1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,868
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

güzel bir araç ama siz çok fazla masraf ettiğiniz için size ayıp olmayacak bir teklif yapmasıda zor insanın, allah kolaylık versin alanıda satandıa mutlu etsin :smiley:

Etiketler

Tempus' Alıntı:
güzel bir araç ama siz çok fazla masraf ettiğiniz için size ayıp olmayacak bir teklif yapmasıda zor insanın, allah kolaylık versin alanıda satandıa mutlu etsin :smiley:

65stang' Alıntı:
umarım istediğiniz fiyata satabilirsiniz çok emek var :smiley:

Teşekkür ederim,

İlk olarak herkes gibi harcadığım parayı sonra satmayı düşündüğüm ideal rakamı yazdım biraz korkutucu oldu sanırım.
Sizin sayenizde pazarlık konusunda çekinceleri olanlar için bir şeyler söyleyeyim;
Nakit almayı isteyen olursa fiyatı 2. ile başlayan makul bir yere çekebilirim.
Geri kalanını da aracın başında konuşuruz artık. :smiley:

Gözümüzü kararttık arayan soranlar arttı, gidecek galiba benim Defender'im...

Merhabalar Hasan bey

Tam 4 saattir aracinizin yapim asamalarini tek tek sabirla ve merakla bir hevestir okuyorum sanki kendim yapmis gibi cok sevindim. Harika bir defender toplamissiniz bende cok heveslendim sizin isciliginizi ve titizliginizi örnek alacagim gercekten tek kelimeyle harikla oldu fakat satmak zorunda kalisiniz biraz tabii üzücü ama olsun kismet artik yeterli tecrübe sahibi oldunuz ileride gene toplarsiniz bitane defenderler hepimizin ortak tutkusu birimiz alip topladiginda hepimiz kendimiz almis ve ugrasiyormus gibi hecanlanip cok seviniyoruz ama dünyada mekan ahirette iman demisler hayirli bisey icin satildigini düsünürsek buda biraz icimizdeki buruklugu azaltiyor Hasan bey kendimi tanitmayi unuttum ben almanyadan Ceyhun Allah gönlünüze göre versin diyorum hayirli bir alici ve aracinizi hak ettigi degerde satmanizi diliyorum tüm paylasimlariniz ve aktardiginiz bilgiler icin de cok tesekkur ederim
Saglikli ve mutlu günler dilegiyle selamlar

ceruto' Alıntı:
Merhabalar Hasan bey

Tam 4 saattir aracinizin yapim asamalarini tek tek sabirla ve merakla bir hevestir okuyorum sanki kendim yapmis gibi cok sevindim. Harika bir defender toplamissiniz bende cok heveslendim sizin isciliginizi ve titizliginizi örnek alacagim gercekten tek kelimeyle harikla oldu fakat satmak zorunda kalisiniz biraz tabii üzücü ama olsun kismet artik yeterli tecrübe sahibi oldunuz ileride gene toplarsiniz bitane defenderler hepimizin ortak tutkusu birimiz alip topladiginda hepimiz kendimiz almis ve ugrasiyormus gibi hecanlanip cok seviniyoruz ama dünyada mekan ahirette iman demisler hayirli bisey icin satildigini düsünürsek buda biraz icimizdeki buruklugu azaltiyor Hasan bey kendimi tanitmayi unuttum ben almanyadan Ceyhun Allah gönlünüze göre versin diyorum hayirli bir alici ve aracinizi hak ettigi degerde satmanizi diliyorum tüm paylasimlariniz ve aktardiginiz bilgiler icin de cok tesekkur ederim
Saglikli ve mutlu günler dilegiyle selamlar

Cok tesekkur ederim Ceyhun bey. Size daha guzel Defender yapmak nasip olur insallah.
Almanyaya selamlar

hfb44' Alıntı:
Bütün iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Size Promeka'dan Barbaros Demiröz'ün telefonunu verebilirim, 0532 640 46 64
gerçekden en zor yolu tercih edmenizi takdir ediyorum ALLAH kolaylık versin

Aracın kimlik yaşı 1987 ama doğumu 2011 fabrika çıkışından daha kaliteli olmuş emeğinize sağlık bu kadar uğraştan sonra satma zorunda kalmanıza üzüldüm umarım isteğiniz rakama satarsınız ve gerçekten kıymetini bilen biri alır. selamlar

Ferhat GÜL' Alıntı:
Aracın kimlik yaşı 1987 ama doğumu 2011 fabrika çıkışından daha kaliteli olmuş emeğinize sağlık bu kadar uğraştan sonra satma zorunda kalmanıza üzüldüm umarım isteğiniz rakama satarsınız ve gerçekten kıymetini bilen biri alır. selamlar

Çok teşekkürler inşallah dediğiniz gibi olur.
Selamlar

iyi günlerde kullanın
Direksiyonu birkaç santim sağa aldığınızı yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.
Bunun zararı olmadımı acaba ?

vadili' Alıntı:
iyi günlerde kullanın
Direksiyonu birkaç santim sağa aldığınızı yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.
Bunun zararı olmadımı acaba ?

1.5 cm kadardi. Milin acisi cok az degistigi icin bir zarari olmadi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR