Tempus' Alıntı:güzel bir araç ama siz çok fazla masraf ettiğiniz için size ayıp olmayacak bir teklif yapmasıda zor insanın, allah kolaylık versin alanıda satandıa mutlu etsin
65stang' Alıntı:umarım istediğiniz fiyata satabilirsiniz çok emek var
ceruto' Alıntı:Merhabalar Hasan bey
Tam 4 saattir aracinizin yapim asamalarini tek tek sabirla ve merakla bir hevestir okuyorum sanki kendim yapmis gibi cok sevindim. Harika bir defender toplamissiniz bende cok heveslendim sizin isciliginizi ve titizliginizi örnek alacagim gercekten tek kelimeyle harikla oldu fakat satmak zorunda kalisiniz biraz tabii üzücü ama olsun kismet artik yeterli tecrübe sahibi oldunuz ileride gene toplarsiniz bitane defenderler hepimizin ortak tutkusu birimiz alip topladiginda hepimiz kendimiz almis ve ugrasiyormus gibi hecanlanip cok seviniyoruz ama dünyada mekan ahirette iman demisler hayirli bisey icin satildigini düsünürsek buda biraz icimizdeki buruklugu azaltiyor Hasan bey kendimi tanitmayi unuttum ben almanyadan Ceyhun Allah gönlünüze göre versin diyorum hayirli bir alici ve aracinizi hak ettigi degerde satmanizi diliyorum tüm paylasimlariniz ve aktardiginiz bilgiler icin de cok tesekkur ederim
Saglikli ve mutlu günler dilegiyle selamlar
gerçekden en zor yolu tercih edmenizi takdir ediyorum ALLAH kolaylık versinhfb44' Alıntı:Bütün iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Size Promeka'dan Barbaros Demiröz'ün telefonunu verebilirim, 0532 640 46 64
Ferhat GÜL' Alıntı:Aracın kimlik yaşı 1987 ama doğumu 2011 fabrika çıkışından daha kaliteli olmuş emeğinize sağlık bu kadar uğraştan sonra satma zorunda kalmanıza üzüldüm umarım isteğiniz rakama satarsınız ve gerçekten kıymetini bilen biri alır. selamlar
vadili' Alıntı:iyi günlerde kullanın
Direksiyonu birkaç santim sağa aldığınızı yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.
Bunun zararı olmadımı acaba ?
tamertalas' Alıntı:Üstadım,araç satıldımı?
hfb44' Alıntı:Satildi, ilgilenen herkese tesekkur ederim.