1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,876

Etiketler
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

merhaba arabanın yapım aşamasını ızlemıştım fena olmamıştı haberım olsa ben bır ay once dumankayada evım vardı satım takaslardı hayrlısı olsun ıyı muşterıler

Vallahi ben sahsım adına son yorumlara katılamayacam ev için bile olsa böylesi bi landı heleki insan bu kadar ugrasmısken satmaya kıyamaz ya. Ben cok üzüldüm ve keşkede param olsada ben alsaydım diyorum kendi kendime. Vallahi içim kan ağlıyor ya. İnşallah gene bu siteden birileri alır (veya almıştır son durumdan haberim yok) yabancıya gitmez araç ne diyim herşeyin hayırlısı :(

Bu aracın değerini bilen ve anlayan birinin alması lazım bunu. Param olsa 1 dakika düşünmem. Bu araçtan daha bakımlı temiz bir araç olduğunu sanmıyorum.

Tekrar hayırlı olsun.

sertem41' Alıntı:
Bu aracın değerini bilen ve anlayan birinin alması lazım bunu. Param olsa 1 dakika düşünmem. Bu araçtan daha bakımlı temiz bir araç olduğunu sanmıyorum.

Tekrar hayırlı olsun.

Teşekkür ederim elimden geldiğince en iyisi olsun istedim.
Listemi de ilanıma ekledim
fiyatını da 37000 TL'ye düştüm
aksesuarsızda isteyen olursa daha uygun fiyata vereceğim.
Ev borcuna girdim. Mecbur kaldık yani...

Bodrum gezimizden bir iki foto koyuyorum.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

IMG_3044.jpg

IMG_3055.jpg

IMG_3125.jpg

IMG_3204.jpg

2001 senesinde alıp 2002'de 14 ayda topladığım cj6'mı bende evlilik nedeni ile satmıştım, sizi çok iyi anlıyorum Allah cc. utandırmasın.

Gezenbilir sitesine giriş butonuna "sağ üstteki ilan yüzünden" tıklayamıyorum. Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı?
Üyelik girişi yapın yazısına tıklayarak çözüyorum ama ???

hfb44' Alıntı:
Gezenbilir sitesine giriş butonuna "sağ üstteki ilan yüzünden" tıklayamıyorum. Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı?
Üyelik girişi yapın yazısına tıklayarak çözüyorum ama ???

Haklısınız, aynı sorunu bu gece ben de yaşadım, ama sonunda burdayız.. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR