güzel process... Reklamcı olduğunuz belli oluyor...hfb44' Alıntı:[attachment=1]
ata036' Alıntı:maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın süper süper süper
tindersticks' Alıntı:güzel process... Reklamcı olduğunuz belli oluyor...
sisdagili61' Alıntı:İşte bu be LAND KENDİNE GELMİŞ varmı ötesi?
Hasan bey benim sloganım belli << Land zeytin ağacı gibidir toruna miras kalır>>bunu en iyi Ege'li arkadaşlarımız bilir.
Kalın sağlıcakla.
GezenGen' Alıntı:Zevkle ve merakla okuduğum bir çalışma olmuş, güle güle kullanın
tesekkur ederimmu7y' Alıntı:Massallah gercekten harika bir aracınız varr yeni resimler konuşuyor.... tekrar tekrar masallah....
nordic1903' Alıntı:Hah şimdi tam LR Magazine 'lik olmuş ..Yaz mevsimi de yaklaşıyor Artık kim tutar Hasan Bey'i .....
Cenk
[/quote
tesekkurler cenk bey. o gunden sonra gorusemedik ne yaptiniz merak ettim. Land aldiniz mi?
asabi' Alıntı:herkeze merhaba, ben aranıza yeni katıldım anladımki birazda geç kalmışım konuyu başından beri heyecan ve merakla takip ettim dahil olduğum ailenin büyüklüğü ve güzelliği beni ayrıca çok mutlu etti. Hasan bey sizi gerçekten yürekten kutlarım muhteşem bir defender çıkarmışsınız ortaya allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Oğlunuz içinde biraz geçte olsa tebrik ederim allah kötü gününü göstermesin inşallah, saygılarımla.
nordic1903' Alıntı:Sizden sonra Birolla konuştum..Bana artık büyük proje alamayacığını söyledi Volkan Işık'la öyle bir karar almışlar..Çok kızdım bu karara artık Serkan Yazıcı hayranıyım ..
Şaka bi yana sağolsunlar ilgilendiler..Yaz mevsimi de geliyor artık..Sanırım yüreyen bi tane bakacağım.Otomekanik Hüseyin Abi kırdan bayırdan ve Off Road turnuvalarından başını alabilirse elimde 4-5 alternatif var..Onlar arasından karar vereceğim artık..
Selamlar
Cenk