1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,462
Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

pancarmotorcu' Alıntı:
hakkı ,senin cebine ,yapan ustaların eline saglık. güzel görünüyor, güle güle keyifle kullanırsın inşallah..

teşekkürler hasan bey

Etiketler

ulusotomotiv' Alıntı:
hakkı gezenbilir tişörtlerimizde geldi bilgilerine :smiley:)fazla adet yok gel seç beğen al hangi beden lazımsa :smiley:)

tamamdır ünal abi bi small bitanede large ;)

iyi günlerde binin aracınıza, tebrik ediyorum çok kısa zamanda alıp tüm modifikasyonları yaptınız. Hayırlı olur umarım..
Özgür

ozcour' Alıntı:
iyi günlerde binin aracınıza, tebrik ediyorum çok kısa zamanda alıp tüm modifikasyonları yaptınız. Hayırlı olur umarım..
Özgür

teşekkürler özgür bey
zorlandığım yerler oldu ama mutlu sona ulaştım
teşekkürler :smiley:

Bey deme aynı yaşlarda sayılırız, avatarımda sağdaki kişiyim ben, soldaki de Engin abim :smiley: İzmir'e geldiğinde çekilmiştik o fotoyu. Ben de sen gibi öğrenciyim :smiley: ..

ozcour' Alıntı:
Bey deme aynı yaşlarda sayılırız, avatarımda sağdaki kişiyim ben, soldaki de Engin abim :smiley: İzmir'e geldiğinde çekilmiştik o fotoyu. Ben de sen gibi öğrenciyim :smiley: ..

memnun oldum özgür kardeş
sende lr cisin galba avatardaki def seninmi

avatardaki LR series2a araç benim evet.

ekteki resim de kışın çekildiğimiz bir foto

şu an yeni boyandı ama resim çekme fırsatım olmadı çekince eklerim

araç 2 senedir bende ama hiç aksesuar ekleme olayına geçemedim. Anca büyük ölçüde yürüyeni ve kaportayı düzelttim, döşemeleri yeniledim. Haftaya muayenesi bitiyor. Ona hazırlamaya çalışıyorum, umaırm vize alabilirim..

teleferik.jpg

işallah alırsın özgür
senın defenderında resimlerini görmek isteriz forumda
düşünüyomusun birşeyler yapmayı

ozcour' Alıntı:
avatardaki LR series2a araç benim evet.

ekteki resim de kışın çekildiğimiz bir foto

şu an yeni boyandı ama resim çekme fırsatım olmadı çekince eklerim

araç 2 senedir bende ama hiç aksesuar ekleme olayına geçemedim. Anca büyük ölçüde yürüyeni ve kaportayı düzelttim, döşemeleri yeniledim. Haftaya muayenesi bitiyor. Ona hazırlamaya çalışıyorum, umaırm vize alabilirim..

arkadaşım resimdeki lr aynısı var bi yerde 3500 tl istiyo araç masrafsız yürüyo 71 model yanılmıyosam sence bu parayı edermiş bu araç

ulusotomotiv' Alıntı:
arkadaşım resimdeki lr aynısı var bi yerde 3500 tl istiyo araç masrafsız yürüyo 71 model yanılmıyosam sence bu parayı edermiş bu araç

hayırdır ünal abi yoksaaaa ? :D

Ben alttakım yaptım, tasların içindeki rulmanlar değişti, öne yeni amortisörler, sustacıda ön makasların küpeleri fişekleri değişti, tüm rotbaşları rot kolları,fren kampanaları değişti, ön çeker elden geçti, akslar difransiyeller aldım
Yeni radyatör, resimdeki kalın lastikler, tentenin onarımı, koltukların kaplanması, aracın boyanması, far sinyal vs eksikler,taban sacları,kalorifer, su ısı yalıtımı, marş motoru, manifold, karbratör, egzos, direksiyon kutusu, elektrik tesisatı her şey elden geçti.. Aklıma şu an gelmeyen bi bunlar kadar şey daha yaptım. Son 6 aydır çoğu işini ben ve arkadaşlarım yapıyoruz. Zımparasını, mekanik ve elektrikle ilgili olan şeyleri de hep biz yaptık. 2 senedir bu araba bende. Çok şey öğretti ama bir hayli de götürüsü oldu.

Bundan sonra yapacağım şeyler biraz daha şehir içi kullanımda rahatlık sağlayacağını düşündüğüm şeyler olabilir. Araba iş makinası gibi ama şehir içinde kullanımı zor,kamyoncu usülü şanzımana, ağır direksiyona ve3 pompalamayla eksi ivme gösteren frenlere çözüm bulmak isterdim..

hakkı çok güzel olmuş güle güle kullan, şimdi baktım fotoğraflara

alihay' Alıntı:
hakkı çok güzel olmuş güle güle kullan, şimdi baktım fotoğraflara

saol ali abi :smiley:

allah snada kolaylık versin özgür işallah istediklerini yapabilirsin ;)
senin ikamet neresi ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR