği geçen hrkese teşekkürler.yakaladığım güzel kareler off-road dan.(eren nekadar yarışı tamamlayamasanda gönüllerin birinicisi oldun adrenalin superdi
Çadır düzeni çok güzeldi... orman içinde saklı Gezenbilir çadır köyü gibiydi...Sımsıcak aile ortamı vardı...Topuk yaylası bu etkinliği çok güzel ağırladı...
Gezenbilir ailesine sonsuz teşekkürler çok güzel organizasyon olmuş resim paylaşan arkadaşlarada ayrıca teşekkür ediyorum inşallah birgün bende gezenbilir festivaline katılmak isterim şartlar elverirse ama böyle organizasyonlar çok güzel oluyor bizde BALIKESİR ERDEK TE 9.ENDURU CLUP FESTİVALİNE katılmıştık çadır ortamı doğayla iç içe süper oluyor insan doğada olduğu sürece yaşlanmaz heralde festivale katılan arkadaşlara iyi istirahatler şehir hayatına alışmak üzere)
Gerçekten her şey mükemmeldi... Her şeyden önce 'yeşiL', mavi ve bol oksijen içimizi kıpırdattı...
Her zaman olduğu gibi dostluk ve paylaşım yine ön plandaydı ve gerçekten eşsiz insanlarla tanıştım.
Motorların heyecan veren sesi ile birlikte küreklerin, düz duvarın ve diğerlerinin -doğanın ve dostluğun haricinde- katkısı zaten yorumsuz...
Çok eğlendim, fakat bi o kadar da yoruldum ama yarın hadi bi daha derseniz yine ordayım
öncelikle gezebilir yönetimi ve emegi geçen herkeze teşekkürler. dolu dolu bir etkinlik oldu .etkinlikler çok güzeldi, yer seçimi de çok güzeld.i resimler yüklendikçe gelemeyenler üzülecek gibime geliyor,ufak ufak yüklemeye başlıyorum iyi seyirler