1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,461
Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

cok güzel söyledin madenci abim
ağzına sağlık :smiley:

Etiketler

erdalyaman' Alıntı:
Aracın çok güzel olmuş Hakkı :smiley: Güzel günlerde kullan
Benim sana bir önerim olacak; Aracını yaklaşık 7 cm yükselmişsin (5 cm yaylar + 2 cm kadar lastik ile) Bu durumda geometrinin bozulmaması için 4 tekere de 3 er cm Wheel spacer takarsan çok daha dengeli olacaktır. (Denemeyle sabittir) Ayrıca görüntü de çok hoş oluyor.
Sevgiler
Erdal

teşekkürler Erdal abi
tavsiyeni değerlendiricem :smiley:
saygılar

Keyifle kullanmanı diliyorum kazasız belasız Hakkıcım..

bahsi geçen "defenderciler" kimdir ve ne zaman gezi düzenlemişlerdir, nereye gitmişlerdir diye sorsam ???

ndoganci' Alıntı:
bahsi geçen "defenderciler" kimdir ve ne zaman gezi düzenlemişlerdir, nereye gitmişlerdir diye sorsam ???

bence def cılar öle sey yapmazlar yaa
biz bi aileyiz nede olsa :smiley:

hakkı kardeşim araban çok yakışıklı :D :D :D olmuş,güle güle kullan...(valla discolar bana uzun zamandır göz kırpıyordu bu haliyle baştan çıkarttı :eek: :eek: :eek: şimdi iş içişleri bakanını iknaya kaldı... )

ndoganci' Alıntı:

işte Naci bak bunlar kötü çocuklar
:smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35128.msg339139#msg339139

mutu' Alıntı:
hakkı kardeşim araban çok yakışıklı :D :D :D olmuş,güle güle kullan...(valla discolar bana uzun zamandır göz kırpıyordu bu haliyle baştan çıkarttı :eek: :eek: :eek: şimdi iş içişleri bakanını iknaya kaldı... )
yapalım sizede bi disco :smiley:

hasanfb' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun bir canavar daha katıldı gezenbilire.. :D ;)
teşekkürler hasan bey
hakkını vericem arazide işallah

sevgili land cı abilerim
port bagaj yaptırma konusunda biraz düşünceliyim
daha doğrusu aklımda cok fazla düşünce yok
benimle paylaşabileceğiniz disco port bagaj resmi varmı ??

Tempus' Alıntı:
Vallahi ben genelde LR kardeşliği diyordum ama en son Defendercilar düzenledikleri gezide discoveryleri almiyoruz diyince mecburen discocular olarak bir yapılanmaya gitmek kaçınılmaz göründü
Kürşat bey burda en fanatik defenderci benim ama jeep cilerle bile geziyorum
Land rover kardeşliği hatta off road kardeşliği bakidir ;) genele kıyaslamamak gerekir Land rover buluşmasında sizde vardınız ben isterdim aramızda birde freelander olssaydı

yunus bager' Alıntı:
Kürşat bey burda en fanatik defenderci benim ama jeep cilerle bile geziyorum
Land rover kardeşliği hatta off road kardeşliği bakidir ;) genele kıyaslamamak gerekir Land rover buluşmasında sizde vardınız ben isterdim aramızda birde freelander olssaydı

Hepsi latife zaten Yunus Bey, sürekli ciddi olarak hayat çekilmiyor

ama sözlerinizdeki "Jeep'çilerle bile" vurgusu manidar :D

neyse başlığı i kirletmeyelim daha fazla serbest muhabbette Jeepcilere sataşalım

hakkı ,senin cebine ,yapan ustaların eline saglık. güzel görünüyor, güle güle keyifle kullanırsın inşallah..

hakkı gezenbilir tişörtlerimizde geldi bilgilerine :smiley:)fazla adet yok gel seç beğen al hangi beden lazımsa :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR