erdalyaman' Alıntı:Aracın çok güzel olmuş HakkıGüzel günlerde kullan
Benim sana bir önerim olacak; Aracını yaklaşık 7 cm yükselmişsin (5 cm yaylar + 2 cm kadar lastik ile) Bu durumda geometrinin bozulmaması için 4 tekere de 3 er cm Wheel spacer takarsan çok daha dengeli olacaktır. (Denemeyle sabittir) Ayrıca görüntü de çok hoş oluyor.
Sevgiler
Erdal
anerkad' Alıntı:Keyifle kullanmanı diliyorum kazasız belasız Hakkıcım..
ndoganci' Alıntı:bahsi geçen "defenderciler" kimdir ve ne zaman gezi düzenlemişlerdir, nereye gitmişlerdir diye sorsam ???
ndoganci' Alıntı:bahsi geçen "defenderciler" kimdir ve ne zaman gezi düzenlemişlerdir, nereye gitmişlerdir diye sorsam ???
yapalım sizede bi discomutu' Alıntı:hakkı kardeşim araban çok yakışıklı![]()
![]()
olmuş,güle güle kullan...(valla discolar bana uzun zamandır göz kırpıyordu bu haliyle baştan çıkarttı
![]()
![]()
şimdi iş içişleri bakanını iknaya kaldı... )
teşekkürler hasan beyhasanfb' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun bir canavar daha katıldı gezenbilire..![]()
![]()
Kürşat bey burda en fanatik defenderci benim ama jeep cilerle bile geziyorumTempus' Alıntı:Vallahi ben genelde LR kardeşliği diyordum ama en son Defendercilar düzenledikleri gezide discoveryleri almiyoruz diyince mecburen discocular olarak bir yapılanmaya gitmek kaçınılmaz göründü
![]()
yunus bager' Alıntı:Kürşat bey burda en fanatik defenderci benim ama jeep cilerle bile geziyorum
Land rover kardeşliği hatta off road kardeşliği bakidirgenele kıyaslamamak gerekir Land rover buluşmasında sizde vardınız ben isterdim aramızda birde freelander olssaydı