1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 260,003
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0880.jpg

IMG_0881.jpg

IMG_0883.jpg

IMG_0884.jpg

IMG_0885.jpg

Etiketler

hfb44' Alıntı:
Çok teşekkürler, bugün arka koltukların mekanizmasını Barbaros bitirdi. Gürol ağbide yeni westinghouse ve merkezi 87'nin pedallarına uydurdu ve sübab ayarı yaptı. Ön koltuklar örnek olacak kadar iyi olmuştu. Defender'in oturma pozisyonunu bilenler beni anlayacaktır. Otomobil rahatlığına yakın oldu diyebilirim. Gerçi direksiyonu çok fazla sağa almadık ama (1.5 - 2cm kadar) fakat faydasını göreceğimi sanıyorum. Yeni model direksiyon çapıda 1.5 cm kadar küçük. Sol kolumla kulaç atamasamda biraz rahatlayacağı kesin. İriyarı olanlar içinse C2 koltuklarını ve aküyü iptal edecek şekilde tadilat yapmalarını öneririm.

Yapılan herşey çok güzel olmuş, Arka koltuklar ve altındaki avadanlık ayrıca harika olmuş, Fakat söylemeden edemedim sadece kendi fikrim, ön koltukların altındaki kısmı kesmekle pek iyi etmemişsiniz, Bu 60 yıllık bir gelenek, nekadar kötü olursa olsun orjinal halini ben daha çok seviyorum.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Yapılan herşey çok güzel olmuş, Arka koltuklar ve altındaki avadanlık ayrıca harika olmuş, Fakat söylemeden edemedim sadece kendi fikrim, ön koltukların altındaki kısmı kesmekle pek iyi etmemişsiniz, Bu 60 yıllık bir gelenek, nekadar kötü olursa olsun orjinal halini ben daha çok seviyorum.

Selamlar
Abicim bu nasıl gelenek?? Kafanın tavana değmesi ve kıçına sıcak hava üfleme geleneği...Sık kullanmaya başlayınca sen de kestireceksin orayı büyük konuşma bence ;D

umutcelikel' Alıntı:
Abicim bu nasıl gelenek?? Kafanın tavana değmesi ve kıçına sıcak hava üfleme geleneği...Sık kullanmaya başlayınca sen de kestireceksin orayı büyük konuşma bence ;D

Sen neden kestirmedin ozaman umutum çelikelim ;D ;D

;D ;D

Olsun ben yinede sol kolu camdan çıkarır, kafayı tavana vura vura giderim ;D , Nasıl olsa LR sahibi olunca kafada hasar görecek pek birşey kalmıyor. ;D

hocam şu arka koltuk işinde seri imalat yapmayı düşünüyormu ustanız ;D eğer yaparım diyorsa tıpkısının aynısından bende yaptırırım ;D bide ne kadara mal oldu

ata036' Alıntı:
hocam şu arka koltuk işinde seri imalat yapmayı düşünüyormu ustanız ;D eğer yaparım diyorsa tıpkısının aynısından bende yaptırırım ;D bide ne kadara mal oldu
Tabii ki yapar. Yinede barbarosa sorsaniz cok iyi olur. Maliyeti filan o hesap edecek cunku. Telefonunu size vermistim kaybettiyseniz tekrar yollarim.

hfb44' Alıntı:
Tabii ki yapar. Yinede barbarosa sorsaniz cok iyi olur. Maliyeti filan o hesap edecek cunku. Telefonunu size vermistim kaybettiyseniz tekrar yollarim.

Tarık hocam fiyat aldıktan sonra bizle de paylaşırmısınız.

ata036' Alıntı:
öncelikle hasan abinin size vermiş olduğu ön ve arka koltukların 450 ytl ye çıkmacıdan nasıl aldığımızı açıklamak istiyorum; geçen sene stdandart bir citroen c2 yi ralli aracına çevirdik bu aractan çıkan std parçaları barındıracak yerim olmadığından çıkmacıya bizzat ben sattım tabiki hasan abide böyle bir projeye soyununca koltukları çıkmacıdan satın aldık 450 ytl karşılığında (ben adama kupa motor hariç 1500 ytl ye sattım tüm parçaları) dolayısıyla koltuklara fazla çekemedi. c2 lerin içinden iki arka koltuk çıkıyor bi üçüncü koltuğu sığdırabilirim diye çıkmacıya gittim bu sefer tek koltuğa 300 ytl istedi ikitellideki diğer çıkmacıyı aradım sanki sözleşmişler oda 300 ytl tek koltuğa istedi zaten üçüncü koltukda sığmadı . yani işin özü citroen koltukları prim yaptı. aynı sistem landın ön gramer koltuklarıyla yapılabilir hem bütünlük sağlamak hemde daha ucuza mal etmek için .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri