1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,605
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Allah yardımcın olsun hala bitmedimi maşşalah eksiksiz oluyor ama...Allah buyukk sabır versin..

Etiketler

poorangel' Alıntı:
3 gün önce bıcır mekan değiştirmiş.. Boyacı Hasan usta ile araç başında anlaşmıştık, kaportacı İbrahim usta ile tanışıyorlardı zaten.. haberleşmişler, halletmişler işi.. hafta başı başlangıç veriyoruz..

başlangıç öncesi, yeni mekandaki fotoları..

Çok şükür bugünleride gördü ya.. =:smiley:).. :smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:

abi özellikle sordum bu gün uğradığımda.. anne tarafı göçmenmiş... baba tarafından Bursanın yerlisi..

snguntac' Alıntı:
Allah yardımcın olsun hala bitmedimi maşşalah eksiksiz oluyor ama...Allah buyukk sabır versin..

sağolasın abi.. bitecek umarım :smiley:

ismailboya' Alıntı:
Çok şükür bugünleride gördü ya.. =:smiley:).. :smiley:

gördü gördü sonunda.. boyacı, kaporta işini çok sevdi.. uğraştırmayacak, elim biraz rahatladımı çok çabuk çıkartabiliriz diyor.. bakalım ..

bunlar da macunun başlangıcı.. kolay olsun diye kapıları söküp yerde takoz atma olayı yok ustada.. aralıklarda çukur olmasın diye üzerinde, kilitler ve fitiller takılı vaziyette takozlanacak ki, baktığında araç ok gibi çıksın..

Fotoğraf0023.jpg

Fotoğraf0024.jpg

maşallah ilerleme kaydedilmiş merakla beklediğim araçlardan bir tanesi kolay gelsin... :smiley:

tüm sayfaları dikkatle okudum baştan sona. hayırlı olsun diyelim şimdiden.

banamı öyle geldi acaba kaput sol ön çamurlukla bütünlük sağlayamamışmı yoksa alttaki ayarlama vidalarıyla halledilebilir birşeymi. eğer değilse boyatmadan halletseniz daha iyi olmazmı?

daisuki' Alıntı:
maşallah ilerleme kaydedilmiş merakla beklediğim araçlardan bir tanesi kolay gelsin... :smiley:

teşekkürler..

sonata007dr' Alıntı:
tüm sayfaları dikkatle okudum baştan sona. hayırlı olsun diyelim şimdiden.

banamı öyle geldi acaba kaput sol ön çamurlukla bütünlük sağlayamamışmı yoksa alttaki ayarlama vidalarıyla halledilebilir birşeymi. eğer değilse boyatmadan halletseniz daha iyi olmazmı?

teşekkür ederim..

haklısınız, fotoğraflarda kaputun önündeki lastik takozların ayarı henüz yapılmamıştı ve dikkat çekici olarak çamurluktan yüksek gözüktüğü fotoğrafta mastarla kontrolü yapılıyor vaziyette olduğu için yüksekti.. herhangi bir sorun yok, dikkatiniz gerçekten güzel.. tekrar teşekkürler..

merakla bekliyoruz allah kolaylık versin yokmu ilerleme dizi film bekler gibi :smiley:

Allah yardımcın olsun sanırım hala toplamaya
devam edıyorsun ....

İyi günler
Sy Balkan
Topic açıldığı günden bu güne 842 gün 13 saat 26 dakika geçmiş.
Topladığınızı umut ediyorum,eğer hala toplama işlemi devam ediyorsa, sabırıza hayran olmamak mümkün değil.
En kısa sürede istediğiniz gibi sonuçlandırmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

ne yazık ki henüz macun aşamasında.. işim gereği Bursa dan ayrılmak durumunda kaldım, araç halen orada, başında olmayınca usta uzattıkça uzattı.. kızgınlıktan bir aydır ustayı da aramaz oldum.. bakalım ne zaman arayacak diye bekliyorum.. yine paraya ihtiyacı olduğunda arayacaktır.. valla yaram derin.. sözleşme yapmadığıma pişman oldum.. şu an geziyor olmam lazımdı baştaki konuşmamıza göre.. hatta merak etme abi, senin kaportan çok düzgün, o kadar bile sürmez sözleri havalardaydı..

bu hava şartlarında boya attırmak da pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.. herhalde bahara kadar boyaya hazır hale gelir, güneşli günler geri gelince boyayı yaptırıcam..

Sevgili Tolga;
Sıkma canını benim silverado 2.5 senede eksiklerle çıkmıştı sanayiden. Üç elektrikçi, iki boyacı ,bir kaportacı, bir motorcuyla:smiley::smiley::smiley::smiley:sözleşme vs. hava civa nesini alıcaksın ne yaptırım olacakk ki? ya sabır diyeceksin, parayla döveceksin, şu aşamaya getir öyle vs. diyerek işi yaptıracaksın başka çaresi yok.

Allah kolaylık versin.
selamlar.

Üzerinden çıkan malzemeler kaybolmasa gerisi mühim değil. Allah sabır versin.

tahaozak' Alıntı:
Üzerinden çıkan malzemeler kaybolmasa gerisi mühim değil. Allah sabır versin.
en önemlisi o, benim yavşak elektrikçiye zamanının 900 tl sini verdiğimde araçta bir halt etmemişti daha , elinden malzemeleri aldığımda şükür bunları kurtardık demiş, aldıkların haram olsun diyerek o defteri kapamıştım.İt ile çuvala girecek halim yok ya:smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR