1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,998

Etiketler
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

hocam arka kapıları iptal edip aracı panel şeklinde dönüştürmeye izin veriliyormu biliyormusunuz?

Volk' Alıntı:
hocam arka kapıları iptal edip aracı panel şeklinde dönüştürmeye izin veriliyormu biliyormusunuz?

Bilmiyorum ama bir arkadaşım çift kabin 110 kamyonet yaptırmak istiyor. Belki o bilebilir, öğrenince size bilgi veririm.

bugün yakından defender görme imkanım oldu.bagaj çok küçük bir de bagaj kısmına koltuk koyunca iyice küçülmüşki benim arazi aracımın bagajı büyük olmalı :D
ondan merak ediyorum.öğrenirsem bana faydası olacak
teşekkürler

nitroces' Alıntı:
En kısa zamanda inşallah aracın üzerinde çamur deryalarının içerisinde olursun..

O zamana kadar nadirde olsa suzukim ile çamura giriyorum.

küçük canavarın fotosu altta :smiley:

[attachment=1]

IMG_0833.jpg

Ona pek kıyamıyorum işe gidip geliyorum
küçük canavarım tertemiz oldu yine ;D

[attachment=1]

DSCF3262.jpg

Volk' Alıntı:
bugün yakından defender görme imkanım oldu.bagaj çok küçük bir de bagaj kısmına koltuk koyunca iyice küçülmüşki benim arazi aracımın bagajı büyük olmalı :D
teşekkürler
Bagaj küçük mü? ??? ::smiley: :eek:
Bende Defender 110 vardı, bagajdaki koltuklar söküktü, ki varken de çok yer kaplamazlar katlandığından, yemin ediyorum evin yarısı, kamp malzemeleri vs orada duruyordu. Şu an Hilux'a sadece tamir takımlarını vs koymama rağmen tüm kamp ekipmanlarımı evde saklıyorum malesef Defenderı verdiğimden beri...

Volk' Alıntı:
teşekkürler
Volkan senin yanlışin var inan avatarındaki mog un kasasından büyük bağaji var + ortadaki koltuklar katlanır bundan büyüğü kamyenet olur ;)

yunus bager' Alıntı:
Volkan senin yanlışin var inan avatarındaki mog un kasasından büyük bağaji var + ortadaki koltuklar katlanır bundan büyüğü kamyenet olur ;)
Yunus, inan kamyonetin arkası daha küçük...Birebir biliyorum:smiley:)))Anka fiber camlı kasa kamyonet arkası belki Defendera yakındır. Diyorum ya Hiluxa geçtiğimden beri tek sıkıntım iç hacim..

umutcelikel' Alıntı:
Yunus, inan kamyonetin arkası daha küçük...Birebir biliyorum:smiley:)))Anka fiber camlı kasa kamyonet arkası belki Defendera yakındır. Diyorum ya Hiluxa geçtiğimden beri tek sıkıntım iç hacim..
Umut hiber kasa neden düşünmüyorsun hem çok yakışir işinide görür

Alfonse' Alıntı:
Ricaaaa....,

Sağlamsınız zaten ya, ( Belli Oldu Mesajınızdaki KomplekSSiZliĞiNiizden Adam Gibi Adamlığınız Zaten ),
sağolun tek sermayemiz dürüstlük ( nasıl mütevaziyimde dimi ))); ) bilmediğim konuda boynum kıldan incedir . bilmediğim bir konuda diretip yanlış çıkmak hayatta kabullenemeyeceğim kötü bi durumdur bildiğim bir şeyin ise sonuna kadar arkasında dururum . hem neyin kompleksini yapayım abi şunun şurası bir sene oldu landlarla uğraşalı (daha önceden yaptığım araçları anlatmıyorum)güzel bi araba yapalım dedik sağolun hergün övgü dolu yanıtlar alıyoruz. böyle devam etmekte fayda var demekki . daha web adresimiz yok olunca linki burad yayınlarız inşallah
Hep sağlam ve aynı şekilde dürüst durun...................

Alın Terinize Sonsuz Saygılarımı Sunarım!

Sağlıcakla.........

Not: Tanıtımınızı yapın sitede, linki buraya yazın, destekleyelim zevkle... Ok?

Abilerim.Bugün Kara Kuvvetleri'nin defenderlarını yakından inceledim gerçekten fotolarda gödüğümden küçük gibi geldi.ama en kısa zamanda fotoğraflayıp atacağım.belki onda başka ekipmanlar da olduğundan bana küçük gibi gelmiş olabilir.ama ben de bir defender alacağım.
umut hocam defender gibi bir araçtan nasıl vazgeçip hilux'a geçtiniz :D
zira bende iyice tutku haline gelmeye başladı bu defender :D

Volk' Alıntı:
umut hocam defender gibi bir araçtan nasıl vazgeçip hilux'a geçtiniz :D
Bazı olaylardan sonra zor olmadı ;D ;D
Defender'a binilecek ise bu konudaki gibi toplanıp binilmeli...Yoksa benimki gibi olur. Kamudan çıkan araçların her bir vidasına kadar ekonomik ömrü tamamlanmış olduğuna inanıyorum.

umutcelikel' Alıntı:
Bazı olaylardan sonra zor olmadı ;D ;D
Defender'a binilecek ise bu konudaki gibi toplanıp binilmeli...Yoksa benimki gibi olur. Kamudan çıkan araçların her bir vidasına kadar ekonomik ömrü tamamlanmış olduğuna inanıyorum.

hocam bir de defender hakkında babamla konuşuyoruz.
babam ne yapacaksın defender'ı kamyon gibi konforsuz filan diyor.ben bu aracı her işim için kullanacağım.off-road şehir içi-şehirlerarası ulaşım vs.
bir de motor çok ses çıkarıyormu ? şehirlerarası ne kadar hıza çıkabiliyor?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR