Ynt: 1987 Land Rover Defender 110
En kısa zamanda toplarsınız inşallah. Çok teşekkür ederim, durumu iyi anlatmışsınız valla.
Babam biraz toparladı, bundan sonra diyaliz günleri başlıyor ama olsun. Buna da şükür.
Selamlar
ORMANCI ALİ' Alıntı:Hasan bey,
İnşaallah aracınızı dolu dolu zevk alarak ve güzel günlerde kullanırsınız. Ortaokul yıllarında okuduğum İnce Memed romanlarından beri nadiren bu ölçüde akıcı ve sürükleyici bir yazı okudum. İkisinin sonuda aynı. Birincisinde gariban bir köy delikanlısının bir halk kahramanına dönüşümü, ikincisinde ise bitik bir aracın bir efsane adayı haline gelişi. Bir de çocuk mutluluğu yanında. Tam keyifle defenderınıza binip arkanıza yaslanacakken birde babanızın hastalığı gelmiş. Allah tez zamanda şifasını versin.
Askeriyeden çıkma bir defender alıp toplama arzum beni bu siteye ve konu başlığına yönlendirmişti. Ama sizin süreci gözönüne aldığımda maddi gücümü şu an için aştığını anladım. Biraz daha beklemem gerekecek. Umarım bir gün ben de defender toplama hikayemi burada yayınlayabilirim.
Selamlar
En kısa zamanda toplarsınız inşallah. Çok teşekkür ederim, durumu iyi anlatmışsınız valla.
Babam biraz toparladı, bundan sonra diyaliz günleri başlıyor ama olsun. Buna da şükür.
Selamlar