1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,462
Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

ulusotomotiv' Alıntı:
yok hakkı o kadar ucuzsa içinde balık yetiştirmek için alalım diye düşündüm :smiley:) olmadı batırsınlar denize yuva olsun balıklara :smiley:))))
:smiley: egedki uçak misali diyosun ünal abi :D

olsun bitane alalım sana land toplarız nesimde send yarı jeep yarı land ci olursun :smiley:

Etiketler

ozcour' Alıntı:
Sağol
Ben doğma büyüme İzmir'deyim Hakkı, üniversiteyi de burada okuyorum.

parça konusunda bi sorun yaşarsan istanbuldan sana yardımcı olmaya çalısırm ;)

hakki' Alıntı:
:smiley: egedki uçak misali diyosun ünal abi :D

olsun bitane alalım sana land toplarız nesimde send yarı jeep yarı land ci olursun :smiley:

aman herkes bildiği işi bildiği araca binsin :smiley:)ama yan yana tabiki resimlerimizde olsun ..nihayetinde arazide kimin kime muhtaç olacağı kimin kime yardıma giideceği belli olmaz ))

ulusotomotiv' Alıntı:
aman herkes bildiği işi bildiği araca binsin :smiley:)ama yan yana tabiki resimlerimizde olsun ..nihayetinde arazide kimin kime muhtaç olacağı kimin kime yardıma giideceği belli olmaz ))

doğru söylüyosun ünal abi :smiley:

hakki' Alıntı:
parça konusunda bi sorun yaşarsan istanbuldan sana yardımcı olmaya çalısırm ;)

teşekkürler Hakkı, senin de bir isteğin olursa İzmir'den çekinme söyle. Bu arada hangi bölümde okuyorsun sen?

ozcour' Alıntı:
teşekkürler Hakkı, senin de bir isteğin olursa İzmir'den çekinme söyle. Bu arada hangi bölümde okuyorsun sen?
eyw :smiley:
ben ışık üniversitesindeyim matematik bölümünde okuyorum ama makina geçiş yapmaya çalışıyorum
sen ?

Metematik mi buz gibi sogudum senden Hakkı..
Şaka bir yana başarılar..

MADENCİ' Alıntı:
Metematik mi buz gibi sogudum senden Hakkı..
Şaka bir yana başarılar..

yok madenci abi bende inanılmaz nefret ediyorum matematikten :D
benim öss puanı biraz fazla düşüktü o yuzden matematik bölümüne grdim makinaya geçiş yapabilmek için
yoksa matematikten ne anlayabiliyorum nede çözebiliyorum :D

ozcour' Alıntı:
ben makina mühendisliği okuyorum 3.sınfım

vaaayyy bizim kafalar senınle denk çıktı
bizde üç kuşaktır makinacıyız aile mesleği zaten inşaat makinaları bnde işallah şu matematik belasından kurtulup makina bölümüne geçicem ;)

hakki' Alıntı:
vaaayyy bizim kafalar senınle denk çıktı
bizde üç kuşaktır makinacıyız aile mesleği zaten inşaat makinaları bnde işallah şu matematik belasından kurtulup makina bölümüne geçicem ;)

hadi hayırlısı :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
hakı gel yiğit falanda geldi :smiley:)

en erken 6 gibi gelebilirim ünal abi
selam söle yiğite
kaça kadr sanayidesiniz ?

ergün abi burda idi şimdi çıktı hakkı :smiley: yiğitte giti ama ben 19 00 kadar burdayım :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
ergün abi burda idi şimdi çıktı hakkı :smiley: yiğitte giti ama ben 19 00 kadar burdayım :smiley:

tamam ünal abi ben uricam sana bugun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR