1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,956
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

nkurtkaya' Alıntı:
İç dizayn çok şık, sade ve kullanışlı. Konsol ve pod, cuby box, hoparlörlerin yeri, Arka tekli koltuklar ve altındaki avadanlık vs.. vs.. hepsi tam istediğim gibi.

Teşekkür ederim.

Etiketler

maşallah allah nazarlardan saklasın abi

nazar.jpg

iç dizayn gercekten cok hos olmus abartısız...ozellıkler koltuklar hosuma gitti nerden ve kaca aldınız acaba ???

masterboy89' Alıntı:
iç dizayn gercekten cok hos olmus abartısız...ozellıkler koltuklar hosuma gitti nerden ve kaca aldınız acaba ???

Teşekkür ederim, koltuklar Citroen C2 Sport koltukları, arka orta koltuk sonradan yapıldı. Valla fiyatlarını unuttum. ;D

merhaba öncelikle araba çok şık olmuş hayırlı olsun nazar değmesin..
benim defenderde de aynı jantlar var ben eski 235/85 leri çıkarıp 265/75 taktım bir de 3 cm araya alimünyum parça ile dışa doğru
jantları çıkartınca araba harika göründü ;D
lasyik seçimi için ise sen arabayı daha çok nerede kullanacağına da bağlı bi de mtr lastikler arabayı daha vahşi gösteriyr ;D
ben ondan 2 sene goodyear mtr kullandım ama ilk yıldan sonra sertleştiği için ses yapmaya başladı
eğer atr dersen bence bf goodrich fena değil atr lastik için en ideali bizim arabalar için
%50 yol %50 off road

landy110' Alıntı:
merhaba öncelikle araba çok şık olmuş hayırlı olsun nazar değmesin..
benim defenderde de aynı jantlar var ben eski 235/85 leri çıkarıp 265/75 taktım bir de 3 cm araya alimünyum parça ile dışa doğru
jantları çıkartınca araba harika göründü ;D
lasyik seçimi için ise sen arabayı daha çok nerede kullanacağına da bağlı bi de mtr lastikler arabayı daha vahşi gösteriyr ;D
ben ondan 2 sene goodyear mtr kullandım ama ilk yıldan sonra sertleştiği için ses yapmaya başladı
eğer atr dersen bence bf goodrich fena değil atr lastik için en ideali bizim arabalar için
%50 yol %50 off road

Bende de 3 cm'lik flanşlardan var aracın izi genişleyince daha iyi görünüyor. 265 lastik aslında daha iyi görünüyor ama biraz çap küçülüyor.
Dediğiniz gibi ATR en çok kullanılacak lastik.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Hasan bey,
Herşey çok güzelde en güzeli yiğenimiz Allah nazardan saklasın, tüm çocuklar mutlu ve sağlıklı büyüsün.
Kalın sağlıcakla.

Çok teşekkürler hep beraber...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR