2ÇIKIŞLI MERKEZLERDE BİRİ ÖN BİRİ ARKADIR 3 ÇIKIŞLI MERKEZİNDE İKİSİ ÖN YANİ AYNI PİSTONDAN ÇIKIŞTIR DİĞERİ İSE ARKA 4 ÇIKIŞLI MERKEZLERDE ÇAPRAZ FRENLEME İÇİNDİR ONUN İÇİN SORUN YOK 3 ÜNCÜ ÇIKIŞI İPTAL EDEBİLİRİZvosdost' Alıntı:eski merkez 2 çıkıslı yeni merkez 3 çıkısllı bu sorunu nasıl çözeceksiniz ?
ESKİ SİSTEM DİZEL Bİ MOTORDA BLUEPRİNT İŞLEMİNİN BİRŞEY İFADE EDCEĞİNİ SANMADIĞIMIZ İÇİN MOTORU STD ÖLÇÜLERİNDE TOPLADIKAlfonse' Alıntı:Tabiki, sadece segman atma veya sadece yatak değiştirmek gibi 1.basamak rektifiyelerde eski haline göre iyileşme olur ama stock değerler yakalanamaz...
Sizin işlem en az stock rakamları yakalayacaktır. Güzel olacak, güzel.....
Ben blue print yapıldı demedim, blue print gibi dedim. Hani eski muscle car' larda başlamıştır ya uygulama. Bide adet vardır. Blue Print yapılmış bloklar maviye boyanır... Örnek olarak söylemiştim sadece....barbiturk' Alıntı:ESKİ SİSTEM DİZEL Bİ MOTORDA BLUEPRİNT İŞLEMİNİN BİRŞEY İFADE EDCEĞİNİ SANMADIĞIMIZ İÇİN MOTORU STD ÖLÇÜLERİNDE TOPLADIK
Tesekkurler, en sevdigim kanal o zatenozcour' Alıntı:Allah içinize sindirsin, Discovery channel daki gibi evladiyelik araç toplamak herkese kısmet olmuyor, ne mutlu size ..
Volk' Alıntı:bu fikir çok iyi olmuş.her yerinden faydalanmak lazım defender'ın
barbiturk' Alıntı:ne yaptın hasan abi yav kopya çekilmesin diye öyle yapmıştım ben şaka tabiki
Ricaaaa....,barbiturk' Alıntı:büyük fontların bağırmak anlamına geldiğini bilmiyordum herkesden özürdiler uyarınız için teşekkür ederim