2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,132
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Zakof' Alıntı:
Gördüğüm kadarı ile ıotomobill parkı çadırlardan ayrı bir yerde değil.

Bir kaç tane kamp alanı vardı. Bunlardan en çok tercih edileni ağaçlar arasında olanıyıdı doğal olarak. Burada araçlar ile çadır arasındaki mesafe oldukça azdı.

Diğer alanlarda da araçlar en yakın yola bırakıldı. Aslında tüm araçların uzaktaki bir park alanına alınması planlanmıiş ancak bu gerçekleşmedi.

Biz de Cuma gecesi diğer kamp alanına yönlendirildik. Ancak sonra agaçlar altındaki alana taşıdık kendimizi.

Etiketler

Gerçekten süper bir organizasyon olmuş, katılamadığımız için çok üzgünüz. Ancak ilk defa ailecek böyle bir olaya dahil olacağımızdan birçok şeyimiz eksik olabilirdi. İnşallah seneye, deneyimlerinizden de faydalanarak mümkünb olan en iyi bir şekide katılırız.

gerçekten büyük emek harcandığı sorunsuz bitmesinden anlaşılan bir festivaldi..herşey kusursuzdu..unutulmaz geçti..özellikle teşekkür etmek istediğim biri var...bizi her daim enerjisiyle ayakta tutan ve yol gösteren ergun ERAKMAN (BEATREX) çok teşekkürler..iyi varsın abi..üçüncüsünü sabırsızlıkla bekliyoruz..resimleri ve videoları müsait olunca yüklemeye çalışacağım...

Merhaba

Bende yarım saat önce eve girdim (bu arada akşam saat 21:00 civarı festival alanından hareket ettik) bakalım kendime ne zaman geleceğim.

Festivale katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Sizlerle herşey daha güzel olacak ;)

Bu organizasyonun gerceklesmesinde emegi gecen herkese cok tessekkur ediyorum hersey cok guzeldi,insallah bunlarin devami gelicek,en kisa zamanda fotograflari payalsacagim.....

benimde teşekkür etmek istediğim biricik arkadaşalrım var öncelikle ailemin bana ulaşmasını sağlamaya çalışan ve gece çadır çadır ismimi söyleyerek arayan arkadaşıma teşekkürler adını söyleyemeyeceğim arkadaşım kendini bilir :D

sonra en büyük teşekkürleri uykularından kalkıp gecenin bi yarısı uyku arasında annemlerin çadırını kurmaya yardım eden küçücük pompayla koca yatağı şişirmeye çalışıp bunu başaran her türlü desteğini biizmkilerden esirgemeyen sevgili arkadaşlarım EREN ve HÜLYA ya çoook teşekkür ederim sizleri kocaman öpüyorum bundan sonraki etkinliklerdede sizlerle olmayı ve etkinlik dışındada ankarada görüşmeyi çok istiyorum

bütün ailenin hattının avea olmasından kaynaklı haberleşmemizin kesintiye ugradığı anda yardımımıza yetişen ve istanbul ekibinin kamp alnına ulaşmasını sağlayacak telefon desteğini bize veren sevgili abiciğim EFE abiye teşekkür ederim

Festivalde emeği geçen herkese özellikle görevli arkadaşların ilgi alakasına teşekkürler.Trakoff olarak festivale katılmak ve sizlerin arasında bulunmak çok güzeldi.Bir sonraki organizasyonlarda görüşmek üzere.

Unutmadan fotolar muhteşem çekenlerin ellerine sağlık.

hasanfb' Alıntı:
Çadır düzeni çok güzeldi... orman içinde saklı Gezenbilir çadır köyü gibiydi...Sımsıcak aile ortamı vardı...Topuk yaylası bu etkinliği çok güzel ağırladı... ;)

:( Aslında tamamıyle orman içinde saklı değildi. Cuma günü gün batmadan çadırı kurmayı planlarken geliş planımız hariçten (emlakçının biri tarafından) sabote edilince Cumartesi sabahı 9:45 gibi varabildik. Ortadaki ağaçsız alana çadır kurmamız ve girişte soldaki otoparka parketmemiz söylendi. Bu sayede hamak kuramamış, ma-aile güneş altında kalmış ve ve hamak brandasını kullanarak yaptığım günlük ile (frenkçesi: lean-to) güneşten bir derece sakınmış olduk. Survival mantığı ile düşününce elimdeki iki hamak brandası, halat ve 3-4 dal barçası beni gayet iyi oyaladı diyebilirim. ;D

Girişe yakın açıktaki çadır alanının koşullarını ağaç altı olan alanınki ile karıştırmamak gerek. Keşke 1000 kişilik yer var diye bahsi geçen yer bu ağaçlık alanda olsaydı. Açık alanda araç ile çadır arası çok uzaktı. Zaten sonra herkes aracını yakına getirdi. Cumartesi gecesi park alanında bir kaç araç kalmıştı. Aracını yakına en son getiren 1-2 kişiden biri oldum ben de...

Çok da bozguncu olmamak gerek; organizasyon dediğin yıldan yıla gelişen şeydir. Seneye de gelme arzumuz had safhada...

Fotoğraflar gelecek. :smiley:

orada olmak çok güzeldi.emeği olan herkese teşekkür ederim....

Oraganizasyonda fikri ve emeği geçen herkese kendim ve eşim adına çok teşekkür ederim.Hata şeklinde algılanmasın diye dönüşte, hatıra amacıyla gezenbilir yol tabelasını almadım,bana göre bu kadar hatasızdı.[attachment=1]

Mayıstos@Ağustos böcekleri.jpg

aaah ahh orda olmak vardı çok güzel olacağı belliydi, ne diyeyin seneye inşallah oradayım

gelemeyen arkadaşların çok şey kaçırdığını fotağraflarla görüyorlar zaten
seneye katılımcı 1000 nin üzerinde olacağı kesin
hatta dernekteki arkadaşlarımızın şimdiden önümüzdeki festivalin tarihini şimdiden belirleyip senelik izinleri daha önceden ayarlarsak daha iyi olur
(belki önümüzdeki sene daha uzun olabilirmi acaba 4-6 gün arası ;D ;D ;D)

bir konuya daha deyinmeden geçemiyeceğim
festivali düzenliyen arkadaşlarımız sponsor konusunda bazı zorlukları oldu.
benim tavsiyem forumda bir çok arkadaşımız büyük firmalarda önemli pozisyondalar,
daha şimdiden özelden modoröter arkadaşlarımıza mesaj atıp ben bunları size temin edebilirim derlerse kendi içimizde hepimizin ailemize bir yardımı olur
önümüzdeki festival ve etkinliklerimiz daha renkli ve zevkli geçeceğini düşünüyorum.
bu konu hakkındaki yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum
hoşçakalın.

cok güzel bir etkinlik paylştıgınız için tesekkürler...

Başarılı bir organizasyon... Ne zorluklarla yapıldı kimbilir, emeği geçenlere sormak gerekir... Kutluyorum...

Karavancılardan ses soluk yok... (mayıstosböce'nin connect camper'ını gördük nihayet...)

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR