2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,137
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

slm arkadaslar bızde yaklasık 1 saat once geldık . herkes gıbı zor ayrıldık oradan . festival gercekten cok eglencelı gecti oyunlar takıp ettık selcuguda basarısından dolayı kutluyorum.
aksam soguk sabah cok sıcaktı. sansımıza yagmur yagmadı. hersey cok guzeldı festivalde emegı gecen butun arkadaslara tesekkur edıyorum. insallah bırdaha topuk yaylasnda bulusabılırız.

Etiketler

1001223e.jpg

Müthiş bir haftasonuydu. Emeği geçen ve özverileri ile her alanda yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

oy oy oy arkadaşlar hadi geçmiş olsun bir kaç resme baktım muhteşemsiniz emeği geçen herkesin ellerine sağlık diyeyim ben gelemedim ama seneye inşallah bende olacağım festivalde süpersiniz süpeeerrrr

kıskanmayacak gibi değil :smiley:

Katilamayanlar bir sonraki festivale kadar cok uzulebilirler. Hemen hersey cok cok guzeldi. Buyuk emek ve zaman harcanmis. Tam bir seferberlik vardi.

Tadina doyamadik :smiley:

Tesekkurler

Superdi gercekten. Yer muhtesemdi. Zamana cok guzel yayilmis yarismalar vardi. Herkesin yuzu guluyordu. Tozlu yollar sulaniyor, bu sartlarda gayet temiz denebilecek wc ler hizmet veriyordu. Eglenmeyen kimseyi gormedim.

her turlu kokuyu (sadece doganin degil, baligin, sucugun, etin) almak mumkundu. Yerinde anonslarda nerede ne olup bittiginden haberdar olunabiliyordu.

Gercekten cok iyidi. Bu da bu super ekibin 3. Festival icin isini guclestirecek :smiley: Beklentiler oldukca yukseldi.

Tekrar tekrar tebrikler, tesekkurler...:smiley:

4x4 birorganizasyondu :smiley: Festivalin kusursuz geçmesini saglayan Gezenbilir yöneticilerine ve görev alan herkese teşekkürler. Geçen gezimizde, Topuk yaylasının ve göletinin muhteşemligini hava sartlarından farkedememiştik. Sis yüzünden gölü bile görememiştik. Fotograflar, bu güzelligi göstermeye yeterli gelmeyecektir sanırım. Konukseverlikleri ve yardımları için, yan komsularımıza da ayrıca çok özel tesekkürler :smiley:

oooooffffff
fotolara bakarken içim eridi.
keşkeler başladı :(

wanted' Alıntı:
resimleri dört gözle bekliyoruz
ayrı bir başlık açılacakmı acaba
link göremedim ama

Selamlar,

Fotoğraf için ayrı bi başlık açılacaktır diye düşünüyorum ama açılana dek bi kaç tanede ben paylaşmak istedim :smiley:
Topuk yaylasının bu kadar güzel olabileceğini kesinlikle beklemiyordum ,üstelik organizasyonda sorunsuzdu herşey fazlasıyla düşünülmüştü.İyi kide katılmışım.
Yeniden emeğe geçen herkese Teşekkürler...

Mehmet

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

bütün resimleri ayrı bir dosya oluşturup bilgisayarıma kaydediyorum ne kadar güzel

Ya arkadaşlar daha eve geleli yarım saat oldu ve hemen makınanın başına geçtim dereden araçlarla geçiş yaparken resim çeken arkadaştan ricam çektiği resimleri bana gönderirse çok minnettar olurum bu arada kamp çok güzeldi taki aracımın bujilerine su kaçana kadar emeği geçen herkese burdan çok çok teşekküerlerimi sunarım birdahaki kampta buluşmak üzere saygılar

Bu güzel haftasonu ve güzel görüntüler için bi bu kadar daha güneş yanığına razıyım :smiley:

Mehmet

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR