1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,998
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0806.jpg

IMG_0807.jpg

IMG_0808.jpg

IMG_0809.jpg

IMG_0810.jpg

Etiketler

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Koltuğun altı menteşeli olacak yukarı doğru açılacak yani. Küçük bir bagaj daha yaptık. Kenarlarına 13 cm çapında hoparlörde sığabiliyor. :smiley:

IMG_0816.jpg

IMG_0817.jpg

IMG_0818.jpg

IMG_0819.jpg

IMG_0820.jpg

eski merkez 2 çıkıslı yeni merkez 3 çıkısllı bu sorunu nasıl çözeceksiniz ?

Maslak'ta bir bey Defender'in iç kaplamalarının fiber'den yedeklerini yapıp satıyordu. İlan Panosuna bakın. gayet güzel gidiyor. bilgi olması amacıyla sormak istiyorum. C2 koltuklarını kaça aldınız?

edaghan' Alıntı:
Maslak'ta bir bey Defender'in iç kaplamalarının fiber'den yedeklerini yapıp satıyordu. İlan Panosuna bakın. gayet güzel gidiyor. bilgi olması amacıyla sormak istiyorum. C2 koltuklarını kaça aldınız?

Teşekkür ederim Engin bey ilan panosuna bakacağım. Koltukları 450 TL'ye aldım.

hfb44' Alıntı:
Siz de haklısınız fakat biz de bu konuları Barbarosla ve Gürolla epey tartıştık. Bütçem 300Tdi almaya yeterdi fakat bu sefer aracın temel çatısını eften püften toplamamız gerekecekti. Biz temeli sağlam yapalım evladiyelik olsun dedik. Birkaç sene böyle kullanmak istiyorum çünkü bu motor neredeyse fabrika çıkışı kadar sıfır oldu. Yani sıhatli çalışacak bana sorun az çıkartacak.
Zaman ve para ne gösterir bilinmez :smiley:

Teşekkürler
Rektifiye bazen fabrika çıkışından daha iyi sonuç verir. Performans amaçlı yeni makinelere yapılan Bluprintte benzer bi işlem mesela. Makine daha rahat, hızlı ve çok devirlenebiliyor. Silindir veya gömlek büyütülmek zorunda kalındıysa hacim artışından, kapak az bişey (bindeli rakamlar) taşlandıysa sıkıştırma oranı artışından şahane farklar yakalanabiliyor... Blueprintteki gibi öpüşen malzemelerin silinmiş olmasıda cabası.
Bu durumda basarsanız daha iyi gider ama çok yakar, basmazmazsanız daha az yakar stock halinden.....
Karar doğru bence, keseye uygun doğru karar!
Bence makineyi fazla kamçılamaya gerek kalmayacak şimdilik....

hocam maşallah cıncık gibi olacak süper gidiyorsunuz. bu arada özelden mesaj attım bakabilirseniz sevinirim. ;D

Alfonse' Alıntı:
Rektifiye bazen fabrika çıkışından daha iyi sonuç verir. Performans amaçlı yeni makinelere yapılan Bluprintte benzer bi işlem mesela. Makine daha rahat, hızlı ve çok devirlenebiliyor. Silindir veya gömlek büyütülmek zorunda kalındıysa hacim artışından, kapak az bişey (bindeli rakamlar) taşlandıysa sıkıştırma oranı artışından şahane farklar yakalanabiliyor... Blueprintteki gibi öpüşen malzemelerin silinmiş olmasıda cabası.
Bu durumda basarsanız daha iyi gider ama çok yakar, basmazmazsanız daha az yakar stock halinden.....
Karar doğru bence, keseye uygun doğru karar!
Bence makineyi fazla kamçılamaya gerek kalmayacak şimdilik....

Sanırım standart gömlek ve pistonla toplandı, ama sıkıştırma biraz artmıştır sanırım kapak rektifiyeciye gitti çünkü. Ama portları parlatma işleri filan tamamdır. Bakalım kullanırken nasıl olacak çok merak ediyorum. En azından sıfır oldu (egzantriğine kadar değişti)

hfb44' Alıntı:
Sanırım standart gömlek ve pistonla toplandı, ama sıkıştırma biraz artmıştır sanırım kapak rektifiyeciye gitti çünkü. Ama portları parlatma işleri filan tamamdır. Bakalım kullanırken nasıl olacak çok merak ediyorum. En azından sıfır oldu (egzantriğine kadar değişti)
Tabiki, sadece segman atma veya sadece yatak değiştirmek gibi 1.basamak rektifiyelerde eski haline göre iyileşme olur ama stock değerler yakalanamaz...
Sizin işlem en az stock rakamları yakalayacaktır. Güzel olacak, güzel.....

inşallah en kısa zamanda doğada çamurun içindede fotolarını görürüz :smiley:)

zevkle takip ediyorum çok iyi gidiyorsunuz bir o kadarda sabırlısınız ben sizin kadar sabırlı olamazdım.tebrikler

ostirix' Alıntı:
zevkle takip ediyorum çok iyi gidiyorsunuz bir o kadarda sabırlısınız ben sizin kadar sabırlı olamazdım.tebrikler

Evet beklemek çok zor işmiş baştan bu kadar zor olacağını tahmin etmemişim.
inşallah hergün kullanacağım bir araç olur.
teşekkür ederim

Alfonse' Alıntı:
Tabiki, sadece segman atma veya sadece yatak değiştirmek gibi 1.basamak rektifiyelerde eski haline göre iyileşme olur ama stock değerler yakalanamaz...
Sizin işlem en az stock rakamları yakalayacaktır. Güzel olacak, güzel.....

Teşekkür ederim inşallah uzun süre sorunsuz çalışır. Her şeyi sıfırladık :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR