Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )
Ben alttakım yaptım, tasların içindeki rulmanlar değişti, öne yeni amortisörler, sustacıda ön makasların küpeleri fişekleri değişti, tüm rotbaşları rot kolları,fren kampanaları değişti, ön çeker elden geçti, akslar difransiyeller aldım
Yeni radyatör, resimdeki kalın lastikler, tentenin onarımı, koltukların kaplanması, aracın boyanması, far sinyal vs eksikler,taban sacları,kalorifer, su ısı yalıtımı, marş motoru, manifold, karbratör, egzos, direksiyon kutusu, elektrik tesisatı her şey elden geçti.. Aklıma şu an gelmeyen bi bunlar kadar şey daha yaptım. Son 6 aydır çoğu işini ben ve arkadaşlarım yapıyoruz. Zımparasını, mekanik ve elektrikle ilgili olan şeyleri de hep biz yaptık. 2 senedir bu araba bende. Çok şey öğretti ama bir hayli de götürüsü oldu.
Bundan sonra yapacağım şeyler biraz daha şehir içi kullanımda rahatlık sağlayacağını düşündüğüm şeyler olabilir. Araba iş makinası gibi ama şehir içinde kullanımı zor,kamyoncu usülü şanzımana, ağır direksiyona ve3 pompalamayla eksi ivme gösteren frenlere çözüm bulmak isterdim..