1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,460
Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

Hayırlı olsun Hakkı Kazasız, sorunsuz kullanmalar.Şile dağlarında artık cok denk geliriz.. :smiley:
Kürşat bey Sizinde Vatan görevinizde başarılar hayırlı,onurlu olsun

Etiketler

LRTD5' Alıntı:
Bu boru tamponlar araca takılana kadar güzel gözükmüyor, sanki arabanın önünde kaybolacak, küçücük kalacak gibi duruyor ama araca takılınca da çok hava katıyor.
Bence sadece off-road amaçlı kullanılacak araçlar için çok avantajlı olur ancak herhalde TR'de kopyasının en kolay yaptırılabileceği tamponlarda bunlar :smiley:
Kes boruyu, yap tamponu :smiley:

serdar bey kesinlikle katılıyorum
bende ilk başta hiiç hoşlanmadım ama nesimi usta bna guven cok güzel duruyo dedi bende güvendim ve gercekten cok beyenerek takıldı
teşekkürler

mutu' Alıntı:
hakkı kardeşim bilinçli ve ehil ellerde yaptırdığın aracının fotolarını sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum ;) ;)

teşekkür ederim ;)

yunus bager' Alıntı:
Hakkı gülegüle kazasız belasız kulanmak nasip olsun sıra geldi araziye çıkmaya :smiley:

aracı arazide test ettim sorunsuz ve ksusursuz
yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum :smiley:

jeep' Alıntı:
Deneme yanılma yapmadan direk karar verip olaya girişmek en karlısı. Kazasız keyifli sürüşler diliyorum..

teşekkür ederim

MC' Alıntı:
Güle güle kullanın, detaylı maliyet bilgileri içinde teşekkürler, aracını hazırlamak isteyenler için kaynak olacak bilgiler.

bende öle düşündüm zaten
işallah discov toplicak arkadaşlara yardımcı olabilirim
teşekkürler :smiley:

Sezonda MT lastik düşünüyorsunuz sanırım, bir de neden 235/85/16 tercih etmediniz, 1,5 cm daha yükseltebilirdiniz?

a/t ile devam etmeyi düşünüyorum
birkaç çok yakın tecrübeli yakınımddan aldığım tavsiyelerle aldım lastikleri
245/75/16 aldım cunku aracı asfalttada kullanıcam ses cıkmasını ıstemıyorum
ayrıca suanda piyasada nedenini bilmediğim nedenden dolayı lastik bulmak cok zor

moonlighting' Alıntı:
Fotoğraf koyabilirmisiniz acaba ?

fotoları ben koyamadım
daha doğrusu kuçultmeyi beceremedim
ahmet ergun kardesım musaıt olduuun koyucak benım aracın fotolar

MADENCİ' Alıntı:
Hayırlı olsun Hakkı Kazasız, sorunsuz kullanmalar.Şile dağlarında artık cok denk geliriz.. :smiley:
Kürşat bey Sizinde Vatan görevinizde başarılar hayırlı,onurlu olsun

teşekkürler :smiley: valla ben butun kış şiledeyim okulum kumbaba mevkiinde işallah karşılaşırız ;)
kürşad abi buarada bende onurlu vatani görevinde başarılar dilerim

artık sıra görsellerde

05072009055.jpg

RIMG0469.jpg

11451513_398382_4agb563.jpg

11451513_398382_4ykc811.jpg

11451513_398382_z5e6604.jpg

altug bey resimlerimi koyduunuz için cok teşekkür ederim

Çok güzel görünüyor , iyi günlerde kullanın Hakkı Bey.

vatani görevden sonra sizede bi ayar yapalım kürşad bey
böyle standart haliyle girmeyin araziye :smiley:

Tubular arkasından daha vahşi görünen bir lastik istemiş gibi ama,
BFG AT'nin normal profesyonel olmayan bir kullanıcı için çok yeterli bir lastik olduğunu hepimiz kabul ediyoruz.
235/85 R 16 çevirirdi aslında aracınız, biraz bayıltıyor aracı yokuşta ama sağladığı avantaj önemli ;)

Selamlar,

LRTD5' Alıntı:
BFG AT'nin normal profesyonel olmayan bir kullanıcı için çok yeterli bir lastik olduğunu hepimiz kabul ediyoruz.

Ben etmiyorum ;) çok az çamurda bile çok kötü performansı olan bir lastik... Çamur hariç çok başarılı, ancak off-road için hazırlanmış bir araçta daha farklı bir seçim olabilirdi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR