1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,204
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

geçmiş olsun abi, senin arabanda bile sıfırlayacak şeyler kaldıysa, bizim arabalar hiçbir zaman sizinkinin kondüsyonunda olamayacak :smiley:

Etiketler

Gerçekten uzun ve güzel bir yoldasınız. Herşey mükemmel gözüküyor.Doya doya kullanmanız dileğiyle....Sticerlerinizda çok güzel olmuş.Talep halinde yapar mısınız???*

bekece' Alıntı:
Gerçekten uzun ve güzel bir yoldasınız. Herşey mükemmel gözüküyor.Doya doya kullanmanız dileğiyle....Sticerlerinizda çok güzel olmuş.Talep halinde yapar mısınız???*

Teşekkürler, mailinizi yazarsanız size çizdiğim belgeyi yollarım. Görüntü bozulmadan istediğiniz boyutta baskı alabilirsiniz.

Herkese selam, birkaç birşey yaptım,
Pirelli Scorpion ATR lastik aldım. İnsalarla yaklaşık 1000 km yapmıştım çamurda süper bir lastik, asfaltta da kötü değil fakat AT gibi de değil. Şu efsane olan insa sesini merak edenler için bir şey söyleyeyim. O kadar da fazla bir ses yok. Tabii aracınız Defender düz dizel ve lucas pompalıysa insaya sıra gelmiyor. :smiley: Fakat aracınız çok sessizse insaları epeyce fark edersiniz. (100 km'den sonra uğultu oluyor)
Pirellilerden çok memnunum yoltutuşu daha iyi oldu. Arkaya viraj demiride takınca zıplamalardaki sağa sola salınım da yok oldu. Bir de alternatörü 120 amper yaptık. Spotlara hazırız artık.

Mazot pompalarının bu kadar fark edeceğine inanmıyordum...
Ama birkaç tane Bosh pompalı defender kullandım, hem biraz daha iyi yürüyorlardı, hem de epey sessizlerdi. Pumaya zaman var ama kısa sürede bosh'a geçeceğiz galiba...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_2857.jpg

IMG_2858.jpg

IMG_2859.jpg

IMG_2860.jpg

IMG_2862.jpg

Hasan Bey ;

Selamlar..Sonunda Defender'ımı aldım ;D ;D

İşin ilginç yanı bende de bu Scorpionlardan var fakat çok iyi gibi gelmedi bana ...Sizin düşünceniz nedir bu lastikler konusunda ?

Saygılar

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Hasan Bey ;

Selamlar..Sonunda Defender'ımı aldım ;D ;D

İşin ilginç yanı bende de bu Scorpionlardan var fakat çok iyi gibi gelmedi bana ...Sizin düşünceniz nedir bu lastikler konusunda ?

Saygılar

Cenk

Selam Cenk bey,
Hayırlı olsun çok sevindim. Atatürk sanayide bol bol görüşürüz artık. ;D
Pirellilerden ben memnunum sessizler, asfalt ve sert toprak zeminde kullandım gayet başarılılar. Hafif çamuruda atlatır görünüyorlar fakat çamur arttıkça pek yol tutacağını sanmıyorum. Haftasonu ailecek kilyosa gittik bir iki fotoğraf koyuyorum. ;D

Selamlar

Hasan

İç dizayn çok şık, sade ve kullanışlı. Konsol ve pod, cuby box, hoparlörlerin yeri, Arka tekli koltuklar ve altındaki avadanlık vs.. vs.. hepsi tam istediğim gibi.

nordic1903' Alıntı:
Hey maşallah beeeeee ;D Herşey gönlünüzce olsun..

Not : Son fotoğrafta Levent Bebeğin ciddiyetine hayran kaldım :smiley: O ne bakış öyle...

Saygılar

Cenk

Teşekkürler Cenk bey,
Tosunum herşeyi çok dikkatli inceliyor ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.