1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 260,002
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

ORMANCI ALİ' Alıntı:
Hasan bey,

İnşaallah aracınızı dolu dolu zevk alarak ve güzel günlerde kullanırsınız. Ortaokul yıllarında okuduğum İnce Memed romanlarından beri nadiren bu ölçüde akıcı ve sürükleyici bir yazı okudum. İkisinin sonuda aynı. Birincisinde gariban bir köy delikanlısının bir halk kahramanına dönüşümü, ikincisinde ise bitik bir aracın bir efsane adayı haline gelişi. Bir de çocuk mutluluğu yanında. Tam keyifle defenderınıza binip arkanıza yaslanacakken birde babanızın hastalığı gelmiş. Allah tez zamanda şifasını versin.

Askeriyeden çıkma bir defender alıp toplama arzum beni bu siteye ve konu başlığına yönlendirmişti. Ama sizin süreci gözönüne aldığımda maddi gücümü şu an için aştığını anladım. Biraz daha beklemem gerekecek. Umarım bir gün ben de defender toplama hikayemi burada yayınlayabilirim.

Selamlar

En kısa zamanda toplarsınız inşallah. Çok teşekkür ederim, durumu iyi anlatmışsınız valla.
Babam biraz toparladı, bundan sonra diyaliz günleri başlıyor ama olsun. Buna da şükür.
Selamlar

Etiketler

Ufakda olsa birşeyler yapıyoruz. Orta konsol aldım (Britpart) taktık baya güzel oldu. Birde sade bir müzik sistemi yaptık. Yarın fotoğraf ekleyeceğim...

Abi Askeriyeden Çıkma Eliyüzü düzgün 7 bin tl civarı araçlar var. onu alıp senin yaptığın tüm uygulamaları yapmak istesem nekadara patlar acaba bilgi verirsen sevinirim. Komple motoru bakıp yaptırım kaporta ve boya işleminden geçirip seninki gibi bi araç yaptırmanın maliyetini Araştırıyorum Teşekkürler.

Örnek Araç

2131188200i.jpg

Valla benim maliyet seni belki yanıltabilir. Ama 15-20'ye de mal eden var, 40'a da, 75'e de. Ne kadar detay istenirse o kadar para harcanıyor. Benimkisinin aşamalarına baktıysanız 40'lı olanlardan diyebilirim...

hfb44' Alıntı:
Valla benim maliyet seni belki yanıltabilir. Ama 15-20'ye de mal eden var, 40'a da, 75'e de. Ne kadar detay istenirse o kadar para harcanıyor. Benimkisinin aşamalarına baktıysanız 40'lı olanlardan diyebilirim...

teşekkür ederim

hasan bey tebrikler gercektende çok başarılı bir çalışma olmuş kutlarım

Baştan sona okudum muazzam bi araç olmuş,keyifle sürün.Aracın dahiliye resimlerini de bekliyoruz. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR