edaghan' Alıntı:Maslak'ta bir bey Defender'in iç kaplamalarının fiber'den yedeklerini yapıp satıyordu. İlan Panosuna bakın. gayet güzel gidiyor. bilgi olması amacıyla sormak istiyorum. C2 koltuklarını kaça aldınız?
vosdost' Alıntı:eski merkez 2 çıkıslı yeni merkez 3 çıkısllı bu sorunu nasıl çözeceksiniz ?
Rektifiye bazen fabrika çıkışından daha iyi sonuç verir. Performans amaçlı yeni makinelere yapılan Bluprintte benzer bi işlem mesela. Makine daha rahat, hızlı ve çok devirlenebiliyor. Silindir veya gömlek büyütülmek zorunda kalındıysa hacim artışından, kapak az bişey (bindeli rakamlar) taşlandıysa sıkıştırma oranı artışından şahane farklar yakalanabiliyor... Blueprintteki gibi öpüşen malzemelerin silinmiş olmasıda cabası.hfb44' Alıntı:Siz de haklısınız fakat biz de bu konuları Barbarosla ve Gürolla epey tartıştık. Bütçem 300Tdi almaya yeterdi fakat bu sefer aracın temel çatısını eften püften toplamamız gerekecekti. Biz temeli sağlam yapalım evladiyelik olsun dedik. Birkaç sene böyle kullanmak istiyorum çünkü bu motor neredeyse fabrika çıkışı kadar sıfır oldu. Yani sıhatli çalışacak bana sorun az çıkartacak.
Zaman ve para ne gösterir bilinmez
Teşekkürler
Alfonse' Alıntı:Rektifiye bazen fabrika çıkışından daha iyi sonuç verir. Performans amaçlı yeni makinelere yapılan Bluprintte benzer bi işlem mesela. Makine daha rahat, hızlı ve çok devirlenebiliyor. Silindir veya gömlek büyütülmek zorunda kalındıysa hacim artışından, kapak az bişey (bindeli rakamlar) taşlandıysa sıkıştırma oranı artışından şahane farklar yakalanabiliyor... Blueprintteki gibi öpüşen malzemelerin silinmiş olmasıda cabası.
Bu durumda basarsanız daha iyi gider ama çok yakar, basmazmazsanız daha az yakar stock halinden.....
Karar doğru bence, keseye uygun doğru karar!
Bence makineyi fazla kamçılamaya gerek kalmayacak şimdilik....
Tabiki, sadece segman atma veya sadece yatak değiştirmek gibi 1.basamak rektifiyelerde eski haline göre iyileşme olur ama stock değerler yakalanamaz...hfb44' Alıntı:Sanırım standart gömlek ve pistonla toplandı, ama sıkıştırma biraz artmıştır sanırım kapak rektifiyeciye gitti çünkü. Ama portları parlatma işleri filan tamamdır. Bakalım kullanırken nasıl olacak çok merak ediyorum. En azından sıfır oldu (egzantriğine kadar değişti)
ostirix' Alıntı:zevkle takip ediyorum çok iyi gidiyorsunuz bir o kadarda sabırlısınız ben sizin kadar sabırlı olamazdım.tebrikler
Alfonse' Alıntı:Tabiki, sadece segman atma veya sadece yatak değiştirmek gibi 1.basamak rektifiyelerde eski haline göre iyileşme olur ama stock değerler yakalanamaz...
Sizin işlem en az stock rakamları yakalayacaktır. Güzel olacak, güzel.....
landcı60' Alıntı:inşallah en kısa zamanda doğada çamurun içindede fotolarını görürüz )