1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,998
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

TAZE RESİMLERİMLER VAR YENİ ÇIKTI MAKİNADAN[attachment=2][attachment=3][attachment=1]

Görüntü031.jpg

Görüntü028.jpg

Görüntü029.jpg

Etiketler

KOLTUKLARIN ALTINDA YAKLŞIK 100 LTR DEPOLAMA OLANAĞI SAĞĞLADIK. DOLDUR IVIR ZIVIRINI

vosdost' Alıntı:
eski merkez 2 çıkıslı yeni merkez 3 çıkısllı bu sorunu nasıl çözeceksiniz ?
2ÇIKIŞLI MERKEZLERDE BİRİ ÖN BİRİ ARKADIR 3 ÇIKIŞLI MERKEZİNDE İKİSİ ÖN YANİ AYNI PİSTONDAN ÇIKIŞTIR DİĞERİ İSE ARKA 4 ÇIKIŞLI MERKEZLERDE ÇAPRAZ FRENLEME İÇİNDİR ONUN İÇİN SORUN YOK 3 ÜNCÜ ÇIKIŞI İPTAL EDEBİLİRİZ

Alfonse' Alıntı:
Tabiki, sadece segman atma veya sadece yatak değiştirmek gibi 1.basamak rektifiyelerde eski haline göre iyileşme olur ama stock değerler yakalanamaz...
Sizin işlem en az stock rakamları yakalayacaktır. Güzel olacak, güzel.....
ESKİ SİSTEM DİZEL Bİ MOTORDA BLUEPRİNT İŞLEMİNİN BİRŞEY İFADE EDCEĞİNİ SANMADIĞIMIZ İÇİN MOTORU STD ÖLÇÜLERİNDE TOPLADIK

barbiturk' Alıntı:
ESKİ SİSTEM DİZEL Bİ MOTORDA BLUEPRİNT İŞLEMİNİN BİRŞEY İFADE EDCEĞİNİ SANMADIĞIMIZ İÇİN MOTORU STD ÖLÇÜLERİNDE TOPLADIK
Ben blue print yapıldı demedim, blue print gibi dedim. Hani eski muscle car' larda başlamıştır ya uygulama. Bide adet vardır. Blue Print yapılmış bloklar maviye boyanır... Örnek olarak söylemiştim sadece....
Neyse,
çok titizsiniz,
elinize sağlık...

Not: Küçük font kullanırsanız iyi olur. Sanalda bağırmak manasına geliyormuş... Gerçi siz yaptığınız işi bağıra bağıra anlatsanız hakkınız ya... :smiley:

büyük fontların bağırmak anlamına geldiğini bilmiyordum herkesden özürdiler uyarınız için teşekkür ederim

Fotoğrafları çevirdim renklerini yerine getirdim.

Ellerine sağlık Barbaros

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

arka koltuklar1.jpg

arka koltuklar2.jpg

arka koltuklar3.jpg

bu fikir çok iyi olmuş.her yerinden faydalanmak lazım defender'ın :D

ne yaptın hasan abi yav kopya çekilmesin diye öyle yapmıştım ben :D :D :D şaka tabiki

Akşam geç çıktın herhalde... ben çıkarken daha bu aşamada değildi. Süper olmuş :smiley:

barbiturk' Alıntı:
ne yaptın hasan abi yav kopya çekilmesin diye öyle yapmıştım ben :D :D :D şaka tabiki

merhaba ustam bu koltuk işini sen yaptın herhalde ellerine sağlık çok güzel olmuş tabi bizlerede ilham kaynağı oldu

barbiturk' Alıntı:
büyük fontların bağırmak anlamına geldiğini bilmiyordum herkesden özürdiler uyarınız için teşekkür ederim
Ricaaaa....,

Sağlamsınız zaten ya, ( Belli Oldu Mesajınızdaki KomplekSSiZliĞiNiizden Adam Gibi Adamlığınız Zaten ),

Hep sağlam ve aynı şekilde dürüst durun...................

Alın Terinize Sonsuz Saygılarımı Sunarım!

Sağlıcakla.........

Not: Tanıtımınızı yapın sitede, linki buraya yazın, destekleyelim zevkle... Ok?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR