1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 260,006
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

triger kutusunun üzerindeki direksiyon hidrolik pompasımı?
ama motorda varya on numara olmuş
sizi ayakta alkışlıyorum

Etiketler

hfb44' Alıntı:
Hicbir aracim icin bu kadar guzel seyler duymamistim. Land Rover boyle birseymis demekki. Gercekten boyle usta arkadaslarim oldugu icin sansliyim.
Land rover Defender bir tutku gibi, aşk gibi , sevgiliye sarılmak gibi birşey ;)
derken kultabagını kafaya yiyordum ;D ;D ;D ;D

aşkın yerini karıştırmamak lazım dimi (ama her yiğidin gönlünde bir aslan yatar)

ostirix' Alıntı:
triger kutusunun üzerindeki direksiyon hidrolik pompasımı?
ama motorda varya on numara olmuş
sizi ayakta alkışlıyorum

Gurol abi inci gibi isledi, motor bitti sayilir.
Evet o dediginiz hidrolik pompasi.
Ne marka oldugunu unuttum:smiley:
Cok tesekkurler

barbiturk' Alıntı:
eğer bböyle bir talepde bulunan arkadaş olursa 1500 ytl olur. (2 adet gramer koltuk ortya hostes koltugu)
Gramer nedir arkadaşlar. Koltuk markası mı, modeli mi?
Tşkklr.....

Alp selam,
Grammer bir koltuk markası.Yolcu otobüslerindeki havalı kaptan koltukları falan hep grammer üretimidir.Kaliteli bir markadır.

erenatac' Alıntı:
Alp selam,
Grammer bir koltuk markası.Yolcu otobüslerindeki havalı kaptan koltukları falan hep grammer üretimidir.Kaliteli bir markadır.
Selam eren, Nasılsın!
Geçen gün aklıma gedi, Siz, kardeşinizle, Haymana sürat etabını geçtiniz ya süper bi şekilde, stepneyi tutan zımbırtı ne durumdaydı.. Aklıma geldikçe kıkırdıyorum......

Cevaba sağol....

;D ;D ;D ;D Haklısın ya gıcık şey ne uğraştırdı bizi... Son ürettiğimiz çözümden sonra hiç ellemedim,halen taş gibi duruyor yerinde! Orjinalinden sağlam oldu valla ellerine sağlık :smiley:

erenatac' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Haklısın ya gıcık şey ne uğraştırdı bizi... Son ürettiğimiz çözümden sonra hiç ellemedim,halen taş gibi duruyor yerinde! Orjinalinden sağlam oldu valla ellerine sağlık :smiley:
Ben yapmadım, Ozan yaptı.....

Abi aracın gerçekten hoş olucak verilen emek çok fazla son halini merakla bekliyorum...

Bu uğurda emeği geçen herkesin ellerine ve yorum yapan herkesin diline sağlık.
Bende hayellerim var sanıyordum meğer ufkum kısaymış, ayrıca ufkumu genişlettiğiniz için ayrıca minnettarım.

Fotoları dörtgözle ve heyecanla bekliyorum.

Ayrıca Akü yü nereye koydunuz?

Hani filme var ya akü yü sökmüşler baba.... :smiley:

Akünün yeri yapılırken
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

IMG_0446.jpg

IMG_0447.jpg

IMG_0449.jpg

Yeni mallar geldi!
Renkli camlar, fitiller, kilit mekanizmaları, aksesuarlar vs...
İnşallah haftaya bunlarda takılmış olur.
Bu hafta yarış var haftaya yoğunlaşacağız.

IMG_0914.jpg

IMG_0916.jpg

IMG_0917.jpg

IMG_0918.jpg

IMG_0915.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.